No melduję się po zakupach:-) nawet nie czułam tego mrozu bo wszystko w szalonym i szybkim tempie byle jak najszybciej do domu ale wszystko kupione dostałam kolejkę dla Szymka tę którą chciałam, dla M trafiłam super kurtkę w Reporterze na wyprzedaży:-) tacie kupiłam koszulę i jego ulubioną wodę a mamie torebkę i jeszcze dokupię jakiś zestaw z dove także prezenty mam już z głowy;-)
Nie za ma co:-);-) cała przyjemność po naszej stronie:-) a małej pomocnicy zazdraszczam choć i ja ostatnio nie narzekam bo Tuśka we wszystkich pracach domowych musi aktywnie uczestniczyć z różnym efektem ale liczą się chęci
Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-)
a mnie wzieło na klejenie pierogów zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilierośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki
Nie za ma co:-);-) cała przyjemność po naszej stronie:-) a małej pomocnicy zazdraszczam choć i ja ostatnio nie narzekam bo Tuśka we wszystkich pracach domowych musi aktywnie uczestniczyć z różnym efektem ale liczą się chęci