reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O melduje się wieczorową porą zachwycona że wreszcie jest co poczytać i na co odpisywać:-)

nie mam nic do czytania:-( nie lubie zasypiac bez zmeczenia oczu, wiec musze posiedziec na kompie;-):-)

płakać pewnie żadna z nas z tego powodu nie będzie;-):-)

Gabids, chcialam tylko zauwazyc, ze fajnie ze wrocilas do nas cialem, nie tylko duchem;-):-) i jestes coraz aktywniejsza
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

jestem ale nie mam humoru:-(a zepsuła mi go mama bo dzwoniła o 18,20 i tak cos tam pogadała i pytała się co robimy no i ja mówię że jest u mnie koleżanka z dziecmi że siedzimy a ona oburzona że koleżanka o tej porze :szok::wściekła/y:że już jest późno a ja se siedzę z koleżanką:sorry2:że za często do mnie koleżanka przyjeżdża:sorry2:no i się wkurzyłam bo nie wiem o co jej chodzi :confused:przecież nie siedzi ona (koleżanka )codziennie ostatnio była jakoś w listopadzie no i w sumie posiedziała 2,5 godzinki a ona się czepia niewiadomo o co:wściekła/y:a zła jestem i cały czas o tym myślę nie miała się pewnie na kim wyżyc to wyżyła sie na mnie:wściekła/y:
Monia nie łąm się i nie wkurzaj ;-) szkoda nerwów:tak: ja to już przywykłam że moja mama zawsze ma jakieś ale że siedze sobie z koleżanką a jak już ma przyjechać do mnie Marta moja kierowniczka albo ja mam jechać do niej to jest tysiące pomysłów żeby tylko do tego niedopuścić:wściekła/y: bo moja mama i siostra niestey jej nie znoszą )w przeciwieństwie do taty;-)) ale ja już po kilku latach wiem że to czysta zazdrość:tak:

A no i wspomniałam że mam mamie farbować dziś włoski a zapomniałam opowiedzieć resztę:zawstydzona/y: moja mama strasznie sobie żydzi na wszelkiego rodzaju kosmetyki i ogólnie gdyby nie ja i siostra to chyba by mogła robić za zombi:zawstydzona/y: widząc że od jakiegoś czasu ma straszne odrosty i siwe włosy zaproponowałam jej że kupię jej dobrą farbę i zrobie jej włosy na urodziny(miała wczoraj) mama z entuzjazmem to przyjęła:tak: po czym dziś przyszła rano i oświadczyła że ona narazie nigdzie nie chdzi i może tak straszyć dalej:wściekła/y: że szkoda kasy na tą farbę i lepiej jak jej zrobię nią włosy dopiero na Wilkanoc:szok: wkurzyłam się i powiedziałam że nie wiem jak ona może tak na siebie żydzić:sorry2: po czym długo się nad tym zastanawiałam i zadzwoniłam do niej i oświadczyłam ze w zamian za to że od czasu do czasu zajmuje mi się małą ja jej będę kupowała co 1,5 miesiąca farbę i robiła włosy:tak: bo chce mieć ładną mame i bacie dla córci;-) w pdskokach przybiegła się farbować:-D i nawet bardzo ładny taki beżowy blondzik jej wyszedł a i choć się nie spodziewałam to nagle jakiś przełom po mojej deklaracji:szok: babcia sama z siebie oświadczyła że jutro przyjdzie o 11 po Tusie i zabierze ją na spacer i na obiadek do siebie a ja mam czas dla siebie:szok: żebym wiedziała że głupia farba co półtora miesiąca tak na nią zadziała to dawno złożyłabym taką deklaracje:-D

reklama
Monia, a moze mama tak z zazdrosci, ze ona sama siedzi, a Ty masz urozmaicenie?:sorry2:

