reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze
) no i buty kupione
Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!

Poszedł spać o 13:30 ale ze mną w łóżku usnął dopiero tzn ja w jego leżałamNo sałatka gotowa i schowana do lodówki;-)
Agulka goń młodego do spania bo potem 24 nie doczeka;-):-)

Mamy fajerwerki, póscimy dzieciom gdzieś o 21 a potem jeszcze troszeńkę z nami i palulu

Aneta wiernie dotrzymujemy sobie towarzystwa

Rodzice nie przyjdą , bo im sie nie chce... my mielismy iśc do znajomych co w poniedziałek ich odwiedzilismy, ale jakoś................ też nam sie nie chce.......... tzn......... mnie takie cos nie urządza, bo ani lampki szampana, ani drinka czy kielona nie wychyle, bo musiałabym prowadzić auto , bo dosc daleko by iść pieszo............. .. J przeciez też o suchym pysku nie będzie

Kupiłam sobie żubrówkę żurawionową i będę PIĆ

a co to??????????????Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze) no i buty kupione
Jakie buciory kupiłąś?
Ostatnia edycja:
No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 posta
kiedy ja to nastukałam
a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę

No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 postakiedy ja to nastukałam
a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę
![]()

Mielismy jechac na szmapan do Salonu, hihihiihihih ale zrezygnowalismy. własnie teraz małż pali tam................ jak przyjedzie to na powitanie się wk......

., miałam dostać @ w sobotę a przed chwila przyszła

nici z " na żywca"

reklama
O uwielbiam piosenkę:-) dawno jej nie słyszałam ale z tańczeniem się jeszcze wstrzymam bo jakoś tak samej na recepcji to trochę głupio
a M właśnie do mnie dzwonił że poszedł z małą do dziadków i babcia siedzi wściekła bo dziadek się już zdążył zsylwestrować
oświadczyła że nigdzie z nim nie idzie i przyjdzie do nas a my możemy iść na tą impreze
tylko że teraz to już zapóźno bo wszystko odwołałam i nie chcę teraz z siebie głupka robić
a pozatym M mówił że młoda strasznie się boi wystrzałów z petard
i po drodze do dziadków kilka razy płakała:-( więc w sumie to w takiej sytuacji nawet nie chcę jej zostawiać

Podziel się: