reklama
dla Julitki??????????????? to będzie miała radochę że znów prezenty:-)kurcze, mialam cos pisac i zapomnialam
to chyba z tego przejedzenia
aaaa, juz wiem: nie doszly przed swietami te zabawki do mnie!!! ciekawe, czy dzis dotra
monia_l
Wrześniowe mamy'07
JUŻ JESTEM:-):-):-)czekaliśmy na księdza bo dziś mieliśmy kolędę ale już poAgulka, czekamy, czekamy
to co, moze zrobimy sobie kawke, to i reszta po zapachu dotrze?;-)
wstawiam wode!!
Justa, Monia, zaspalyscie???
Podwójny MIkołajdla Julitki??????????????? to będzie miała radochę że znów prezenty:-)
Monia, szybciutko Was ksiądz odwiedza- u teściowej ksiądz się zjawia w okolicach końca stycznia.JUŻ JESTEM:-):-):-)czekaliśmy na księdza bo dziś mieliśmy kolędę ale już po
w tę sobotę co teraz będzie ksiądz przyjkdzie do moich rodziców czyli do nas pod koniec stycznia, bo co rok jest zamianaPodwójny MIkołaj
Monia, szybciutko Was ksiądz odwiedza- u teściowej ksiądz się zjawia w okolicach końca stycznia.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
u nas we wsi zaczął od początku grudniau mojej mamy i teściowej z tego co kojarze to ma byc po nowym rokuPodwójny MIkołaj
Monia, szybciutko Was ksiądz odwiedza- u teściowej ksiądz się zjawia w okolicach końca stycznia.
Gagulec już byłas posłucac serduszka maleństwa?ja tez lubiałam słuchac bicia tego serduszka a jeszcze bardziej lubiałam USG jak mogłam zobaczyc maleństwo na monitorze i zawsze leżka wzruszenia się w oku kręciła
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no z głowy ale i w portwelu ubyło śmiałam się że ksiądz 5min posiedział i 50zł zarobił takim to dobrze............Monia, to juz macie z glowy ksiedza
u nas w tym tyg. jeszcze nie bedzie
reklama
my mamy podobnie u brata, tylko Wiktorek jest mniej agresywny. jesli widze, ze tamci nie reaguja, a maly robi cos zle Jultice, to ja wprost staje w obronie niunki i juz. jesli on np zabiera jej zlosliwie zabwke i Jultika nie moze sobie poradzic z obrona, to przy wszystkich mowie: Wiktorku, nie mozna tak zabierac, bo Jultika wziela sobie pierwsza. tu masz inna zabawke. jesli on nie odda, to ja mu zabieram i daje JUlitce.
najgorsze w takich sytuacjcach jest to, ze rodzice niegrzecznego dziecka maja w dupie, a nasze niewinne dziecko cierpi.
teraz przeciez Jultika ma uraz i tez zabiera od razu zabawki widzac Wiktora, bo on ja tego nauczyl.
jesli widze, ze ona cos zawinila, to oczywscie tlumacze jej, to dziala w obie strony, nie tylko w jedna
Właśnie po tym jak zobaczyliśmy z M ten ślad po ugryzieniu doszliśmy do wniosku że następnym razem nie ma co czekać na reakcję rodziców skoro naszemu dziecku krzywda sie dzieje i że następnym razem sami będziemy interweniować
No i już jestem oblężenia gości jeszcze nie mam popołudniu mają sie zjeżdżać;-) ale miałyśmy spotkanie z Bhp-owscem
Podziel się: