reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

To chyba żadna tajemnica i mam nadzieję że Nuśka nie będzie miała mi za złe ;-) poprostu w maju Nuśka ma rodzinną impreze w pobliżu mnie więc już na wakacjach umówiłyśmy sie że się w tym czasie spotkamy:tak: skoro będą już tak blisko nas:-)
fajnie macie:tak:.
No właśnie nie mnie tylko mojego Igorka gdyby mnie to bym az tak sie nie przejęła, ale bylismy wczoraj do kontroli i juz jest lepiej ale kazała jeszcze dwa dni dawać antybiotyk .
Donkat a jak mama bo miała złamana rękę ?
biedny Igorek........ sprawdzałas pozim żelaza ostatnio, bo chyba miałas taki zamiar?????

Agulka jak to cudnie brzmi wypijemy szmpana w naszym salonie superrrr
:-):-):-):-):-):-):-):-)
Spac mi sie chce,a tu jeszcze tyle dnia i nocy przede mna:dry:
odeśpisz w Nowym Roku. jak już S sobie pojedzie i wszystko do normalności wróci:tak::tak::tak:
Pytałas czy pobranie krwi po to by sprawdziś żelazo... to odpowiadam, że TAK:-)

Mnie tez oczy się zamykają, jakieś mam załzawione................... dzieci własnie oglądaja bajeczki

reklama
Dzień dobry.
Mnie tez oczy się zamykają, jakieś mam załzawione................... dzieci własnie oglądaja bajeczki
Dołączam do klubu.
Wczoraj prosto z pracy zakupki i później jak o 17 weszłam do kuchni tak o 21:30 zmusiłam się do wyjścia z niej:szok: Ale gołąbeczki, sałateczka i piersi nadziewane szpinakiem porobione i może uda mi się jeszcze jakieś ciasto wymyślić:cool2: A później bede spać, spac i spać:cool2::cool2:
Teraz muszę pouporzadkowywać wszytsko co by nie pogubili siew papierach jak mnie nie bedzie w pracy- dzisiaj jestem ostatni dzień i nie mam pojecia czy od stycznia bede dalej pracować:-(

Dzień dobry.

Dołączam do klubu.
Wczoraj prosto z pracy zakupki i później jak o 17 weszłam do kuchni tak o 21:30 zmusiłam się do wyjścia z niej:szok: Ale gołąbeczki, sałateczka i piersi nadziewane szpinakiem porobione i może uda mi się jeszcze jakieś ciasto wymyślić:cool2: A później bede spać, spac i spać:cool2::cool2:
Teraz muszę pouporzadkowywać wszytsko co by nie pogubili siew papierach jak mnie nie bedzie w pracy- dzisiaj jestem ostatni dzień i nie mam pojecia czy od stycznia bede dalej pracować:-(
idziecie gdzieś dziś na noc???? Chyba cos przeoczyłam:sorry2:

Powinni już się okreslić co z Tobą po Nowym Roku...................... wiem jak sie teraz czujesz.................... NIEPEWNOŚĆ....................... ja tak kiedyś miałam jak pracowałam w recepcji.......... niestety na drugi dzień nie musiałam przychodzić:wściekła/y:..... ale tego Tobie nie życzę.........................

idziecie gdzieś dziś na noc???? Chyba cos przeoczyłam:sorry2:

Powinni już się okreslić co z Tobą po Nowym Roku...................... wiem jak sie teraz czujesz.................... NIEPEWNOŚĆ....................... ja tak kiedyś miałam jak pracowałam w recepcji.......... niestety na drugi dzień nie musiałam przychodzić:wściekła/y:..... ale tego Tobie nie życzę.........................
Idziemy do szwagierki na domowa imprezkę, choć najchętniej położyłabym się do łóżeczka i poszła spać:zawstydzona/y:
Dokładnie, Agulka, ta niepewność jest dobijająca- mało tego przed momentem popatrzyłam na stronę internetowa, na której powyszczególniani sa kandydaci na moje stanowisku i zauważyłam, że została dodana jedna osoba- raptem po prawie 2 tygodniach wciagaja na listę kogoś nowego:szok::baffled: Śmierdzi mi to na kilometr.:growl:
I niestety obawiam się, ze jednak powróce na łono bezrobotnych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam ostatni raz w starym roku:-);-)

kurcze, chce porobic faktury a tu mi brakuje zlecenia:wściekła/y:przeoczylam wczesniej, a ten spedytor-ciapa jest taki niedokladny, ze :baffled:

nie mialam wyjscia, bo P mnie przegonil. czytal jak naprawic samochod:sorry2:

Kupilam tez takie fajne rajstopy liliowe we wzorki,ale S sie nie podobaja,bo on lubi takie klasyczne, jakby je nosil:baffled: no i powiedzial,ze jutro jak chce to pojedziemy i kupi mi inne,a ja na to leee, buty to by mi sie przydaly,a on : no zobaczymy:-)

Justa, podejrzana ta dobroc S, czy on nie am czegos na sumeiniu?????:-D:-D:-D:-D:-D

no to i ja witam wieczorowo:-)
my sylwestra też spędzamy w domu z dziecmi:tak:zamierzamy położyc dzieci w południe spac żeby dotrzymały do północy bo Pikollo dla dzieci zakupiony :tak:;-)

Donkat ja też od stycznia będę odczulana ale żadnyc świstków nie potrzebuje:no::baffled:

my jedziemy do mamy i bedziemy miec rodzinna powtorke ze swiat:-)
szampany tez juz zakupione:tak:

wlasnie molestuje Julitke o spanie,ale ona dzis twierdzi, ze :spac nie!:-D
znajac moja gwiazde, to i tak bedzie najwytrwalsza i najpozniej pojdzie spac:-p
prtzeciez w swieta to sie kladla ok.24:szok::szok:

Monia, P zmienial alergologa i dlatego potzrebowal skierowanie, a do tego mial zaczac druga serie odczulania, wiec musial miec karte informacyjna z pierwszej

No właśnie nie mnie tylko mojego Igorka gdyby mnie to bym az tak sie nie przejęła, ale bylismy wczoraj do kontroli i juz jest lepiej ale kazała jeszcze dwa dni dawać antybiotyk .
Donkat a jak mama bo miała złamana rękę ?

oj, to male biedaczysko:-:)-:)-(

mama chyba juz zapomniala, ze miala cokolwiek zlamane. w sumie to po rehabilitacji szybko wrocila do formy. etraz nawet nie narzeka, zeby ja bolala na zmiane pogody:no:

a noga (chyba dobrze pamietam:sorry2:) Twojej mamy jak? dobrze?

Spac mi sie chce,a tu jeszcze tyle dnia i nocy przede mna:dry:

wyspij sie w dzien i bedziesz szalec wnocy:tak::tak:

Mielismy sylwestrowa noc spedzic w domku ale kolezanka zadzwonila i jak dowiedziala sie ze nigdzie nie idziemy to zaprosila do siebie.Beda 3 pary i dzieci:-)

ja lubie takie domowki:tak::-)

Dokładnie, Agulka, ta niepewność jest dobijająca- mało tego przed momentem popatrzyłam na stronę internetowa, na której powyszczególniani sa kandydaci na moje stanowisku i zauważyłam, że została dodana jedna osoba- raptem po prawie 2 tygodniach wciagaja na listę kogoś nowego:szok::baffled: Śmierdzi mi to na kilometr.:growl:
I niestety obawiam się, ze jednak powróce na łono bezrobotnych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trzymamy mooocno kciuki, zeby Ci sie udalo. a niestety wszedzie sa uklady i ukladziki i nie mamy na to sposobu:-:)-(

Kurcze młyn dziś mam taki że nie wiem w co w rece włożyć:szok: to chyba zemsta za ostatni miesiąc leniuchowania:dry: a najgorsze że na kuchni mam rozgrzebaną sałatkę jarzynową bo sobie wymyśliłam ze dziś zrobie w pracy;-) może do 20 zdąże:sorry2:

Moj mały walczy ze spaniem, drze japkę: tatus ratuj............ pobiegali na dworze godzinkę , potem gorące kakao a teraz wr......................................

reklama
Do góry