reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A powiem ci że dzisiaj idziemy do kontroli po powaznym zapaleniu oskrzeli (inhalacje, zero przemeczania się, wizja astmy) ale chyba juz wszystko jest dobrze bynajmniej tak mi się wydaje. Za to moja mama ma chore gardło i antyiotyk i kombinowanie znowu z opieką nad miśkiem ale jeszcze rtylko jutro do 12 i znowu laba:-):-):-)
A co u Nas ?......jak to po świetach objedzona młody dostał bardzo duzo prezentów i co najsmieszniejsze jeszcze cos co chwilę dostaje a to od prababci a to od cioci i tak nawet dzisiaj mama dzwoniło ze coś jeszcze dla niego zosatało nie ma to jak byc dzieckiem ;-) zeby mi tak cos co chwilę skapło ;-);-):-D:-D

Aneta chodź do Nas na sylwestra my będziemy tez w domku :-)

Pozdrawiam Was Wszystkie z czytaniem jestem na bieząco w pracy nadrobiłam:tak: laptop ciagle w naprawie niestety przdłuży się przez te wszystkie świeta

Przepraszam za błędy ale nawet nie mam czasu przeczytać tego co napisałam bo zaraz zmykam do domku

Oj przede wszystkim zdrówka dla Was życzę:tak: a co do sylwka to wiesz że z chęcią;-) żebyś tylko była blizej:-( a tak liczę czas do maja:-) bo już doczekać się nie mogę:-)

Kupilam kiecke. Za cale 8zl w lumpku. Zaszalalam jak diabli:-p
No to zaszalałaś kochana:szok::-D:-D taki wydatek i to zaraz po świętach:szok: byś się wstydziła:-p:-D

witam wieczorowo:-)

alez mielismy nerwowe popoludnie:wściekła/y:: pojechalismy do miasta wybrac P okulary i na te szczepionke do alergologa.
podjezdzamy pod optyk a ja pytam: recepte masz? a P: nie:wściekła/y::wściekła/y:wku****sie totalnie, ze az sie balaam, z enajedzie na inne samochody:szok::szok:

jedziemy dalej, gadamy o tej szczepionce i sie okazalo, ze nie wzial kartki z poprzednimi szczepieniami a jest potrzebna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz to juz klops, bo jedyna szansa, zeby byl na odczulaniu. wysadzil mnie wiec pod przychodnia a sam pojechal do domu po te kartke:baffled:
ale bysmy dzis nazalatwiali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się i ja ale dziś wściekła jak diabli:wściekła/y: mileiśmy iść do znajomych na sylwestra a moja cudowna mama dziś przyszła jakby nigdy nic po przepis na paszteciki które robiłam na święta pyta jej czy będzie robiła a ona że tak bo idą do znajomych na sylwka:wściekła/y: zrobiłam wielkie oczy i pytam co z Tuśką a ona na to że to będzie spokojna imprezka więc wezmą ją z sobą i położą obok w pokoju:wściekła/y:

efekt taki że wyszła obrażona a my z M siedzimy w domu:wściekła/y:

hhhmmm, jak czasem czytam o Twojej mamie, to mysle, z eto niemozliwe, ale jak sie glebiej zastanowie, to ciotka P jest jeszcze lepsza

A powiem ci że dzisiaj idziemy do kontroli po powaznym zapaleniu oskrzeli

to Ciebie tak dopadlo???:-:)-(

Kupilam kiecke. Za cale 8zl w lumpku. Zaszalalam jak diabli:-p

oooo Kochana, kazda by chciala sie tak tanio wystroic na sylwka:-):tak::tak:

to prosimy o zdjecia, nia aparatu, a z aparatu:-D:-D:-D:cool2:

Aneta, obejrzalam zdjeica na NK i Natalka to wierna kopia mamusi. zawsze byla podobna do Ciebie, ale teraz to juz totalnie! a jak sie wloski rozrosly:tak::tak:

Donakt trochę Ci potowarzyszę..................

Justyna zaszalałaś....................... dziś widziałam reportaż co teraz modne na Sylwka to mówili, że leginsy z jakąś wystrzałową tuniką, więc jakbyś spodnie satynowe założyła to by było też dobrze

Ja też podziwiam mojego małego mężczyznę, że był taki dzielny................ potem w każdym sklepie przechodnim mówił, że Pani kuj, kuj i bolało...............

Aneta .......... szkoda, że taki element MAMY Ci się trafił, hihihiihih moja też do tych wybryków należy

Aneta, obejrzalam zdjeica na NK i Natalka to wierna kopia mamusi. zawsze byla podobna do Ciebie, ale teraz to juz totalnie! a jak sie wloski rozrosly:tak::tak:
No przecież już nie jęczę na ten temat od jakiegoś czasu;-):-D przyznam że to podcięcie zrobiło jednak swoje po nowym roku znów się z nią wybieram:tak: a co do podobieństwa to większość znajomych mówi ze to cały tato:sorry2:

No przecież już nie jęczę na ten temat od jakiegoś czasu;-):-D przyznam że to podcięcie zrobiło jednak swoje po nowym roku znów się z nią wybieram:tak: a co do podobieństwa to większość znajomych mówi ze to cały tato:sorry2:
gdyby była chłopakiem to pewnie tak , ale od pasa w dół:-D:-D:-D......... CAŁA TY

Donkat
znikła

My też siedzimy sami w Sylwestra:tak: no może na 2 godzinki pod wieczór pojedziemy do naszego domku napalić i wypic lampkę Pikolo w salonie

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry