reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kimnelam sobie. Zamknelam drzwi,zeby mlody z nudow do babci nie wybral sie czasem,a jak obudzilam sie to mlody spal przytulony do mnie. Nie wiem od ktorej spi, w zasadzie to nawet nie wiem ile ja spalam,bo na zegarek nie spojzalam:sorry:

reklama
Justyna to ja jestem mega głąbem bo nie jarze tych oczek itd...:zawstydzona/y:
byliśmy na zakupach w drodze przypomniało mi się że listy żeśmy nie wzieli:no:no ale to co pamiętałam to kupiłam i bony się rozeszły i jeszcze nawet trzeba było dopłacac:sorry:tapeta i farba do sypialni też kupiona:-)jedynie nie kupiliśmy prezentów dla dzieci więc lece na allegro może tam coś kupię;-)

Monia gdybyś miała listę to byś mniej wydała:-p:-p:-p

Justyna ja nie jarzę tej roboty na drutach, ale moja mama od razu by wiedziała o co chodzi:tak:

Jutro jedziemy do Bydgoszczy z małym w czasie pracy ( ale cicho sza:rofl2:) J załatwi swoje a potem na zakupki, zaoszczędzimy na jednym dniu urlopu no i paliwie, Maja do przedszkola a potem do bratowej

Justyna ja może i jarzę ale jakoś nie widzę siebie z drutami:eek:

Tuśka pospała w dzień 2,5 godziny efekt taki ze jeszcze nie śpi:wściekła/y: ale przynajmniej grzecznie kula się u siebie w łóżku;-) ale po tym popołudniowym snu wstała zupełanie inna zero kataru i tylko trochę pokasłuje także mam nadzieję że jutro już będzie ok:tak: i może obędzie się bez wizyty w piątek w przychodni bo tak zamierzałam jeśli jej nie przejdzie:tak:

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś witam z pracy:-) uchuha uchuha nasza zima zła:-) u nas już pięknie biało mam nadzieję że do Świąt tak zostanie:tak: no ale coś za coś musiałam zakasać rękawy i odśnieżyć dojście do pensjonatu ale co tam trochę ruchu nie zaszkodzi;-) lecę sobie zaraz zrobić kawkę na rozgrzanie:-) Tuśka już w nocy nie kaszlała i kataru też już słychać nie było także mam nadzieję że będzie ok:-)

Hello, witam i ja
U nas tez zima postraszyło i ledwo się dotaskałam do pracy:szok::eek: Ale uwielbiam taką aure- zimno, biało -juhuuuuuuuu - byle mi do egzaminu wszystko zniknęło:-p
Powiem Wam, ze muszę chyba zacząć brać coś na pamięć- poszłam wczoraj zanieść buty do reklamacji- pomijam, że po drodze odpadło mu kółko od wózka i latałam po ulicy jak opętana za kółeczkiem ( dobrze, ze już było ciemno), Damian mi zaczynał marznąc, to na dokładkę zapomniałam wziąść paragonu, który w domu macałam i miałam włozycdo portfela:cool2:, ale że mały mnie czyms zagadał wiec go nie schowałam:sorry:. NA szczęście nie dałam zbytnio dojsć do słowa eksepdientce i przyjełą mi te buciory , tylko mam dzisiaj doniesc jej paragon. Problem z powrotem do domu tezsie rozwiazał bo akurat szwagier był osiagalny wiec zawiózł nas do domu i odrazu naprawił wózek:happy: Gdyby nie ta panujaca Syberia mogłabym sobie z małym urządzić dwugodzinny spacerek powrotny do domu, ale ze wzgledu na Młodego wolałam dzwonic po szofera:cool2:

Gagulec dobrze że babka ze sklepu przyjeła reklamacjie i nie na darmo szłaś w taką pogodę i biegałaś za kółeczkiem;-)
Aneta u nas też zima:-)i narazie wcale nie taka zła chociaż na minusie -9mrozu:szok:a ola ledwo sie obudziła to już mnie męczy żeby iśc na śnieg:-D
kupiłam wczoraj w nocy na allegro materac(Agulka ten co mi poleciłaś:tak:;-))i przez pomyłke zrobiłam 2 razy przelew:eek::crazy:pisałam już do gościa ale jak narazie zero odzwu pewnie lepiej będzie jak tam zadzwonie bo jeszcze mi przywiozą 2 materace :rofl2:
dzwoniła rano teściowa pytac o odcień drzwi co kupiliśmy na górę bo chcą kupic nam do sypialni i to będzie mój prezent na urodziny i dzieciątko:-)

Monia "prezent na urodziny i dzieciatko"?? Tzn. ze po to kupuja Wam drzwi do sypialni zebyscie w spokoju sobie 3 zrobili??
U nas bialo,no nie 10cm,ale jest i -10 mrozu i nie mamy wody. Przed 9 byla, chyba rura gdzies pekla albo cos:crazy: ciekawe kiedy puszcza

reklama
Monia no wlasnie o co z tym dzieciatkiem chodzi:sorry:Czyzby:cool2:

A ja przepadlam na ogladaniu filmow.Tak mnie wzielo ze hoho.
Zaraz beda Galerianki.

Do góry