reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam pierwsza:-)
Fabian zaprowadzony do szkoly ale uprzedzili ze jak zacznie znowu padac to zamkna szkole wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja tego wogole nie rozumiem:no: I mam siedziec w domu i czekac na telefon.wryyy

Witam się i ja :-) znó mnie leń dopada miałam nastawić zupe a odkryłam że nie ma śmietany więc zaraz kulne się z młodą do sklepu:tak: weny na gotowanie brak więc na drugie zrobie placki ziemniaczane i starczy;-)
Gabids ja nie mogę wyjść z podziwu czytając co piszesz:no: wogóle jak słyszę w tv że lotniska u Was zamykają bo spadło 3cm śniegu to śmiech mnie ogarnia:szok::-D pamiętam chyba 3 lata temu u nas była taka zima że odgarniany śnieg na parkingu w pensjonacie utworzył ponad 2 m wały że ogrodzenia nie było widać:no: w takiej sytuacji angole chyba by ogłosili klęskę żywiołową;-)

Wiem smiech na sali:-DJa tez tego nie rozumiem.Ogolnie to wielu rzeczy tutaj nie rozumiem:confused:

U nas znowu porodowka:-(Angelka ma zatwardzenie...
EDIT.Juz zrobila i wcale nie bylo zatwardzenia,ja juz nie wiem co mam robic.

Ostatnia edycja:
Agulka ale to film dla doroslych :-p Duzo scen etorycznych w nim jest:cool2:Widzialam zwiastun.

nooo, to wiadomo dlaczego Agulka oglada:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
a jak ,:-pprzynajmniej może się czegos nowego nauczę:-p:-p:-p:-p:-p

Mój teściu zawsze kłóci się o to z moją teściową że nigdy nie zasypia podczas oglądania tv. Ostatnio zakupiła (nie wiem po jaką cholere) małemu trąbke :) :/ i tak podczas oglądania wieczorem tv teściu zasnoł z pilotem w ręku :) teściowa przyleciała do Nas aby pożyczyć jej tą trąbke chwila nie minęła usłyszeliśmy ogromne trąbnięcie a po chwili teściu o mało na zawał nie padł :) tak apropo zasypiana przed tv
mój tata też musi miec usypiacza w ręku:tak:

Od rana chodzę wk****na.................. najpierw zaspaliśmy a dzis wiozłam Maje do przedszkla bo potem musiałam na pobranie krwi z małym znów jechać, potem do banku............... dobrze, że ją zawiozłam ( a chciałm już zostawic dziś w domu, ale UPARŁA się) bo jechali dzis do wojska ( jest to duża sala ze sceną) na przedstawienie:tak:.
Wczoraj wieczorem chciałam moją nową kieckę zobaczyć i za CHOLERĘ znaleźć nie mogłam, przez to spać też nie dało rady......... a dziś wywaliłam wszystko z ogromnej, naroznej szafy i też NIE ZNALAZŁAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: amba kurna wcięła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszędzie przeszukałam ...................... która sobie ją pozyczyła???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zapomniałam napisać, że mały źle dzis spał , latał między łóżkami........................... w pewnym momencie ja zanlazłam się razem z nim w jego łózku..................... dobrze, że się nie rozwaliło, musi jeszcze co najmniej pół roku wytrzymać...........

Co do pobrania krwi, to nie mam juz sił................. znów nie mogła znaleźć żyły............... nie dziwię jej sie, bo ja też nie widziałam.................... nie czułam.................... w końcu po 5 min grzebania igłą w rączce udało się CIUT wycisnąć, piguła mówiła, że powinna taka ilosc starczyć................ a Adaśko dzielny chłopczyk, odwrócił główkę , zacisnął ząbki , raz powiedział AŁA ...... i nawet łezki nie uronił.................... w końcu : duzi chopcik jestem.
Jestem dumna z mego synusia

Kasia kciukasy za nową pracę..................

Ostatnia edycja:
reklama
Jakis gulasz sie pyrtoli, pyry obrane,ale smaka brak na obiad:dry: S cuduje z nowym autem. Juz sam nie wie co chce kupic:wściekła/y: Niech juz idzie do roboty!!!! Jakos dziwnie mam rozwalony dzien przez niego. Nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Zwlekamy sie kolo 10,a ja nieprzytomna jestem,a spac chodze wczesniej niz jak sama jestem.
Dzis kisimy sie w domu,bo -7 na termometrze i wiaterek jest.

Do góry