kupione tylko gdzie tyle kasy wydalismyAgulka zakupy zrobione?prezenty pokupowane?
ja zaraz idę zrobic Agulkowe ciasto i ziemniaki gotuję na farsz do pierogów
Kto ma urodziny??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupione tylko gdzie tyle kasy wydalismyAgulka zakupy zrobione?prezenty pokupowane?
ja zaraz idę zrobic Agulkowe ciasto i ziemniaki gotuję na farsz do pierogów
Niestety tak, bo mój łaskawy M chciał dobrze dla firmy i zaoszczędzić do następnej stacji benzynowej, na której okazało sie że nie ma takich winiet jak trzeba wiec kupi na nastepnej- nie wziął pod uwagę, ze kilometr przed stacja docelowa złapała go kontrola. Firma miała się odwoływać, ale nic chyba z tego nie wyszło. Jutro bedęznała może szczegóły.Gagulec oj to sie Wam porobilo z wydatkami i to na swieta:-(A ta kara byla przyznana slusznie?
.:-)
Aneta tapety w LeroyMerlin kupilismy, więc dzieki
Witam się o poranku z kubkiem tradycyjnej kawki:-) wstałam dziś wcześniej i kapuśniaczek już się gotuje a ja o 11 chcę lecieć wreszcie na zakupy prezentowe bo w końcu w Wigilie mi przyjdzie kupować a umówiłam się z tatą że przyjdzie do młodej bo mimo że już wszystko z nią ok to wolałabym żeby posiedziała przynajmniej do końca tygodnia w domu u nas na dworze -10 a śniegu już po kolana:-) nie muszę chyba mówić jak fantastycznie wczoraj się wracało z pracy do domu
Ja też młodego nie wystawiam na dwór do końca tygodnia a przynajmniej do czasu kiedy będzie wyższa temperatura. Kiedyś czytałam, że dzieci nie powinno sie wietrzyć powyżej -10stopni a u nas teraz jest -13
Nie ma za co;-) polecamy się na przyszłość:-)
Gagulec nie zazdroszczę sytuacji i to jeszcze przed świętami ale aż 3 tyś za braki winietki to ITD już naprawdę z karami powariowało
no to tak jak u nas z ta temperaturą a sniegu może ze 3 cmU nas -13,a ja musze do Mogilna jechac na zakupy z mama. Bosze jak mi sie chce
no to bardzo się cieszę, że będziecie w komplecieJa też na samą myśl że mam iść na zakupy a na dworze tak zimno to mi się odechciewa ale nie mam wyjścia jutro do pracy więc lipa a po niedzieli to już trzeba będzie święta szykować;-) a no i się nie pochwaliłam że w końcu stanęło na tym że rodzice zostają i nawet moja siostra będzie również na Wigilii u nich także będzie rodzinna kolacja:-) do mamy chyba wreszcie kilka rzeczy dotarło;-)
a Mati nie garnie sie do pomocy bo moje maluchy to ciasto sobie wyrywająWitam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-)
a mnie wzieło na klejenie pierogów zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilierośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki