reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja ( z soczkiem w reku:-))
Wiszę, ze coś wisi w powietrzu i maluszki chorują- u nas tez była chwila paniki bo Młody w niedziele wieczorem miał gorączkę-38,8 a w nocy to istny ogień. Za to od poniedziałku rano jak ręka odjął i jak na razie jest na szczęście spokój:cool2:.

:szok::szok::szok:Igorek przecież to taki grzeczny chłopczyk:sorry:może znów widział w jakiejś bajce że komputery latają tak jak kiedyś o tym dywanie co oglądał u babci:-D:-D:-Dale szkoda że Nuśka nie będzie mogła z nami popisac:-(NUŚKA SZYBCIUTKO NAPRAWIAJCIE LAPTOPA I WRACAJ DO NAS:tak::tak::tak:

Małe sprostowanie to był wypadek
Laptop stał w kuchni na stole i kabel zwisał na krześle a młody chciał "pomagać" tacie i przyciagną krzesełko do zlewu i było wielkie bum :-( no i "pomógł";-):-p:sorry: i co.......... nic nie zrobisz wiadomo ze nie chciał, jak sie ma dzieci to trzeba miec oczy wszędzie .Fakt ze mi trochę szkoda bo kop miał dopiero rok

EDIT: NuŚka, widzę, że jesteś. Wracaj do nas szybko.
Wpadłam poczytać :-) ale musze wracać do pracy bo papiery na mnie z ukosa patrzą

Justyna świetna wiadomość o mamie ja cały czas trzymam kciuki

Aneta zdrówka dla Natalki mój młody tez ma znowu kaszel ja nie wiem co ja robię nie tak a juz tak długo był spokój z chorobami a teraz jakaś plaga:confused2: chyba będe musiała mu znowu zbadać poziom żelaza.

Duzo zdrówka dla maluszków oraz naszych "ciężarówek" i gorace pozdrowienia dla wszystkich musze juz kończyć pa pa do nie wiem kiedy....................................

Nuśka ja wiem że Igorek to grzeczny chłopczyk chyba najgrzeczniejszy w tym towarzystwie i mam nadzieję że cię niczym nie uraziłam,:sorry:;-)poprostu skojarzyło mi sie jak kiedyś opowiadałaś o dywanie u babci co nie chciał latac bo jak Igoreg stwierdził że chyba ma rozładowane baterie i jakos skojarzyłam to ze sobą:rofl2:

Witam z kawka którą już prawię kończę muszę sie zabrac za zrobienie jakiejś listy zakupów świątecznych bo wybieramy się dzis do Auchana bo później to już zabardzo nie będzie okazji musze kupic wszystko co idzie prędzej a resztę rzeczy to już później będę kupowac raczej na miejscu:sorry: :tak:
i jak tam nasze chorowitki zdrowieją???
ja jeszcze dzieciom podaje syrop przeciwkaszlowy bo kaszel dalej im się utrzymuje:crazy:a i przyszła do nas zima pięknie pada śnieg i robi się biało:happy:
miałam pytac już kilka dni temu ale zawsze zapominam czy jak wychodzicie na dwór to smarujecie dzieciom buzie jakimś kremem ochronnym? jeśli tak to jakim?

reklama
Do góry