A co tu dziś takie tłumy właśnie zrobiłam sosik do spagethi zjemy jak M wróci;-) a młoda wcina zupke czekam jeszcze aż pranie skończy się kręcić to powiesze i idziemy z młodą do l`eclerca bo chemia mi się kończy a w płynach to już dno widać oczywiście wszystko zawsze musi się wykańczać przed wypłatą gdy w portfelu już prawie czystki
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Czesc babeczki niestety nie zdarzylam z zyczeniami ale na Nowy Rok sie poprawie
na wigilii bylismy u moich rodzicow a potem u tesciow w pierwszy dzien swiat u mojej babci w Szczepana mielismy chrzest Helenki a w niedziele wesele czyli maraton straszny
dzisiaj z Zuzia bylam na probe w przedszkolu i skonczylo sie wielkim placzem bo nie chciala isc do domu i poszla ze mna tylko dlatego ze pani jej obiecala ze jutro bedzie mogla przyjsc i zjesc z dziecmi zupke ciekawe jak bedzie po tygodniu
mam nadzieje ze dzieci zbytnio wam nie choruja i wszystko u was ok
pozdrawiam
na wigilii bylismy u moich rodzicow a potem u tesciow w pierwszy dzien swiat u mojej babci w Szczepana mielismy chrzest Helenki a w niedziele wesele czyli maraton straszny
dzisiaj z Zuzia bylam na probe w przedszkolu i skonczylo sie wielkim placzem bo nie chciala isc do domu i poszla ze mna tylko dlatego ze pani jej obiecala ze jutro bedzie mogla przyjsc i zjesc z dziecmi zupke ciekawe jak bedzie po tygodniu
mam nadzieje ze dzieci zbytnio wam nie choruja i wszystko u was ok
pozdrawiam
donkat
Fanka BB :)
witam!!!!
nam caly dzien minal w miescie.
przyjechalysmy, napalilysmy w piecu i juz wieczor
niech i ona ma swiqteczne ferie;-)
P wlasnie zjechal, bo cos mu sie z powietrzem chrzani i znikaja hamulce. bal sie wziac zlecenie i jechac w takim stanie w trase. najgorsze, jak to COS szarpnie duzo kasy:--(
co to dla Was- powsinóg
Julitka wczoraj miala zly dzien;-)
:-):-):-)
nam caly dzien minal w miescie.
przyjechalysmy, napalilysmy w piecu i juz wieczor
Ola pojechała na 2 dni do teściow:-)
niech i ona ma swiqteczne ferie;-)
S chyba ma dlugie wolne moze nie zabijemy sie
P wlasnie zjechal, bo cos mu sie z powietrzem chrzani i znikaja hamulce. bal sie wziac zlecenie i jechac w takim stanie w trase. najgorsze, jak to COS szarpnie duzo kasy:--(
Czeka nas w zw z tym min jednodniowa wycieczka do Gdyni.
co to dla Was- powsinóg
tym bardziej że ten mały czort wstał dzisiaj lewą nogą i od rana jęczy i marudzi może jak złapie świeżego powietrza to jej się polepszy
Julitka wczoraj miala zly dzien;-)
Witam po swietach
U nas byly udane w tym roku i wcale nie chodzi mi o prezenty.Ogolnie byly ok
:-):-):-)
Tuśce na szczęście przeszło po spacerku;-) a już wogóle jak tylko pojawił się u nas dziadek:-) a ten teraz nawiewa z domu bo przez kilka dni mają u siebie Szymka wbo w przedszkolu mało dzieci i łączą grupy więc Gośka nie chce go posyłać a tato mówi że też nie poznaje dziecka i że młody zrobił się strasznie nie dobry wczoraj podobno skopał moją mame bo coś mu tam nie chciała dać i wrzeszczał prawie godzine i nic nie pomagałoaż babci nerwy puściły i mu ponoć porządnie dupsko sprała i o dziwo się uspokoiłJulitka wczoraj miala zly dzien;-)
Mam nadzieję że z P samochodem nic poważnego się nie stało i naprawa będzie szybka i niekosztowna przede wszystkim no i bardzo dobrze zrobił że nie wziął załadunku bo z wadliwymi hamulcami to nie ma żartów
donkat
oj, powiem wam, ze jestem zmeczona tym wyjadaniem jedzenia swiatecznego. moja Jasia jaik zwykle narobila jak dla calej wsi, a potem z biednymi oczkami nam wpychala, bo co ona ztym zrobi???
a ja teraz wyjadam na sile (zamiast sie odchudzac) i tylko patrze, zeby sie nie popsulo, bo nie wszystko mam gdzie zamrozic
niech sie juz ta lodowka oprozni
a ja teraz wyjadam na sile (zamiast sie odchudzac) i tylko patrze, zeby sie nie popsulo, bo nie wszystko mam gdzie zamrozic
niech sie juz ta lodowka oprozni
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kurna szwagierka z kuzynka ugadaly sie,ze idziemy na sylwka wypindraczone )lacznie z brokatem we wlosach),a ja nie mam kiecki, awlasnie kiecka ma byc,a planowalam isc w spodniach satynowych
donkat
Kurna szwagierka z kuzynka ugadaly sie,ze idziemy na sylwka wypindraczone )lacznie z brokatem we wlosach),a ja nie mam kiecki, awlasnie kiecka ma byc,a planowalam isc w spodniach satynowych
oj tam, sluchaj ich!!! czasem spodnie sa bardziej strojen niz kiecka, przeciez satyna pasuje na Sylwka. wysypiesz na nie niby przypadkowo brokat i bedzie jak trzeba
Kobietki , to ja specjalnie po raz drugi wlaczylam kompa, bo Julitka cichaczem wylaczyla, a tu nikogo nie ma????????????????
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no faktJusta, glosowanie na Matusia juz nieaktualne, czas zmienic podpis;-)
Podziel się: