reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia "prezent na urodziny i dzieciatko"?? Tzn. ze po to kupuja Wam drzwi do sypialni zebyscie w spokoju sobie 3 zrobili??
U nas bialo,no nie 10cm,ale jest i -10 mrozu i nie mamy wody. Przed 9 byla, chyba rura gdzies pekla albo cos:crazy: ciekawe kiedy puszcza

Monia no wlasnie o co z tym dzieciatkiem chodzi:sorry:Czyzby:cool2:

A ja przepadlam na ogladaniu filmow.Tak mnie wzielo ze hoho.
Zaraz beda Galerianki.
no coście powariowały:szok::-Dna dzieciątko czyli pod choinkę:-D:-D:-D:-D
Ola mnie cały czas męczy słysze tylko IDZIEMY JUŻ:sorry::sorry::sorry:
wydałam pełno kasy na allegro:zawstydzona/y:kupiłam Oli LAPTOP Z POLSKIMI ZNAKAMI (848360620) - Aukcje internetowe Allegro i JUNIOR_elektroniczna gra edukacyjna__WIEM WSZYSTKO (842262781) - Aukcje internetowe Allegro a dla Olivi ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (843428422) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze tylko dla młodego niemam:sorry:

z

Monia juz prosilam na innym watku ale jak Cie dorwalam tutaj to poprosze jeszcze raz o linka do spadajacych malpek.

Obejrzalam galerianki:sorry:hmmm ani sie podobal ani sie nie podobal...

Qrcze znowu mamy problem z kupa Angelki.Od maja podaje jej sapecjalny syropek na zmiekczenie i 2 dni nie podalam zeby sprawdzic i juz jest problem.
Zaciska nozki i wstrzymuje.Juz tak dlugo ta kuracja trwa a mojemu dziecku sie nie odmienilo i nawet najmniejsze parcie jest problemem:-(

Qrcze znowu mamy problem z kupa Angelki.Od maja podaje jej sapecjalny syropek na zmiekczenie i 2 dni nie podalam zeby sprawdzic i juz jest problem.
Zaciska nozki i wstrzymuje.Juz tak dlugo ta kuracja trwa a mojemu dziecku sie nie odmienilo i nawet najmniejsze parcie jest problemem:-(
O kurde gabids, tyle czasu i nic nie pomaga:szok: a co na to lekarze?

A mnie zaraz szlag trafi- w młodego wstapił dosłownie diabeł i odkad wróciłam z pracy ( o 16:30) cały czas jest ryk:wściekła/y::wściekła/y: dostał juz dwa razy w dupsko i jest chwilowo zajęty samochodzikami:confused2: Albo mi nerwy puszczają albo to moje dziecko to mega rozpieszczony smark, który ma w poważaniu co sie do niego mówi, wiec ma kare i nie poszlismy robić bałwana.

Gagulec oj to sie Wam porobilo z wydatkami i to na swieta:-(A ta kara byla przyznana slusznie?
A na te dolegliwosci Angelki lekarka przepisuje tylko ten syrop zeby jak to ujela pozbyc sie u niej obaw z wyproznianiem:sorry:W sumie ma racje bo co innego mozna robic.

Pusciutko tu teraz wieczorami:-(Gdzie sie podzialy tamte prywatki..:-)

Biedna Angelinka:-(Gabids pusto ostatnio bo przed świętami a tak to niekiedy jak się wszystkie zlecą to nie idzie wyrobic z czytaniem:-p;-)
Gagulec ale wam się porobiło z tymi wydatkami:-(D dziś też miał pechowy dzień nie dośc że zaspał do pracy to nie umiał rano wyjechac z pod domu bo na drodze szklanka a jak już dojeżdżał do firmy to policjant z lizaczkiem mu wyskoczył:crazy::wściekła/y:
Agulka zakupy zrobione?prezenty pokupowane?
ja zaraz idę zrobic Agulkowe ciasto i ziemniaki gotuję na farsz do pierogów:tak:

reklama
Pusciutko tu teraz wieczorami:-(Gdzie sie podzialy tamte prywatki..:-)
hahahah i kto to mówi, córa marnotrawna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Masakra w końcu dojechalismy, w domu bylismy o 18:40 a wyjazd był przed 7 rano:szok::szok::szok::szok:.............. Bydgoszcz zakorkowana, pogoda nie do jazdy...... ale dalismy radę, młody też, marudził tylko około godzinki przed domem:eek:. Adaśko nie spał całą drogę:szok::szok::szok::szok::szok: a teraz juz od godzinki pieknie lula:tak::tak::tak::tak:

Aneta tapety w LeroyMerlin kupilismy, więc dzieki:tak:

Monia ja też zrozumiałam że o trzecie sie starać będziecie. Ciesze się, że pomogłam przy wyborze materaca:tak: co do 2 przelewów to szkoda, bo jakby przysłali dwa to ja bym wzieła od Ciebie ale jakby był na 180:-p:-):-):-)

Do góry