reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej dziewczyny. Bylam wczoraj na usg z mezem. Jestem w 7 tyg. :-)
Nasza fasolka ma 7,7 milimetra taka mala kruszynka !!!! :laugh2:
Jezu jak strasznie sie cieszymy ze wszystko jest O.K moje kochanie jak zobaczylo bijace serduszko az sie poplakal zreszta ja tez, super uczucie.

Tak wyglada nasza fasolka

czesc dziewczyny!
ja jestem w 9 tygodniu i pierwszy termin porodu to 3 wrzesnia:)
strasznie sie ciesze:)
ale pchełkę zobaczę dopiero 20 lutego wtedy mam 1 usg w 13 tygodniu....

Lulu - ciesz sie razem z Tobą z powodu serduszka:) ja się obawiam zę sie też poryczę jak zabaczę mojego robaczka:)

Kamilac - witaj wśród wrześniówek:) jak samopoczucie??

Na poczatku było strasznie...dużo mdłości i złego samopoczucia....
Gin przepisała mi czopki na wymioty, ale nie brałam ich za duzo bo teraz już się wszytko powoli uspokaja :)
zaczynam normalniej jesc i w końcu się cieszyć a ni chodzic ze smutną minką :))

Juz dodaje Cie do listy :)

ok..dodana :)
i jeszcze fajna rzecz znalazlam :) Tylko nie wiem czy bedzie dzialac..jesli nie to wkleje link..

wa0awz.gif

reklama
Dzięki za słowa otuchy.. No i jak patrze na te usg... 7 tydzien i juz takaaaaaaaa fasolinda duza.. a umnie 1 mm? wiec same widzicie.. kurde zadrecze sie jak nic. Apropo usg, faktycznie chyba ta machina jakas taka nie dobra byla. Mozw macie racje, zeby isc do innego ginka.. Tak!! Tak zrobie wtedy bede spokojniesza bo inaczej zwariuje przez ten miesiac...
Buziaki mamuśki

Do góry