reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

S tez jest, zjadl obiad na kolacje i pojechal do Mogilna kase wyplacic, pojade jutro reszte prezentow kupic,a mlodego u mamy zostawie. Mateusz kimnal dzisiaj,a ja popakowalam to co mam juz kupione. A i jemiole mi S zerwal z tira:-)

P juz spi, bo o 5.00 musi wyjechac.
Julitka natomiast jeszcze nie spi:sorry:

ja place rachunki i slabo mi sie robi, bo kasa tak topnieje, a pierwszy przelew zasilajacy dopieor po polowie stycznia:szok:

ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swieta:cool2:bo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak:sorry:
gwiazde juz w myslach wystroilam:-)

reklama
Pomyłam podłogi, poprasowałam i jestem wreszcie wieczorowo:-) grzeje się grznym piwkiem niestety sprzedałam wąglika M i on też nie wygląda:eek: ale o tam razem raźniej:-) zrobiłam już praktycznie wszystkie zkupy na święta jeszcze tylko brakuje mi zestawu z dove dla mojej mamy ale kupię w środę:tak: no i nie mamy rowerka dla Tuśki:zawstydzona/y: tak odciągaliśmy ten zakup że wreszcie w carfurze zbrakło:wściekła/y: w ostateczności w środe pognamy do Wrocławia bo w Baby Maxie sa i w Tesco ponoć też:tak:

S tez jest, zjadl obiad na kolacje i pojechal do Mogilna kase wyplacic, pojade jutro reszte prezentow kupic,a mlodego u mamy zostawie. Mateusz kimnal dzisiaj,a ja popakowalam to co mam juz kupione. A i jemiole mi S zerwal z tira:-)

A zazdraszczam ja dziś patrzyłam na targu ale się wstrzymałam myśląc że M się domyśli:sorry:

:szok:

ja tez musze popakowc prezenty i wymyslec, w co sie ubiore na swieta:cool2:bo nie mam nowych ciuchow i koncepcji tez brak:sorry:
gwiazde juz w myslach wystroilam:-)

Ja swoją gwiazdeczkę też;-) ale mi się zamażyłą dzianinowa sukienka:cool2: i nigdzie nie mogę trafić:wściekła/y: takiej jak z moich snów:-D ale co tam jutro urywam się z pracy tylko cisz sza;-) może coś w Polanicy upuluję

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:-) witam sie z poranną kawką z pracy;-) nastawiłam już kapuche i sie gotuje później ją zmiele na farsz i grzybki namoczyłam;-) i teraz sie zastanawiam ile te grzyby moczyć:eek: zawsze zostawiałam na całą noc a dziś chce to zrobić w pracy a jutro tylko pokleić pierogi;-) i teraz nie wiem tak 5 godzin wystarczy:sorry:

Justyna wypij czarna kawke z sokiem z cytryny.Pomaga na bol glowy bo przeciez w tym stanie nie bedziesz brac prochow;-)

reklama
Czesc Anetasa tak 5 godzin spokojnie wystarczy.Ja ostatnio moczylam 3 i byly ok.
Dzięki:-) dzwoniłam już do mamy zapytać i też mówi że spokojnie 3 godzinki wystarczą:tak:
hehe, S tez mowi,zadnych fajek, przeciez w ciazy jestes,a ja przeciez nie jestem
A skąd wiesz może jednak taki świąteczny prezent;-)

A ja uciekam jeszcze na zakupy więc do później;-)

Do góry