reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids fajnie że święta u was mineły w fajnej atmosferze:-)
Donkat mam nadzieje że z tymi chamulcami to nie będziecie miec za wiele problemów i że naprawa będzie tania:tak:
Luandzia fajnie że Zuzi się podoba w przedszkolu że chciała tam zostac oby tak dalej:tak:przeszła juz Zuzi zazdrośc o Helenkę?
Ciarioca co tam u Was słychac? jak Stasiu zazdrosny o Sabinke ? wogóle jak dzieciaczki zdrowe?
Nuśka skrobnij do nas coś z pracy:cool2:jak Igorek ? zdrowy? kiedy będziesz miała naprawionego laptopa?WRACAJ DO NAS:tak::tak::tak:
Majandra mam pytanie do męża experta bo chce kupic podstawke chłodząca do latopa i kompletnie nie wiem jaką czy taka jakas z tańczych spełni swoje wymagania czy lepiej dac kilka groszy więcej?

reklama
Może być. Mąż pyta od kiedy przegrzewa Ci się komputer. Ja miałam ten sam problem i okazało się, że trzeba było po prostu go otworzyć i odkurzyć.
no od miesiąca około:sorry2:wiem ze zakurzony napewno będzie bo popełnam błąd i często trzymam laptopa na kolanach a wiem że to niewskazane:zawstydzona/y:a komputer jest jeszcze na gwarancji więc chyba samodzielne otworzenie i odkurzenie nie wchodzi w grę :no:no i słyszałam też że ogólnie HP często się przegrzewają a ile w tym prawdy to niewiem:no:

Monia, to i tak musisz iść z nim do serwisu, bo jak nie będzie odkurzany, to nawet jak będzie miał podstawkę, może się coś w nim zwyczajnie spalić. Musi być raz na jakiś czas odkurzony. Mój był otwierany przez męża, mimo że był na gwarancji :-p:sorry2: Ale do tego Cię nie nakłaniam. Zanieś go do serwisu. Nie warto czekać i ryzykować.:no:

Fajna ta podstawka i chyba tez kupie cos takiego,bo mam ten sam problem. Przegrzewa sie od zawsze,nie dawno mielismy go u naprawy i tez sie przegrzewa. Tylko u nas jest to spowodowane debilnym umieszczeniem wiatraczkow. Wszystkie sa pod spodem,a jak przegrzeje sie to sie wylacza.

Kurna jak jest S wdomu to moge zapomniec o laptopie:baffled:

reklama
Dziś ja otwieram forum.
Byłam z Adasiem na pobraniu krwi i mu nie pobrała...............dwa razy kuła, grzebała igłą ale żyły nie znalazła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......................... mamy przyjśc innym razem..................
Duduś był dzielny nawet nie zakwęknął ( łezka jedna poleciała) , powtarzał tylko że jest :duzi chopcik................ a teraz po tej akcji może sie zrazić................:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.
Maje odstawiłam do przedszkola, bo mielismy jechac firmowym do Chojnic a okazało się, że J o 11 będzie w domu, bo nie ma wyjazdu z firmy

Do góry