reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
atruviell- wspolczuje tesciow. ale moja tesciowa i moja mama robilyby to samo gdybym im tylko na to pozwolila... tzn. dziecka jeszcze nie mam ale chodzi mi o cala reszte... na szczescie mam zawsze po swojej stronie meza, ktory sie nie zastanawia jak trzeba opieprzyc ktoras z nich. no i na szczescie moj tata jest zdania, ze "co powie matka to swiete" czyli w przypadku wnukow dziadkowie maja guzik do gadania jesli rodzice sa innego zdania niz oni.
z tym dniem rozpoczecia macierzynskiego to tez mi sie tak wydawalo... :baffled:
moj M za 20 minut konczy prace (mam nadzieje, ze go znowu w pracy na dluzej nie zatrzymaja). nie lubie kiedy ma dniowki :-( bo wtedy sie prawie caly dzien nie widzimy.

Izabela - według mojego ginka on może dać mi zwolnienie jedynie do dnia przewidywanego terminu porodu. Potem wystawia zaświadczenie o macierzyńskim, nawet jeśli nie urodzę.
Tak właśnie jest jak piszesz ginekolog może Ci wystawić zwolnienei jedynie do dnia przewidywanego terminu porodu.Później już liczy się macierzyński chyba że załatwisz sobie zwolnienie od internisty.

Klavell w dniu Twoich Urodzin.
Dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia jeśli chcesz...

tego wszystkiego i wiele więcej
Życzę Tobie JA:-)

Widzisz,co kraj to obyczaj:no:Na moim opakowaniu Infacol,jest napisane,ze od urodzenia...ech!!ale moze dlatego,ze to angielska wersja?!nie rozumiem:wściekła/y:.I badz czlowieku madry!!!
Dziewczyny,moj urlop macierzynski moze trwac 52 tygodnie!!!to,to rozumiem!!!szkoda,ze w Polsce tak nie jest.Niepojete!!!

Dziewczyny,moj urlop macierzynski moze trwac 52 tygodnie!!!to,to rozumiem!!!szkoda,ze w Polsce tak nie jest.Niepojete!!!
Szczęściara 52 tygodnie:-) dobrze że chociaż ktoś może mieć tak dobrze:-):-)

Halo dziewczyny gdzie jesteście? Co tu tak pusto:confused::confused::sorry2: smutno mi tu bez was no chyba że rodzicie to jesteście usprawiedliwione:-D:-D

Muszę poczytać o tych propozycjach prorodzinnych, ktore to miały dziś trafić do czytania.

Ja znowu miałam latania i załatwiania dzisiaj. Nałaziłam się jak głupia, zmęczyłam się bardzo. O 17tej poszłam w kimke i dopiero wstałam, pewnie w nocy za to nie będę mogła usnąć. A Stachu dziś jest bardzo spokojny, az go wyszturchałam żeby się ruszył, ale uff - ruszył się.
Nadrobiłam zaległości, ładnei dziś naprodukowałyście, moe to przez to duchowe wsparcie Tygryska :-)

Klaviel - wszystkiego najlepsego!
Harsh - co się nie odywasz, rodzisz?
Igasia - Ty farciaro, to przecież rok!!!! Cały rok jest pełnopłatny?

reklama
Do góry