reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justa, Monia, zaspalyscie???:szok:
nie zaspalam,ale S w domu to wiecie. Najpierw bylismy w moim banku splacic debet i chyba swoje konto zlikwiduje, ateraz S pojechal z tesciami do banku,bo kaske przelewaja,a musza byc przy tym wszyscy.
Obiad mam dzis z glowy,bo tesciowa miasko dala i jeszcze ryba po grecku jest do zjedzenia.
Mam nadzieje,ze S jutro do pracy pojdzie,bo dzisiaj wolne wzial zeby w banku zalatwic.
Donka P w trasie?
U nas od rana sypal snieg,ale +2 wiec wszystko stopnialo.

Czyżby tylko mojemu M się udało z trasą?- całe święta w domciu i tak do 5 stycznia:szok: fakt, kasy nie ma ale chociaż trochę jest tatuś dla dziecka

no, u nas w koncu przestalo padac.
znow musze isc odsniezac:baffled:
u nas chlapa, ciapa:wściekła/y:
Okazało się że miałam rację i Bhp-owiec sie pomylił:-p i nie jestem na żadnym minusie tylko został mi jeszcze jeden dzień:-)

no to super

Czyżby tylko mojemu M się udało z trasą?- całe święta w domciu i tak do 5 stycznia:szok: fakt, kasy nie ma ale chociaż trochę jest tatuś dla dziecka
nacieszcie się:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Gagulec już byłas posłucac serduszka maleństwa?ja tez lubiałam słuchac bicia tego serduszka a jeszcze bardziej lubiałam USG jak mogłam zobaczyc maleństwo na monitorze i zawsze leżka wzruszenia się w oku kręciła
Ostatnio jak byłam na wizycie to próbowaliśmy z ginem coś nie co usłyszeć, ale maleństwo nie chciało się ujawnić:cool2: wiec potrzebny był podgląd usg:blink:

Do góry