justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
bo jestem przed jajeczkowaniem (chyba,bo nie skupiam sie na liczeniu dni)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem wystrojona za to moje gwiazdy nie:-( może jutro J się urwie wcześniej z pracy to skoczymy bo Wigilie maja wolnąP juz spi, bo o 5.00 musi wyjechac.
Julitka natomiast jeszcze nie spi
ja place rachunki i slabo mi sie robi, bo kasa tak topnieje, a pierwszy przelew zasilajacy dopieor po polowie stycznia
ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swietabo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak
gwiazde juz w myslach wystroilam:-)
ja też będą szukac sukieneczkiPomyłam podłogi, poprasowałam i jestem wreszcie wieczorowo:-) grzeje się grznym piwkiem niestety sprzedałam wąglika M i on też nie wygląda ale o tam razem raźniej:-) zrobiłam już praktycznie wszystkie zkupy na święta jeszcze tylko brakuje mi zestawu z dove dla mojej mamy ale kupię w środę no i nie mamy rowerka dla Tuśki tak odciągaliśmy ten zakup że wreszcie w carfurze zbrakło w ostateczności w środe pognamy do Wrocławia bo w Baby Maxie sa i w Tesco ponoć też
A zazdraszczam ja dziś patrzyłam na targu ale się wstrzymałam myśląc że M się domyśli
ja nigdy jemioły nie miałam:---(
Ja swoją gwiazdeczkę też;-) ale mi się zamażyłą dzianinowa sukienka i nigdzie nie mogę trafić takiej jak z moich snów ale co tam jutro urywam się z pracy tylko cisz sza;-) może coś w Polanicy upuluję
ojj to nie wiadomo jeszczehehe, S tez mowi,zadnych fajek, przeciez w ciazy jestes,a ja przeciez nie jestem
dobrze że teraz tyle dni wolnych to będziecie masowo działać;-)bo jestem przed jajeczkowaniem (chyba,bo nie skupiam sie na liczeniu dni)
Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:-) witam sie z poranną kawką z pracy;-) nastawiłam już kapuche i sie gotuje później ją zmiele na farsz i grzybki namoczyłam;-) i teraz sie zastanawiam ile te grzyby moczyć zawsze zostawiałam na całą noc a dziś chce to zrobić w pracy a
Nie mogę znaleść stroju mikołaja................ a J miał się w Wigilie przebrać
u nas -3 bylismy troszke na sankach ( mały oszalał) i zaczął padać siarczysty deszcz................... ale przynajmniej ttlenu zaczerpnęłiśmy...............
Teraz pada śnieg.
Maja z lekka nie zadowolona:-(, bo nie było cieleśnie Mikołaja w przedszkolu tylko w czasie kiedy dzieci sie bawiły na dużej sali to podrzucił prezenty do sal każdej grupy................ Dostali grę Granny i smakołyki. Maluchy własnie teraz przybijają
Stuku puku Gry i Zabawy Smoka Obiboka Granna od SS (856766057) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę znaleść stroju mikołaja................ a J miał się w Wigilie przebrać
witam!!!
juz mam chwilke na kompa:-)
niunka sie wlasnie zamknela w ciemnej lazience- nie przeraza ja ciemnosc
Adaś też taki odważny
zrobilam ostateczne zakupki jedzeniowe, coby przed swietami z glodu nie zemrzec.
mam zamiar zrobic do mamy Agulkowy sernik, tlko wlasnie a biszkoptach, jak Justyna sugerowala. ceikawe, co z tego wyjdzie
hihihihih powinno byc dobrrze tylko zastanawiałam się czy zbytnio się nie podpieką daj znac jak Ci wyszło
obcielam wloski. zaplacilam cale 5zl dlatego, ze tylko tyl mi podcinala;-)
P siedzi we Wrclawiu, bo nie maja dla niego ladunku powrotnego
;-)
byl ostatnio w jakims markecie
chodziło mi, że w domu nie mogę znaleźć, amba wcięłaStroje Mikołaja widziałam w marketach budowlanych - na działach "ogrodowych" mają ozdoby świąteczne i stroje też. (szukaliśmy lampek w niedzielę to zwiedziliśmy kilka).