reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze:-p) no i buty kupione:-D

Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!

No sałatka gotowa i schowana do lodówki;-)
Agulka goń młodego do spania bo potem 24 nie doczeka;-):-)
Poszedł spać o 13:30 ale ze mną w łóżku usnął dopiero tzn ja w jego leżałam:shocked2: i tez przysnęłam, spał czort godzinke i na bank do północy nie wutrzyma...... Maja może i by wytrzymała ale nie będeziemy na maxa ich trzymać w końcu też nam się wolne należy:confused::confused::confused:.
Mamy fajerwerki, póscimy dzieciom gdzieś o 21 a potem jeszcze troszeńkę z nami i palulu:tak:.............. o 18 znajomy co niedaleko nas mieszka swoim dzieciom robi pokaz, więc popatrzymy:cool2::cool2::cool2::cool2:

Aneta wiernie dotrzymujemy sobie towarzystwa:tak::tak::tak:

Rodzice nie przyjdą , bo im sie nie chce... my mielismy iśc do znajomych co w poniedziałek ich odwiedzilismy, ale jakoś................ też nam sie nie chce.......... tzn......... mnie takie cos nie urządza, bo ani lampki szampana, ani drinka czy kielona nie wychyle, bo musiałabym prowadzić auto , bo dosc daleko by iść pieszo............. .. J przeciez też o suchym pysku nie będzie:no:.
Kupiłam sobie żubrówkę żurawionową i będę PIĆ:-D:-D:-D:-D
Ja tak na sekundke, wszystko niby zrobione, tylko zjesc obiad, pomalowac pazury i rylo i dopiero walki zalozylam. Zdejme o 16 jakby co to zdaze cos zrobic z nieudanymi lokami. S pojechal jeszcze po Balantajsa (nie wiem jak to sie pisze:-p) no i buty kupione:-D

Do zobaczenia za rok. Bawcie sie wszystkie dobrze!!
a co to??????????????
Jakie buciory kupiłąś?

Ostatnia edycja:
No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 posta:szok: kiedy ja to nastukałam:szok: a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę:szok:

No Agulka dzięki za towarzystwo w pracy:-) tak właśnie popatrzyłam na swój licznik i odkryłam że jak dobrze pójdzie to pewnie dzięki Tobie;-) oprócz świętowania Nowego Roku będe jeszcze świętować 3000 posta:szok: kiedy ja to nastukałam:szok: a moja młoda pewnie dziś posiedzi z nami długo bo zrobiła sobie prawie 3 godzinną drzemkę:szok:
:szok::szok::szok::szok::szok: ja tez myślałam, że młody tyle pośpi, nie dośc , że wstał przed 6 to poszedł 2 godziny póxniej jak zwykle ............ a tu dupa................... a nadodatek przeważnie drzemie 2 godziny............. no ale dziś jest wyjątkowa noc:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Oby była wyjątkowa ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu;-) ja za to myślałam że młoda obędzie się bez drzemki bo wstała po 9 a tu proszę niespodzianka:-D

Mielismy jechac na szmapan do Salonu, hihihiihihih ale zrezygnowalismy. własnie teraz małż pali tam................ jak przyjedzie to na powitanie się wk......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:., miałam dostać @ w sobotę a przed chwila przyszła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nici z " na żywca":blink::blink::blink::blink:

Jak szaleń to szaleć.

... moje skarby włączyły sobie takie piosenki .......................
ZAPRASZAM do tańca [ame="http://www.youtube.com/watch?v=TcNA3H1PVpE"]YouTube- Bolter-Daj mi tę noc[/ame]

reklama
O uwielbiam piosenkę:-) dawno jej nie słyszałam ale z tańczeniem się jeszcze wstrzymam bo jakoś tak samej na recepcji to trochę głupio:-D a M właśnie do mnie dzwonił że poszedł z małą do dziadków i babcia siedzi wściekła bo dziadek się już zdążył zsylwestrować:sorry2: oświadczyła że nigdzie z nim nie idzie i przyjdzie do nas a my możemy iść na tą impreze:sorry2: tylko że teraz to już zapóźno bo wszystko odwołałam i nie chcę teraz z siebie głupka robić:no::wściekła/y: a pozatym M mówił że młoda strasznie się boi wystrzałów z petard:szok: i po drodze do dziadków kilka razy płakała:-( więc w sumie to w takiej sytuacji nawet nie chcę jej zostawiać:no:

Do góry