reklama
Witam się i ja :-) znó mnie leń dopada miałam nastawić zupe a odkryłam że nie ma śmietany więc zaraz kulne się z młodą do sklepu
weny na gotowanie brak więc na drugie zrobie placki ziemniaczane i starczy;-)
Gabids ja nie mogę wyjść z podziwu czytając co piszesz
wogóle jak słyszę w tv że lotniska u Was zamykają bo spadło 3cm śniegu to śmiech mnie ogarnia
pamiętam chyba 3 lata temu u nas była taka zima że odgarniany śnieg na parkingu w pensjonacie utworzył ponad 2 m wały że ogrodzenia nie było widać
w takiej sytuacji angole chyba by ogłosili klęskę żywiołową;-)

Gabids ja nie mogę wyjść z podziwu czytając co piszesz

gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Wiem smiech na sali
Ja tez tego nie rozumiem.Ogolnie to wielu rzeczy tutaj nie rozumiem
U nas znowu porodowka:-(Angelka ma zatwardzenie...
EDIT.Juz zrobila i wcale nie bylo zatwardzenia,ja juz nie wiem co mam robic.

U nas znowu porodowka:-(Angelka ma zatwardzenie...
EDIT.Juz zrobila i wcale nie bylo zatwardzenia,ja juz nie wiem co mam robic.
Ostatnia edycja:
Agulka ale to film dla doroslychDuzo scen etorycznych w nim jest
Widzialam zwiastun.
a jak ,nooo, to wiadomo dlaczego Agulka oglada![]()

mój tata też musi miec usypiacza w rękuMój teściu zawsze kłóci się o to z moją teściową że nigdy nie zasypia podczas oglądania tv. Ostatnio zakupiła (nie wiem po jaką cholere) małemu trąbke:/ i tak podczas oglądania wieczorem tv teściu zasnoł z pilotem w ręku
teściowa przyleciała do Nas aby pożyczyć jej tą trąbke chwila nie minęła usłyszeliśmy ogromne trąbnięcie a po chwili teściu o mało na zawał nie padł
tak apropo zasypiana przed tv

Od rana chodzę wk****na.................. najpierw zaspaliśmy a dzis wiozłam Maje do przedszkla bo potem musiałam na pobranie krwi z małym znów jechać, potem do banku............... dobrze, że ją zawiozłam ( a chciałm już zostawic dziś w domu, ale UPARŁA się) bo jechali dzis do wojska ( jest to duża sala ze sceną) na przedstawienie

Wczoraj wieczorem chciałam moją nową kieckę zobaczyć i za CHOLERĘ znaleźć nie mogłam, przez to spać też nie dało rady......... a dziś wywaliłam wszystko z ogromnej, naroznej szafy i też NIE ZNALAZŁAM

Zapomniałam napisać, że mały źle dzis spał , latał między łóżkami........................... w pewnym momencie ja zanlazłam się razem z nim w jego łózku..................... dobrze, że się nie rozwaliło, musi jeszcze co najmniej pół roku wytrzymać...........
Co do pobrania krwi, to nie mam juz sił................. znów nie mogła znaleźć żyły............... nie dziwię jej sie, bo ja też nie widziałam.................... nie czułam.................... w końcu po 5 min grzebania igłą w rączce udało się CIUT wycisnąć, piguła mówiła, że powinna taka ilosc starczyć................ a Adaśko dzielny chłopczyk, odwrócił główkę , zacisnął ząbki , raz powiedział AŁA ...... i nawet łezki nie uronił.................... w końcu : duzi chopcik jestem.
Jestem dumna z mego synusia
Kasia kciukasy za nową pracę..................
Co do pobrania krwi, to nie mam juz sił................. znów nie mogła znaleźć żyły............... nie dziwię jej sie, bo ja też nie widziałam.................... nie czułam.................... w końcu po 5 min grzebania igłą w rączce udało się CIUT wycisnąć, piguła mówiła, że powinna taka ilosc starczyć................ a Adaśko dzielny chłopczyk, odwrócił główkę , zacisnął ząbki , raz powiedział AŁA ...... i nawet łezki nie uronił.................... w końcu : duzi chopcik jestem.
Jestem dumna z mego synusia
Kasia kciukasy za nową pracę..................
Ostatnia edycja:
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jakis gulasz sie pyrtoli, pyry obrane,ale smaka brak na obiad
S cuduje z nowym autem. Juz sam nie wie co chce kupic
Niech juz idzie do roboty!!!! Jakos dziwnie mam rozwalony dzien przez niego. Nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Zwlekamy sie kolo 10,a ja nieprzytomna jestem,a spac chodze wczesniej niz jak sama jestem.
Dzis kisimy sie w domu,bo -7 na termometrze i wiaterek jest.

Dzis kisimy sie w domu,bo -7 na termometrze i wiaterek jest.
Podziel się: