donkat
Fanka BB :)
...
Sernik na niby chcę zrobić też, ale dziś to za wcześnie. Upieczemy ciasteczka jak pasztety się skończą piec, a potem namoczę grzyby do grzybowej i naszykuję warzywa? A! i uszka musze zrobić bo grzybki się rozmrażają do nich...
Asia, z przygotowan wydedukowalam, ze swieta spedzacie sami u siebie?
Witajcie
U nas postaremu. Stas zdrowy i ma okres grzecznienia...ale pewnie niebawem sie skonczy. Mial już w przedszkolu Mikołaja i nawet tak nie buczal. Chodzi bez pieluchy choc do przedszkola jeszcze czasem mu zakladam...bo ostatnio zdarzaja sie wpadki. J juz jest z nami od tygodnia i pozytywnie goraca atmosfera zapanowala z czego sie bardzo cieszymy. W pracy przedswiateczny kociol ale tez mnie to bardzo cieszy bo mam nadzieje klientki powroca po swietach do mnie.
Choinke juz mamy ubrana na niebiesko i prezenty tez kupione tylko popakowac.
Swieta spedzamy u rodzicow gdzie sasiad na zmiane z tata maja odfajkowac przebieranki za mikolaja:-)A w drugi dzien swiat przyjaciele sie pobieraja a ja bede swiadkowac. Sylwester na wsi u znajomych.
To tyle Babony zlote. SciaskMY was goraco zyczac samych najpiekniejszych rodzinnych swiata Bozego Narodzenia
Hruda, troche za malo napisalals, jak na tak dluga nieobecnosc;-) nie mozesz troche czesciej zagladac?
Oczywiscie cala tresc wiadomosci super radosna i oby tak dalej:-)