reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra jak byłam w ciązy z Jula to tez dwa testy pokazały ze nie jestem,,,, ale ja je zrobiłam popołudniu wiec pewnie dlatego... ja juz bym sie zapisała, dadzą CI tabsy na wywołanie...

reklama
Wpadam na główny z mysla wypicia kawy z Monia a to jej nie ma:shocked2:

Asiek nie trudne to niby ciasto i nie aż tak kaloryczne ..... musze przepis wrzucic na odpowiedni watek.

Majandra umów się do gina a od razu @ dostaniesz............. bynajmniej ja tak zawsze miałam kiedy się spóźniał;-)

dzień doberek. Jem śniadanko i spadam do roboty, do obiadu muszę zerwac tapetę i pmalowac jedna scianę

Aga juz Ci sie wystroj znudzil??
Asia a co kupiliscie?? Bo P jechal kiedys po auto
Majandra umow sie i tyle, moze faktycznie zaraz dostaniesz @. Mojej szwagierce tez sie spoznial niedawno, zrobila test i dostala:-D A swoja droga ja jeszzcez sie nie umowilam:zawstydzona/y:

no właśnie Aga, ledwo remont był ;))))))))))))))))

Justyna kupiliśmy honde civic kombi, bo jakos trzeba sie pomieści zbliża się wiosna i znów bedziemy jeździć to w góry to nad morze.... ale tęsknie za tym... oby do maja :)

DO GINA MARSZ!!!!!!!!!!!!!

witam z Kielc

wrocilysmy od kolezanki. fajnie, rzadko sie widujemy, ale zawsze mamy o czym pogadac.
szkoda, ze dzieci nie polubily sie za abrdzo i sie nudzily. tylko Michas (1roczek) sie sam bawil i mial wszystko w nosie

zaczyna ciapac snieg z deszczem, ale jest cieplo, wiec zaraz idziemy z niunka na dworek

chcialabym jutro isc z Julitka do teatru lalki na jakies przedstawienie dla dzieci

Proboszcz był po 19, poświęcił domek, kasy nie chciał wziąć.

a czemu nie wzial? ze an dorobku jestescie? fajny gest z jego strony

legumina wyglada smakowicieeeee, w pzreciwienstwie do nazwy ;)

Witam.

Luandzia, duży siły i zdrowia Wam życzę. Co do mojego opóźnionego @, to rzeczywiście miałam troszkę stresów (patrz: wątek zamknięty ;-) ). Dziś powtórzyłam test i nic.
Dziewczyny, kiedy powinnam iść z tym do gina?

Majandra, lec jak najszybciej. brak okresu to nie tylko ciaza. niestety moze oznaczac tez rozne choroby.

. Jem śniadanko i spadam do roboty, do obiadu muszę zerwac tapetę i pmalowac jedna scianę

widac, ze sie kolezance nudzi ;)

A swoja droga ja jeszzcez sie nie umowilam:zawstydzona/y:

no, no, no!

a swoja droga, to ja juz chyba ze 2lata nie bylam:zawstydzona/y:jakos ciagle mi wychodzi z glowy, zeby sie w koncu umowic

Agulka i jak plan zrealizowany?:-) Ja marzę o pomolawaniu sypialni ale sama się jakoś bojam:sorry2: a M ciągle nie ma czasu:wściekła/y:
Znowu mam naerwa i wyć mi się chce już normalnie z bezsilności:wściekła/y:
Justa dzięki za maila odrazu mi się humor poprawił;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale kurzawa sie zrobila u nas, a bede musiala jechac po S i do miasta. Nie mam jeszcze maski na zabawe.
A nie pisalam Wam wczoraj... Mieszkam w 2 pietrowym loku, ja na parterze, nade mna pani Iza, ktorej w ciagu dnia nie ma, a na 2 taka pani (pewnej zimy wystawila karmnik za okno i wiecznie mialam wszystko zasrane, poszlam do niej i poprosilam zeby zdjela,bo ptaki bardzo brudza mi okna,a ona na to,ze to nie mozliwe,bo u niej nie robia!! jakby sraly do gory,haha) no i wczoraj po 13 wylaczyli prad. Wczesniej widzialam jak jechal zamochod z Enea to pomyslalam,ze cos robia. Przyszla godzine pozniej tesciowa i okazalo sie,ze oni prad maja. Sprawdzila korki i wszystko ok. Ide do sasiadki na gore,bo niedawno tez nie mielismy pradu w pionie i okazalo sie,ze na glownym wywalily. No i faktycznie, tylko nasz pion nie mial. Niestety tym razem tesciu nie mogl zmienic korkow,bo ten samochod co byl to byli zmienic licznik i zalozyli plabe. Za panami z energetyki czekalam do 17, skasowali 30zl,a wszytko przez to,ze ta pani ma 2 taryfe i po 13 wlaczyla sobie pralke, grzejnik na prad i diabli wiedza co jeszcze i wywalilo. Tylko zastanawia mnie co ona ma w domu wkrecone,bo to u niej powinny wystrzelic. Poczekam do nastepnego razu i zrobie jazde

Do góry