Tez tak pomyslalam.
sama jest z własnej woli i wyboru:sorry2:bo w sumie mogła byc nadal z Edkiem bo on ciągle chce ale ona chce byc sama bo nikt jej nie mówi co ma robic,czego nie noże itd:sorry2:tak sobie myśle że dobrze że już nie mieszkam z mamą pod jednym dachem bo chyba wiecznie by chodziła zła jak to się mówi czego oczy nie widzą tego sercu nie żal bo wiem że ona wściekała by sie o byle co np że siedze przy komputerze albo że czegoś tam nie zrobiłam

Donkat ja myślałam o kalendarzu ze zdjęciami dzieci na prezent dla babci i dziadka

macie jakies pomysly na prezenty dla babc i dziadkow? w sumie to juz tuz, tuz...:sorry2:

Donkat ja myślałam o kalendarzu ze zdjęciami dzieci na prezent dla babci i dziadka

Dokładnie ja dla obu dziadkó w tym roku planuję zrobić kalendarz ze zdjęciem Tuśki:tak:

Gabids powodzenia jutro w przedszkolu :tak: trzymam kciukasy i mam nadzieję że wszystko będzie ok:tak:

choć się nie spodziewałam to nagle jakiś przełom po mojej deklaracji:szok: babcia sama z siebie oświadczyła że jutro przyjdzie o 11 po Tusie i zabierze ją na spacer i na obiadek do siebie a ja mam czas dla siebie:szok: żebym wiedziała że głupia farba co półtora miesiąca tak na nią zadziała to dawno złożyłabym taką deklaracje:-D

Aneta, a moze mama liczy, ze przy jej wiekszym zaangazowaniu bedzie miala wiecej gratisow od Ciebie:-D:-D

Dokładnie ja dla obu dziadkó w tym roku planuję zrobić kalendarz ze zdjęciem Tuśki:tak:

tak, kalendarz tez juz wrzucilam do zakaldek. oprocz tego kubek z zdjeciem albo akrylowe statuetki.
musze przedyskutowac to z P

a moze ktoras juz korzystala z tych uslug na Allegro i ma do polecenia sprzedawce?:sorry2:

Matko, odzwyczaiłam się od siedzenia przed kompem o 10 w nocy i ledwo patrzę na oczy.:szok::szok::szok:
Idę przytulic sie do mojego małego wiercipięty i lulu.
Dobranoc

dobra uciekam bo to prasowanie jak mówi Justyna na mnie patrzy:growl:
na mnie tez patrzylo i wzielam sie za nie
Justysia u Nas było dziś z rana -5 więc postanowiłam że nie będziemy kisić się w domu i wyruszyłam do miasta co prawda większą część drogi przejechaliśmy autobusem, ale z te 30 minut mały wybawił się i na sankach i na śniegu. Sypało że hej!!!!:-) Ależ ja kocham taką pogodę!!!!
suma sumarum my tez bylismy na dworze. S sam z siebie powiedzial,ze mam ubrac mlodego i ida troche na spacerek,a pozniej po 15 do 17 lazilismy po komisach. Wypizdzilo mnie,ze szok,a bylam ubrana prawie w barchanowe gacie

jestem ale nie mam humoru:-(a zepsuła mi go mama bo dzwoniła o 18,20 i tak cos tam pogadała i pytała się co robimy no i ja mówię że jest u mnie koleżanka z dziecmi że siedzimy a ona oburzona że koleżanka o tej porze :szok::wściekła/y:że już jest późno a ja se siedzę z koleżanką:sorry2:że za często do mnie koleżanka przyjeżdża:sorry2:no i się wkurzyłam bo nie wiem o co jej chodzi :confused:przecież nie siedzi ona (koleżanka )codziennie ostatnio była jakoś w listopadzie no i w sumie posiedziała 2,5 godzinki a ona się czepia niewiadomo o co:wściekła/y:a zła jestem i cały czas o tym myślę nie miała się pewnie na kim wyżyc to wyżyła sie na mnie:wściekła/y:
troche sie Tobie dziwie,ze przejmujesz sie takimi glupimi docinkami i uwagami mamy. Teksty jak dla malej dziewczynki, w nosie bym to miala:dry:
ja tez o kalendarzu myslalam,ale sama nie wiem,bo nie pasuje mi to dla tesciow

reklama
Do góry