reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kawe już kończę więc zapóźno na cytrynkę:sorry2: a i przyznam że pierwszy raz słyszę o tym sposobie muszę więc wypróbować:tak: ja za to ostatnio przekonałam się do kawy rozpustnej czarnej z odrobiną miodu pycha:-) dobra uciekam bo to prasowanie jak mówi Justyna na mnie patrzy:growl:

reklama
A ja znalazłam ta kieckę............... schowała się na wieszaku pod marynarka i płaszczem J................ ale za to zaginęła recepta i wyniki badań małża................ kur**cy można dostać

Agulka chyba telepatycznie zgadałysmy się bo ja też mam dziś MEGA MEGA nerwy!!!! Ale to spowodowane jest zbliżającym się okresem :dry: po prostu wszstko i wszystkich bym porozrywala z Małym na czele!!!!! :wściekła/y:

Dobrze, że kiecka się znalazła :tak:

Justysia u Nas było dziś z rana -5 więc postanowiłam że nie będziemy kisić się w domu i wyruszyłam do miasta co prawda większą część drogi przejechaliśmy autobusem, ale z te 30 minut mały wybawił się i na sankach i na śniegu. Sypało że hej!!!!:-) Ależ ja kocham taką pogodę!!!!

Obiad dziś był niebardzo wyszukany bi tylko kalafiorowa i makaron z truskawkami :-D

ale mnie suszy:szok::szok: troche przesolilam faoslke do obiadu i chyba dlatego:sorry2:

jutro u nas ksiadz. tak licze, ze na 11-12 powinien byc u nas.

niunka mnie zszokowala:szok: nie spala w dzien, mimo ze sie 2 razy kladla. ledwo co sie wykapalysmy, zjadla i od razu sie polozyla:szok::szok::szok: a przeciez kapiel na nia dziala rozbudzajaco:sorry2:

nie mam nic do czytania:-( nie lubie zasypiac bez zmeczenia oczu, wiec musze posiedziec na kompie;-):-)

Gabids, chcialam tylko zauwazyc, ze fajnie ze wrocilas do nas cialem, nie tylko duchem;-):-) i jestes coraz aktywniejsza

reklama
jestem ale nie mam humoru:-(a zepsuła mi go mama bo dzwoniła o 18,20 i tak cos tam pogadała i pytała się co robimy no i ja mówię że jest u mnie koleżanka z dziecmi że siedzimy a ona oburzona że koleżanka o tej porze :szok::wściekła/y:że już jest późno a ja se siedzę z koleżanką:sorry2:że za często do mnie koleżanka przyjeżdża:sorry2:no i się wkurzyłam bo nie wiem o co jej chodzi :confused:przecież nie siedzi ona (koleżanka )codziennie ostatnio była jakoś w listopadzie no i w sumie posiedziała 2,5 godzinki a ona się czepia niewiadomo o co:wściekła/y:a zła jestem i cały czas o tym myślę nie miała się pewnie na kim wyżyc to wyżyła sie na mnie:wściekła/y:

Do góry