reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No melduję się po zakupach:-) nawet nie czułam tego mrozu:no: bo wszystko w szalonym i szybkim tempie:zawstydzona/y: byle jak najszybciej do domu:tak: ale wszystko kupione dostałam kolejkę dla Szymka tę którą chciałam, dla M trafiłam super kurtkę w Reporterze na wyprzedaży:-) tacie kupiłam koszulę i jego ulubioną wodę a mamie torebkę i jeszcze dokupię jakiś zestaw z dove:tak: także prezenty mam już z głowy;-)

Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:

Nie za ma co:-);-) cała przyjemność po naszej stronie:-) a małej pomocnicy zazdraszczam choć i ja ostatnio nie narzekam bo Tuśka we wszystkich pracach domowych musi aktywnie uczestniczyć:tak: z różnym efektem ale liczą się chęci:-D

reklama
Witam!!!!

wrocilysmy z wojazy:-):-):-)
dla Julitki pobyt u cioci to istna rozpusta:szok::szok::szok::-D

zimno jak *****

Monia, Ty tez Strzelec?:eek:
Z okazji mijajcego roczku, zycze na nastepny duzo zdrowka, zadowolenia, malo trosk a duzo radosci i pociechy z calej rodzinki:-)

babcia D dziś zmarła:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(akurat w moje urodziny:-:)-(
Monia strasznie mi przykro:-:)-:)-:)-:)-(

A ja sie pół godziny temu zaświeciłam:szok: przyniosłam choinkę z piwnicy bo mała się już nie mogłą doczekać i chciałam sprawdzić lampki i wybuchły mi w ręce wtyczka została w gniazdku a reszta u mnie w dłoni aż mnie odrzuciło:szok: teraz ręka mnie boli tak jakbym czuła wszystkie mięśnie a cała dłoń była czarna z okopcenia no i oczywiście wywaliło korki aż na głównym na klatce:wściekła/y: mała się strasznie przestraszyła:-( i chyba jej się odechciało tej choinki:-(

jakieś fatum czy co:wściekła/y:u brata cały tydzień wszyscy chorzy i na antybiotykach , od D brata córka ma szkarlatynę no i jeszcze mama się rozchorowała:-(właśnie rozmawiałam z nią przez telefon i ledwo gadała jest na antybiotyku i ma ponad 39gorączki:sad::sad::sad:
D jest na opłatku z pracy a ja nie dosc ze siędze i płaczę za babcią to jeszcze się martwie o mamę:-:)hmm:

Monia niestety nie nadarmo mówią że nieszczęścia chodzą parami:wściekła/y: a w twoim wypadku niestety stadami:wściekła/y: strasznie mi przykro że to wszystko tak na Ciebie spadło i to akurat teraz w okresie kiedy powinniśmy się cieszyć:-( Trzymaj się kochana.

Monia trzymaj sie i bardzo mi przykro , że babcia juz jest tam.

Aneta ja też dziś przystroiłam domek świątecznie, u dzieci świecidełka , mikołaj na szybie i choineczka a na dodatek zrobiłam przemeblowanie w pokoju u maluchów

Donakat witaj , P dziś zjechał do domku?

Jutro zamierzam robic z dziećmi ciasteczka.. ciekawe co z tego wyjdzie,a J pojedzie polowac na ładna choinkę

reklama
Do góry