reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
P juz spi, bo o 5.00 musi wyjechac.
Julitka natomiast jeszcze nie spi:sorry:

ja place rachunki i slabo mi sie robi, bo kasa tak topnieje, a pierwszy przelew zasilajacy dopieor po polowie stycznia:szok:

ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swieta:cool2:bo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak:sorry:
gwiazde juz w myslach wystroilam
:-)
ja jestem wystrojona za to moje gwiazdy nie:-( może jutro J się urwie wcześniej z pracy to skoczymy:happy: bo Wigilie maja wolną:tak:
Pomyłam podłogi, poprasowałam i jestem wreszcie wieczorowo:-) grzeje się grznym piwkiem niestety sprzedałam wąglika M i on też nie wygląda:eek: ale o tam razem raźniej:-) zrobiłam już praktycznie wszystkie zkupy na święta jeszcze tylko brakuje mi zestawu z dove dla mojej mamy ale kupię w środę:tak: no i nie mamy rowerka dla Tuśki:zawstydzona/y: tak odciągaliśmy ten zakup że wreszcie w carfurze zbrakło:wściekła/y: w ostateczności w środe pognamy do Wrocławia bo w Baby Maxie sa i w Tesco ponoć też:tak:

A zazdraszczam ja dziś patrzyłam na targu ale się wstrzymałam myśląc że M się domyśli:sorry:
ja nigdy jemioły nie miałam:no::-:)-:)-(

Ja swoją gwiazdeczkę też;-) ale mi się zamażyłą dzianinowa sukienka:cool2: i nigdzie nie mogę trafić:wściekła/y: takiej jak z moich snów:-D ale co tam jutro urywam się z pracy tylko cisz sza;-) może coś w Polanicy upuluję
ja też będą szukac sukieneczki:tak:
hehe, S tez mowi,zadnych fajek, przeciez w ciazy jestes,a ja przeciez nie jestem
ojj to nie wiadomo jeszcze
bo jestem przed jajeczkowaniem (chyba,bo nie skupiam sie na liczeniu dni)
dobrze że teraz tyle dni wolnych to będziecie masowo działać:tak:;-)

Młody usypia a ja zaraz skoczę ddo sklepu po mąkę na nalesniki, dzis usmażę na obiad i juz na krokiety:tak:
Maja ma dziś w przedszkolu Mikołaja....................:-)

Nic w tej zapyziałej Polanicy nie znalazłam:crazy: i rowerka dalej brak więc jutro pojedziemy do Wrocławia:tak: trochę mi czasu szkoda ale może przynajmniej tam coś upuluje;-)

u nas -3 bylismy troszke na sankach ( mały oszalał) i zaczął padać siarczysty deszcz................... ale przynajmniej ttlenu zaczerpnęłiśmy...............
Teraz pada śnieg.

Maja z lekka nie zadowolona:-(, bo nie było cieleśnie Mikołaja w przedszkolu tylko w czasie kiedy dzieci sie bawiły na dużej sali to podrzucił prezenty do sal każdej grupy................ Dostali grę Granny i smakołyki. Maluchy własnie teraz przybijają

Stuku puku Gry i Zabawy Smoka Obiboka Granna od SS (856766057) - Aukcje internetowe Allegro

Nie mogę znaleść stroju mikołaja................ a J miał się w Wigilie przebrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam!!!

juz mam chwilke na kompa:-)
niunka sie wlasnie zamknela w ciemnej lazience- nie przeraza ja ciemnosc:no::-D:-D

zrobilam ostateczne zakupki jedzeniowe, coby przed swietami z glodu nie zemrzec.
mam zamiar zrobic do mamy Agulkowy sernik, tlko wlasnie a biszkoptach, jak Justyna sugerowala. ceikawe, co z tego wyjdzie:szok:

obcielam wloski. zaplacilam cale 5zl:szok::szok::rofl2: dlatego, ze tylko tyl mi podcinala;-)

P siedzi we Wrclawiu, bo nie maja dla niego ladunku powrotnego:eek:

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:-) witam sie z poranną kawką z pracy;-) nastawiłam już kapuche i sie gotuje później ją zmiele na farsz i grzybki namoczyłam;-) i teraz sie zastanawiam ile te grzyby moczyć:eek: zawsze zostawiałam na całą noc a dziś chce to zrobić w pracy a

;-):-D:rofl2:

Nie mogę znaleść stroju mikołaja................ a J miał się w Wigilie przebrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byl ostatnio w jakims markecie:sorry:

u nas -3 bylismy troszke na sankach ( mały oszalał) i zaczął padać siarczysty deszcz................... ale przynajmniej ttlenu zaczerpnęłiśmy...............
Teraz pada śnieg.

