reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ola pojechała na 2 dni do teściow:-)od rana chciała sie pakowac bo teściowa jak byli w sobotę to jej obiecała że może przyjechac w poniedziałek bo od siostry D córki są teraz w domu bo mają wolne od szkoły a Ola je uwielbia a szczególnie 16letnią Kamilę bo ona zawsze z nia pobawi się ,porysuje,powygłupia ,robią z kartek korony Ola uwielbia spędzac z nią czas no i już w sobote chciała jechac ale dało ją się namówic żeby jechała dopiero dzis i teraz jest juz pewnie w 7 niebie:-D:-D:-D

reklama
Zamiast przejść na dietę po świątecznym obżarstwie to ja znów sie nażarłam:zawstydzona/y: i teraz siedzę ledwie żywa i brakuje mi Brzyduli:-(
Monia to super że Ola ma takie dobre układy z kuzynkami a i fajnie że 16 latka potrafi nawiązać kontakt i bawić z o tyle młodszą kuzynką:tak: tylko pozazdrościć:-)

Cześć :-)
monia - fajnie ze Ola ma takie kuzynki :tak: 16tolatki są ekstra jeśli o zabawy chodzi bo świetnie się odnajdują (jeszcze!) wśród zabawek a już odpowiednio potrafią zorganizować zabawę. Do tego pewnie pika im troszkę instynkt macierzyński ;-)

Justyna - jakieś dodatkowe rozrywki sobie zaplanujcie - codziennie coś - ot tak żeby urozmaicić codzienność :-p

Łukasz poszedl do swojego przedszkolka, za to Paweł w domu bo go na okres przerwy nie zapisałam a z Łukaszem nie chciał iść (znaczy chciał ale jeszcze dodatkowo z mamą :-D a sam to już nie).

Mnie i męża wczoraj wieczorem napadł jakiś wirus i obydwoje mamy katar i super bolące gardła - trochę do d zważywszy zbliżającego się Sylwestra :eek:
Tak więc ja sobie leżę w łóżku a Pawełek musi zadowolić się bajkami. A zawiózł Łukasza i sam pojechał po jakiś świstek do biura swojego, bo musi niektóre papiery do pracy nowe wyrobić. Czeka nas w zw z tym min jednodniowa wycieczka do Gdyni.

Buźka dla Was :-D

Witam się o poranku:-) tradycyjnie z kawką w ręce:-) u nas piękne słoneczko świeci więc zaraz z młodą wybieram się na spacer tym bardziej że ten mały czort wstał dzisiaj lewą nogą i od rana jęczy i marudzi:wściekła/y: może jak złapie świeżego powietrza to jej się polepszy:sorry2:

Ja tez z kawka. Mlody bawi sie ciuchcia,a S pojechal tira umyc. Ciekawe do ktorej mu zejdzie,bo do mamy chcialam jechac. Jutro jak nic nie wypadnie to mamy w planac wwycieczke po komisach

reklama
Witam po swietach:biggrin2:
U nas byly udane w tym roku i wcale nie chodzi mi o prezenty.Ogolnie byly ok:-D
Jedzenia na kolacje wigilijna narobilam w sam raz to znaczy co mialo byc na wigilie to wtedy zostalo zjedzone i nie bylo dojadania resztek przez pare dni:no:W pierwszy dzien swiat malzonek zrobil swiateczny obiad potem pojechal z dzieciaczkami do kina a ja buszowalam na wyprzedazach w sieci.W drugi dzien pojechalismy na szoping i wtedy wpadlo mi pare szmatek z Matalana a mezus obkupil sie w Next.Ja w nexcie jakos nie bardzo moglam sie zdecydowac na zakupy bo mimo przeceny 75% te ciuchy nadal byly dla mnie za drogie:sorry2:Ale w Matalanie poszalalam;-)Teraz jeszcze czekam na dostawe z Very ktora ma byc dopiero 7 stycznia:szok:
W niedziele pojechalismy do znajomych na obiadek potem byl spacer a wczoraj u nas bylo swieto narodowe wiec wylegiwalismy sie i ogladalismy polskie komedie.I tak w telegraficznym skrocie opisalam co u nas:biggrin2:

Do góry