reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Wiem wiem miało mnie tu nie byc w ciągu dnia ale..........posprzątane ,spacerek zaliczony, kawka u koleżanki tez;-), obiadek zjedzony dzieciom włączyłam na chwilkę bajkę bo o po południu ma przyjechac koleżanka z dziecmi więc lepiej by było zęby już nie nabałaganili:sorry2:no i jak już ta koleżanka przyjedzie to mamy iśc z dzieciaczkami poszalec na śnieg:-)
Gabids mnie też to śmieszy co te angole wyprawiają:-Dpewnie pozamykaja szkoły przedszkola i inne instytucje bo zima :-D
Agulka ja se pożyczyłam twoją sukienkę:-Dale jest bardzo za mała więc jutro ci ją oddam:-D:-D:-Da Adaś bardzo dzielny chłopczyk bo moje dzieciaczki to darły by się chyba tak że nad morzem było by je słychac;-)

reklama
witam!!!

narobilam sie juz dzis, wystarczy;-):tak:

niunka marudna, ale spac nie chce. najgorzej, jak bedzie nie do zniesienia i padnie o 15:wściekła/y::wściekła/y:

znow sypie snieg:wściekła/y::wściekła/y:Agulka, zabieraj go sobie:baffled:

Gabids ja nie mogę wyjść z podziwu czytając co piszesz:no: wogóle jak słyszę w tv że lotniska u Was zamykają bo spadło 3cm śniegu to śmiech mnie ogarnia:szok::-D pamiętam chyba 3 lata temu u nas była taka zima że odgarniany śnieg na parkingu w pensjonacie utworzył ponad 2 m wały że ogrodzenia nie było widać:no: w takiej sytuacji angole chyba by ogłosili klęskę żywiołową;-)

a ja sie nie dziwie. fakt, ze Anglicy maja zupelnie inna mentalnosc i wiele rzeczy mnie zadziwia, ale przeciez skoro sa nieprzyzwyczajeni do sniegu, to normalna rekacja. zimowych opon nie maja, po sliskim jezdzic nie umieja, wiec wszystko stoi:sorry2:

U nas znowu porodowka:-(Angelka ma zatwardzenie...
EDIT.Juz zrobila i wcale nie bylo zatwardzenia,ja juz nie wiem co mam robic.

pewnie sie bala zrobic kupki i mimo ze byla normalna, to plakala

. która sobie ją pozyczyła???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

a moze jeszcze nie przyszla????;-):-D:-D:-D:-D

Co do pobrania krwi, to nie mam juz sił................. znów nie mogła znaleźć żyły............... nie dziwię jej sie, bo ja też nie widziałam.................... nie czułam.................... w końcu po 5 min grzebania igłą w rączce udało się CIUT wycisnąć, piguła mówiła, że powinna taka ilosc starczyć................ a Adaśko dzielny chłopczyk, odwrócił główkę , zacisnął ząbki , raz powiedział AŁA ...... i nawet łezki nie uronił.................... w końcu : duzi chopcik jestem.
Jestem dumna z mego synusia.

kurcze, boli mnie jak czytam, a Adas tak dzielnie to zniosl:szok::-):tak:

Nawet z lozka nie chce mi sie wstac. Zwlekamy sie kolo 10,a ja nieprzytomna jestem,a spac chodze wczesniej niz jak sama jestem.

to zle, z emozesz polenichowac???

Agulka naprawde Adas to dzielny chlopczyk.Stary by tych tortur nie wytrzymal:no:A sukienke to ja pozyczylam to nic ze wygladam w niej jak baleron ,
przetrzymam do 11 stycznia do urodzin mezusia ok?:-D
Donkat no wlasnie ona sie boi robic kupe jakakolwiek.:confused:

Bylysmy z niunka w parku bo sloneczko wyszlo wiec ze szkoly nie zadzwonia ale zapomnialam aparatu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moze popstrykamy jak odbiore Fabianka.

znow sypie snieg:wściekła/y::wściekła/y:Agulka, zabieraj go sobie:baffled:

dawaj go bo u nas nadal nie mozna nawet sanek wystawić:wściekła/y:

a ja sie nie dziwie. fakt, ze Anglicy maja zupelnie inna mentalnosc i wiele rzeczy mnie zadziwia, ale przeciez skoro sa nieprzyzwyczajeni do sniegu, to normalna rekacja. zimowych opon nie maja, po sliskim jezdzic nie umieja, wiec wszystko stoi:sorry2:

pewnie sie bala zrobic kupki i mimo ze byla normalna, to plakala

a moze jeszcze nie przyszla????;-):-D:-D:-D:-D

kupowałam w sklepie:tak:

kurcze, boli mnie jak czytam, a Adas tak dzielnie to zniosl:szok::-):tak:
dzielny dzielny:tak::tak::tak::tak:

to zle, z emozesz polenichowac???

Agulka naprawde Adas to dzielny chlopczyk.Stary by tych tortur nie wytrzymal:no:A sukienke to ja pozyczylam to nic ze wygladam w niej jak baleron ,
przetrzymam do 11 stycznia do urodzin mezusia ok?:-D
Donkat no wlasnie ona sie boi robic kupe jakakolwiek.:confused:

Bylysmy z niunka w parku bo sloneczko wyszlo wiec ze szkoly nie zadzwonia ale zapomnialam aparatu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Moze popstrykamy jak odbiore Fabianka.
gabits , obyś do 18 stycznia oddała;-):tak::tak::tak:

NIE MAM POJECIA GDZIE ONA JEST:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem spowrotem:-) zupka się kończy gotować a ja zaraz biorę sie za sprzątanie i muszę poprasować:baffled: popołudniu ma przyjść moja mam żeby jej farbe zarzuciła także popołudnie zleci:tak:
Agulka Ty już lepiej nie pij jak nie pamiętasz ża nam pożyczyłaś i teraz idzie po kolei do każdej Twoja kiecka;-):-D a dla Adasia szacun ja bym tego nie wytrzymała a on teki dzielny:szok::tak::-)

Objad zjedzony.
Musze rozebrac choinke bo wkurza mnie codzienne sprzatanie ozdob.Jak nie Angelka to kot rozniesie po chalupie.
Na 3.15 po Fabiana a potem na basen.

Zapomnialam ze dostalam smsa od kolezanki ze urodzila dzisiaj Majeczke wazy 4.07:-)
Ogladamy wlasnie z niunka Cbbc ucza dzieci jak robic Sushi.I jak jesc to potem paleczkami.

A mnie coś łeb boli:dry: chyba sprawka ciśnienia więc nastawiłam wodę na kawkę i zaraz biorę się za prasowanie choć wcale mi się nie chce:no: ale jak znowu wychoduje sobie kucze to potem będzie jeszcze gorzej się zebrać do tego:tak:
Gabidis miłego pływania:-) choć swoją drogą to ciekawe że nie zamknęli basenu z powodu śniegu;-):-D ja też bym już chętnie pozbyła się choinki bo jak tak dalej pójdzie to mi słomkowe ozdoby Tuśka do spółki z Mafim wszystkie rozniesie:wściekła/y: ale czekam na księdza mam nadzieję że w przyszłym tygodniu nas odwiedzi:baffled:

reklama
Anetasa to Fabek bedzie plywal:-)Ja czasami w sobote chodze.
Wypij sbie kawke z cytrynka:tak:na bol glowy bardzo skuteczna.
To i ja sobie kawke zaparze moze zdaze jeszcze wypic.

Do góry