reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna wiem ze tanio, właśnie na auto motto nie dał jeszcze pewnie sie nie sprzedadzą wiec przypomne mu zeby tam wrzucił ogłoszenie
kurde mała płacze no to sobie popisałam :/

reklama
Proboszcz był po 19, poświęcił domek, kasy nie chciał wziąć.
Adas ładnie sie przedstawił, nie bał się a nawet poszedł na góre po gitare a potem nam grał i spiewał.

Donuś legumina nie jest ciągnąca ................ to taka pianka bardziej

KOŁA POSZŁY :)

Aga teściowa bedzie sie małą opiekować razem z P bo on teraz ma takie same godziny tzn od 8 do 16 i jak ja bede miec 2 zmiane to on sam z dziewczynkami na chacie :)
ale mi narobiłaś smaka ciastem....

reklama
Witam.

Luandzia, duży siły i zdrowia Wam życzę. Co do mojego opóźnionego @, to rzeczywiście miałam troszkę stresów (patrz: wątek zamknięty ;-) ). Dziś powtórzyłam test i nic.
Dziewczyny, kiedy powinnam iść z tym do gina?

Do góry