reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta, ja tez jestem objedzona jak bąk. pojadlam bigosu, a teraz poprawiam pasztetem tesciowej ...

Justyna, treaz P jest w kedzierzynie i tez czeka na nawoz, chyba w tym samym mijescu co byl S w weekend. przerazony kolejka i tempem ladowania!!!
smieja sie, ze chyba skocza po choinke i tam zrobia wigilie

Ostatnia edycja:
Ufff - znowu przerwa :tak:

Witajcie
U nas postaremu:-p. Stas zdrowy i ma okres grzecznienia...ale pewnie niebawem sie skonczy. Mial już w przedszkolu Mikołaja i nawet tak nie buczal. Chodzi bez pieluchy choc do przedszkola jeszcze czasem mu zakladam...bo ostatnio zdarzaja sie wpadki. J juz jest z nami od tygodnia i pozytywnie goraca atmosfera zapanowala z czego sie bardzo cieszymy. W pracy przedswiateczny kociol ale tez mnie to bardzo cieszy bo mam nadzieje klientki powroca po swietach do mnie.
Choinke juz mamy ubrana na niebiesko i prezenty tez kupione tylko popakowac.
Swieta spedzamy u rodzicow gdzie sasiad na zmiane z tata maja odfajkowac przebieranki za mikolaja:-):-pA w drugi dzien swiat przyjaciele sie pobieraja a ja bede swiadkowac. Sylwester na wsi u znajomych.
To tyle Babony zlote. SciaskMY was goraco zyczac magicznych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia
Hohoho - same wesołe wieści! Oby tak dalej...

Asia, z przygotowan wydedukowalam, ze swieta spedzacie sami u siebie?
U siebie ale wcale nie sami - organizujemy Wigilię dla rodzinki, będzie nas (tak na dzień dzisiejszy wygląda że będzie nas 16 osób wliczając naszych chłopców no i połowa bo Groszynka jeszcze :tak:)

Witam oj smutny dziś miałam dzień:-(
Buziak na pocieszenie!

jakbym mało się nażarła to jeszcze gościu przyniósł mi ogromne pudło pierniczków :wściekła/y: otworzył zjadł kilka i powiedział żebym jadła do bólu a on jak wróci z Kłodzka to weźmie sobie to co zostanie a takie dobre że się oprzeć nie mogę:zawstydzona/y: chyba sie nie podniosę o 22 z fotela:zawstydzona/y:
Donkat Ty powiedz swojemu P żeby przestał tak żartować bo jeszcze nie daj Bóg coś wykracze;-)

Ufff - znowu przerwa :tak:

Hohoho - same wesołe wieści! Oby tak dalej...

U siebie ale wcale nie sami - organizujemy Wigilię dla rodzinki, będzie nas (tak na dzień dzisiejszy wygląda że będzie nas 16 osób wliczając naszych chłopców no i połowa bo Groszynka jeszcze :tak:)

Buziak na pocieszenie!
oj sporo was będzie ale napewno będzie fajnie bo tak rodzinnie:tak::-)
po tym buziaku odrazu mi lepiej;-):-p:-)
byłam w sklepie po produkty na ciasteczka i nie było kleiku ryżowego:wściekła/y::crazy:

Monia, a nie mozesz zamrozic reszty farszu na kiedy indziej?

no to spoor pracy przed Toba/Wami:tak:

reklama
Do góry