reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
nie zaspalam,ale S w domu to wiecie. Najpierw bylismy w moim banku splacic debet i chyba swoje konto zlikwiduje, ateraz S pojechal z tesciami do banku,bo kaske przelewaja,a musza byc przy tym wszyscy.Justa, Monia, zaspalyscie???
Obiad mam dzis z glowy,bo tesciowa miasko dala i jeszcze ryba po grecku jest do zjedzenia.
Mam nadzieje,ze S jutro do pracy pojdzie,bo dzisiaj wolne wzial zeby w banku zalatwic.
Donka P w trasie?
U nas od rana sypal snieg,ale +2 wiec wszystko stopnialo.
u nas chlapa, ciapano, u nas w koncu przestalo padac.
znow musze isc odsniezac
Okazało się że miałam rację i Bhp-owiec sie pomylił i nie jestem na żadnym minusie tylko został mi jeszcze jeden dzień:-)
no to super
nacieszcie sięCzyżby tylko mojemu M się udało z trasą?- całe święta w domciu i tak do 5 stycznia fakt, kasy nie ma ale chociaż trochę jest tatuś dla dziecka
monia_l
Wrześniowe mamy'07
narazie śpimy na samym materacuMonia macie juz łóżko czy ma tylko sam materac testowaliście???
D też do pracy idzie dopiero 4 stycznia:-):-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
Donka P w trasie?
.
tak, z samego ranca pojechal
Czyżby tylko mojemu M się udało z trasą?- całe święta w domciu i tak do 5 stycznia fakt, kasy nie ma ale chociaż trochę jest tatuś dla dziecka
D też do pracy idzie dopiero 4 stycznia:-):-):-):-)
to Wam faaaajnie tak dlugo razem
reklama
Ostatnio jak byłam na wizycie to próbowaliśmy z ginem coś nie co usłyszeć, ale maleństwo nie chciało się ujawnić wiec potrzebny był podgląd usgGagulec już byłas posłucac serduszka maleństwa?ja tez lubiałam słuchac bicia tego serduszka a jeszcze bardziej lubiałam USG jak mogłam zobaczyc maleństwo na monitorze i zawsze leżka wzruszenia się w oku kręciła
Podziel się: