reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

U mnie sie chyba cos zaczyna..mam skurcze co 7 minut.. rozowy sluzik... Boli jak franca...

Do tego facet mi wpadl w panike, a sasiedzi wierca w scianach.

reklama
NA początek dzień dobry i bardzo bardzo dziękuję za życzenia to naprawdę miłe poczytać tyle miłych życzeń :-):-):-):-):-)

Harsh to musi być to trzymam mocno kciuki i nie puszczę aż przeczytam że Olaf jest juz na świecie:-):-)

i zaczal sie 40 tydzien... a ja w zwiazku z tym uznalam, ze dam sobie na wstrzymanie i wyluzuje troche. skoro maluszek nie chce sie jeszcze rodzic znaczy, ze mu tam dobrze. z mezem zadalismy sobie przedwczoraj pytanie po co tak bardzo chcemy przyspieszyc ten porod i doszlismy do wniosku, ze tylko po to aby juz maluszka miec ze soba a nie z jakis tam powodow zdrowotnych malenstwa. po tym uznalismy, ze kazdy dzien w brzuchu to dla niego lepszy start na swiecie i postanowilismy juz tak strasznie nie naciskac. herbatke pije dalej, przytulanko jest (glownie po to, zeby nadrobic czas pologu :-D) ale nic poza tym. nie przemeczam sie juz, zrezygnowalam z olejku itp. po prostu poczekam :-).

Dzieńdoberek!

AsiaKC - uff, wczoraj to mnie faktycznie poniosło :-D:-D:-D. To jest niestety rzeczywistość wielu polskich szpitali. Jeśli chodzi o nasz szpital to narzekam tylko na brak zzo na życzenie, nawet za opłatą. A kwestia nacisku czy też mody na naturalność dotyczy ogółu polskich szpitali. Podejrzewam, że wiele z nas spotka się z podobnymi praktykami w czasie pobytu na oddziałach położniczych. Jak już wszystkie urodzimy, to podzielimy się swoimi odczuciami w tej kwestii.

AgutkaZG - fajnie, że do nas zaglądasz. Każda forma pociechy i wsparcia duchowego jest na wagę złota.

Igasia - siemanko! Widzę, że nastroik ciut lepszy!Mam nadzieję, że to tendencja wzrostowa!

Carioca - pozdrowienia dla małżonka! Ja niestety w moim towarzystwie jestem odosobnionym przypadkiem, a też bym sobie pojeździła na takie imprezy. A tak zostają mi okoliczne zamczyska, turnieje rycerskie itp.

Harsharani - łuuuu, to już chyba coś poważnego! Daj znać na komórkę, co i jak, dobrze?

reklama
Hej Dziewczyny! :-D Widze,ze Was pogonilo po moich wczorajszych postach! OGROMNIE SIE CIESZE!!! :-D :tak:

Harsh,czekam na szybkie rozwiazanie,ale powiem Ci,ze ... nie bedziesz pierwsza,ktora dzis urodzila! :-D :tak:

Dostalam rano smska od Waszej i Naszej - wrzesniowej'2006 wspolnej kolezanki -
Uleeczki:

"Czesc ja urodzilam dzis przed 3 nad ranem synka 3400 i 52cm oboje dobrze sie czujemy tylko ja jestem jeszcze slaba ale na szczescie obeszlo sie bez naciecia,pozdrawiam"

:-D :-D :-D

Trzymajcie sie Dziewczyny! Ja zmykam szykowac dalej dzisiejsze Zuzankowe Party. :-D :tak:

Do jutra! :happy2:

Do góry