reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gagulec oj to sie Wam porobilo z wydatkami i to na swieta:-(A ta kara byla przyznana slusznie?
.:-)
Niestety tak, bo mój łaskawy M chciał dobrze dla firmy i zaoszczędzić do następnej stacji benzynowej, na której okazało sie że nie ma takich winiet jak trzeba wiec kupi na nastepnej- nie wziął pod uwagę, ze kilometr przed stacja docelowa złapała go kontrola. Firma miała się odwoływać, ale nic chyba z tego nie wyszło. Jutro bedęznała może szczegóły.
Dosłownie wszystkiego mi się już odechciewa. Cholera zamiast cieszyć się ciąża, dzieckiem , życiem żyję w ciągłym cholernym stresie i nerwach i nic nie wróży lepszego; cały czas coś, coś i to wcale nic miłego:wściekła/y:

Witam się o poranku z kubkiem tradycyjnej kawki:-) wstałam dziś wcześniej i kapuśniaczek już się gotuje a ja o 11 chcę lecieć wreszcie na zakupy prezentowe bo w końcu w Wigilie mi przyjdzie kupować:zawstydzona/y: a umówiłam się z tatą że przyjdzie do młodej bo mimo że już wszystko z nią ok to wolałabym żeby posiedziała przynajmniej do końca tygodnia w domu:tak: u nas na dworze -10:szok: a śniegu już po kolana:-) nie muszę chyba mówić jak fantastycznie wczoraj się wracało z pracy do domu:crazy:

Aneta tapety w LeroyMerlin kupilismy, więc dzieki:tak:

Nie ma za co;-) polecamy się na przyszłość:-)

Gagulec nie zazdroszczę sytuacji i to jeszcze przed świętami:wściekła/y: ale aż 3 tyś za braki winietki:szok::wściekła/y: to ITD już naprawdę z karami powariowało:wściekła/y:

Ja też na samą myśl że mam iść na zakupy a na dworze tak zimno to mi się odechciewa:confused2: ale nie mam wyjścia jutro do pracy więc lipa a po niedzieli to już trzeba będzie święta szykować;-) a no i się nie pochwaliłam że w końcu stanęło na tym że rodzice zostają i nawet moja siostra będzie również na Wigilii u nich także będzie rodzinna kolacja:-) do mamy chyba wreszcie kilka rzeczy dotarło;-)

Anetasa fajnie ze udalo sie dogadac co do kolacji wigilijnej.Mi bardzo brakuje takich rodzinnych wigilii:-(
U nas tez przymrozilo i do tego wieje wiatr a musimy codziennie z rana do szkoly chodzic.Dzisiaj zapisalam Fabianka na klub sniadaniowy w szkole zeby wccesnie zaprowadzac go do szkoly bo dojdzie mi odprowadzanie Angeliny a to przedszkole jest w innym kierunku niz szkola.

Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się o poranku z kubkiem tradycyjnej kawki:-) wstałam dziś wcześniej i kapuśniaczek już się gotuje a ja o 11 chcę lecieć wreszcie na zakupy prezentowe bo w końcu w Wigilie mi przyjdzie kupować:zawstydzona/y: a umówiłam się z tatą że przyjdzie do młodej bo mimo że już wszystko z nią ok to wolałabym żeby posiedziała przynajmniej do końca tygodnia w domu:tak: u nas na dworze -10:szok: a śniegu już po kolana:-) nie muszę chyba mówić jak fantastycznie wczoraj się wracało z pracy do domu:crazy:
Ja też młodego nie wystawiam na dwór do końca tygodnia a przynajmniej do czasu kiedy będzie wyższa temperatura. Kiedyś czytałam, że dzieci nie powinno sie wietrzyć powyżej -10stopni a u nas teraz jest -13:szok:

Nie ma za co;-) polecamy się na przyszłość:-)

Gagulec nie zazdroszczę sytuacji i to jeszcze przed świętami:wściekła/y: ale aż 3 tyś za braki winietki:szok::wściekła/y: to ITD już naprawdę z karami powariowało:wściekła/y:

U nas -13,a ja musze do Mogilna jechac na zakupy z mama. Bosze jak mi sie chce:confused2:
no to tak jak u nas z ta temperaturą a sniegu może ze 3 cm:sorry:
Ja też na samą myśl że mam iść na zakupy a na dworze tak zimno to mi się odechciewa:confused2: ale nie mam wyjścia jutro do pracy więc lipa a po niedzieli to już trzeba będzie święta szykować;-) a no i się nie pochwaliłam że w końcu stanęło na tym że rodzice zostają i nawet moja siostra będzie również na Wigilii u nich także będzie rodzinna kolacja:-) do mamy chyba wreszcie kilka rzeczy dotarło;-)
no to bardzo się cieszę, że będziecie w komplecie:tak:
Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:
a Mati nie garnie sie do pomocy:eek: bo moje maluchy to ciasto sobie wyrywają:happy:

Adasiunia ma katarek nadal:-(

Miałam dziś po Maje jechac z małym , ale zadzwoniłam i tata ja odbierze:happy:

Do góry