Maja z lekka nie zadowolona:-(, bo nie było cieleśnie Mikołaja w przedszkolu tylko w czasie kiedy dzieci sie bawiły na dużej sali to podrzucił prezenty do sal każdej grupy................ Dostali grę Granny i smakołyki. Maluchy własnie teraz przybijają

Stuku puku Gry i Zabawy Smoka Obiboka Granna od SS (856766057) - Aukcje internetowe Allegro

Paweł dostał stuku-puku w zeszłym roku - wielbia tą grę, szkoda że muszę liczyć pinezki po każdej zabawie bo zawsze "same" spadają ;-)

Stroje Mikołaja widziałam w marketach budowlanych - na działach "ogrodowych" mają ozdoby świąteczne i stroje też. (szukaliśmy lampek w niedzielę to zwiedziliśmy kilka).

Nie mam koncepcji za co dalej się zabrać...

Sernik na niby chcę zrobić też, ale dziś to za wcześnie. Upieczemy ciasteczka jak pasztety się skończą piec, a potem namoczę grzyby do grzybowej i naszykuję warzywa? A! i uszka musze zrobić bo grzybki się rozmrażają do nich...

Witajcie
U nas postaremu:-p. Stas zdrowy i ma okres grzecznienia...ale pewnie niebawem sie skonczy. Mial już w przedszkolu Mikołaja i nawet tak nie buczal. Chodzi bez pieluchy choc do przedszkola jeszcze czasem mu zakladam...bo ostatnio zdarzaja sie wpadki. J juz jest z nami od tygodnia i pozytywnie goraca atmosfera zapanowala z czego sie bardzo cieszymy. W pracy przedswiateczny kociol ale tez mnie to bardzo cieszy bo mam nadzieje klientki powroca po swietach do mnie.
Choinke juz mamy ubrana na niebiesko i prezenty tez kupione tylko popakowac.
Swieta spedzamy u rodzicow gdzie sasiad na zmiane z tata maja odfajkowac przebieranki za mikolaja:-):-pA w drugi dzien swiat przyjaciele sie pobieraja a ja bede swiadkowac. Sylwester na wsi u znajomych.
To tyle Babony zlote. SciaskMY was goraco zyczac magicznych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia

Ostatnia edycja:
reklama
witam!!!

juz mam chwilke na kompa:-)
niunka sie wlasnie zamknela w ciemnej lazience- nie przeraza ja ciemnosc:no::-D:-D
Adaś też taki odważny:tak::tak::tak:
zrobilam ostateczne zakupki jedzeniowe, coby przed swietami z glodu nie zemrzec.
mam zamiar zrobic do mamy Agulkowy sernik, tlko wlasnie a biszkoptach, jak Justyna sugerowala. ceikawe, co z tego wyjdzie:szok:

hihihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D powinno byc dobrrze tylko zastanawiałam się czy zbytnio się nie podpieką:sorry: daj znac jak Ci wyszło
obcielam wloski. zaplacilam cale 5zl:szok::szok::rofl2: dlatego, ze tylko tyl mi podcinala;-)

P siedzi we Wrclawiu, bo nie maja dla niego ladunku powrotnego:eek:

;-):-D:rofl2:

byl ostatnio w jakims markecie:sorry:

Stroje Mikołaja widziałam w marketach budowlanych - na działach "ogrodowych" mają ozdoby świąteczne i stroje też. (szukaliśmy lampek w niedzielę to zwiedziliśmy kilka).
:-D:-D:-D:-D chodziło mi, że w domu nie mogę znaleźć, amba wcięła:sorry::-D:-D:-D:-D

Zaraz ostatni odcinek Brzyduli, więc spadam przed TV:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry