donkat
Fanka BB :)
witam!!
spiaca jestem. o wlasnie, kawki jeszcze nie pilam!!
Julitce dzis tak sie nie chcialo wstac do przedszkola, ze az mi jej szkoda bylo
Kamilek odkurza-faaajnie tak od czasu do czasu miec wyreke
P juz pomalowal drzewo na Julitki lozko. powolutku robota idzie i niedlugo juz bedzie calosc
zgnilo u nas, ale w koncu wywalilam posciel an dwor, bo co bylo slonko, to ja na wyjezdzie
oby juz caly czas
a sprawdzaja Ci sie sny?
Mnie sie dzis glupoty snily i tylko sie zmeczylam..
Justa, to uwazaj, bo teraz, jak nie cchesz, to wlasnie sie moze trafic.
P tez mnie molestuje o drugie, ale w tym wzgledzie ja abrdziej rzadze, wiec nie biore pod uwage jego checi, bo to na mojej glowie ebdzie wszystko.
no a jak przesylaja an Allegro? oplacz w folie czarna, jesli nie amsz kartonu i chyba moze byc
widze, ze ja mialam do poludnia zalatwienia w miescie, a TY pozniej
co to legumina? nie jadlam
Monia, Ty to jestes supermanka!
spiaca jestem. o wlasnie, kawki jeszcze nie pilam!!
Julitce dzis tak sie nie chcialo wstac do przedszkola, ze az mi jej szkoda bylo
Kamilek odkurza-faaajnie tak od czasu do czasu miec wyreke
P juz pomalowal drzewo na Julitki lozko. powolutku robota idzie i niedlugo juz bedzie calosc
zgnilo u nas, ale w koncu wywalilam posciel an dwor, bo co bylo slonko, to ja na wyjezdzie
z brzuszkiem Mateusza nie byłam u lekarza narazie jest spokój nie boli![]()
oby juz caly czas
Śniło mi się dziś, że już mam to drugie dziecko.
a sprawdzaja Ci sie sny?
Mnie sie dzis glupoty snily i tylko sie zmeczylam..
My niby chcemy,ale jakbym juz zaszla to nie do konca cieszylabym sie. S nalega na 2 dziecko jka najszybciej,ale chyba nie mysli o tym,ze w obecnej sytuacji lepiej by bylo gdybym znalazla prace, a 2 dzidzius jak juz przeprowadzimy sie. Bo gdzie z brzuchem,czy niemowlakiem prezprowadzke robic? Mysle,ze S obawia sie,ze jak pojde do pracy to juz nie bede chciala 2 dziecka. A ja tak po cichu bardzo obawiam sie 2... Z mlodym nie wychodzi mi,a co jak 2 bedzie jeszcze bardziej charakterne albo Mateusz bedzie jeszcze gorszy,bo obecnie jest zdecydowanie na nie jesli chodzi o dzieci mniejsze od niego, a jak zareaguje na dzidziusia w domu?
Justa, to uwazaj, bo teraz, jak nie cchesz, to wlasnie sie moze trafic.
P tez mnie molestuje o drugie, ale w tym wzgledzie ja abrdziej rzadze, wiec nie biore pod uwage jego checi, bo to na mojej glowie ebdzie wszystko.
Mam po Mateuszu taka hustawke HUŚTAWKA STOJĄCA DO DOMU I OGRODU SUPER KOLORY (1421654987) - Aukcje internetowe Allegro i kurna nie wiem co z nia zrobic. Najchetnie to sprzedalabym ja,ale jak ja przesle w razie czego??
no a jak przesylaja an Allegro? oplacz w folie czarna, jesli nie amsz kartonu i chyba moze byc
Monia trochę spadła.................. w tym tygodniu pewnie spadku nie będzie bo w niedzilę pozwoliłam sobie na szaleństwo i zrobuiłam leguminę............... a że była dobra i żeby się nie zmarnowała to trzebabyło pomóc moim domownikom ja zjeść
Pranie się kręci, łepetyne musze umy6c bo zdjęcie mamy dzis zrobić, do urzędu pojechać, dzieci odebrac, potem do dentysty, wrrrrrrrrrrrrr
widze, ze ja mialam do poludnia zalatwienia w miescie, a TY pozniej
co to legumina? nie jadlam
my się przeprowadzaliśmy 2 tygodnie przed porodem.........
Monia, Ty to jestes supermanka!