reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kupilam tez takie fajne rajstopy liliowe we wzorki,ale S sie nie podobaja,bo on lubi takie klasyczne, jakby je nosil:baffled: no i powiedzial,ze jutro jak chce to pojedziemy i kupi mi inne,a ja na to leee, buty to by mi sie przydaly,a on : no zobaczymy:-)

Justyna korzystaj z dobroci S póki mu nie przejdzie;-) zwłaszcza że na kiecce zaoszczędziłąś :tak: ja usiekam już spać bo coś oczka mi się kleją a jutro do pracy:wściekła/y:Miłej nocy kochane:-)

no to i ja witam wieczorowo:-)
my sylwestra też spędzamy w domu z dziecmi:tak:zamierzamy położyc dzieci w południe spac żeby dotrzymały do północy bo Pikollo dla dzieci zakupiony :tak:;-)
Aneta Nuśka co wy planujecie w maju?nie żebym była wścibska ale ciekawośc mnie zżera:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
Justyna jak S kupi rajstopy to powiedz mu że żadne buty ci do nic nie będą pasowac i musisz miec nowe:-p:-D;-)
Donkat ja też od stycznia będę odczulana ale żadnyc świstków nie potrzebuje:no::baffled:

Witam o poranku z pracy niestety:crazy: na dworze paskudnie siąpi i deszcz i szaroburo zaraz idę sobie zrobić kawkę bo inaczej zasnę chyba:sorry2: No i odrazu co bym później nie zapomniała;-) KOCHANE WSZYSTKIM WAM W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. ABY WSZYSTKO CZEGO ZAPRAGNIECIE WAM SIĘ SPEŁNIAŁO A DZIECIACZKI KŁOPOTÓW NIE SPRAWIAŁY I ZDROWE BYŁY:tak: NO I ŻEBY MĘŻOWIE KŁOPOTÓW NIE SPRAWIALI;-):-)

Aneta Nuśka co wy planujecie w maju?nie żebym była wścibska ale ciekawośc mnie zżera:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:
To chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamy:tak: skoro będą już tak blisko nas:-)

to Ciebie tak dopadlo???:-:)-(

No właśnie nie mnie tylko mojego Igorka gdyby mnie to bym az tak sie nie przejęła, ale bylismy wczoraj do kontroli i juz jest lepiej ale kazała jeszcze dwa dni dawać antybiotyk .
Donkat a jak mama bo miała złamana rękę ?

Agulka jak to cudnie brzmi wypijemy szmpana w naszym salonie superrrr

reklama
Dziewczynki kochane wpadlam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku

Mielismy sylwestrowa noc spedzic w domku ale kolezanka zadzwonila i jak dowiedziala sie ze nigdzie nie idziemy to zaprosila do siebie.Beda 3 pary i dzieci:-)

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry