reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, ja się przyłączę do kawki, ale pewnie już wypiłaś :-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
wypiłam wypiłam ale właśnie zrobiłam se zieloną herbatkę ;-)Monia, ja się przyłączę do kawki, ale pewnie już wypiłaś :-(
majandra
A ja białą, bo kawy już 2 wypiłamale właśnie zrobiłam se ziekzieloną herbatkę ;-)
Jestem i ja:-) ale też już po kawce bo M okupował kompa od rana a druga rzecz że pospałyśmy z Tuśką prawie do 10 ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki
Monia fajna ta tapeta:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj szkoda NaTALKI a kysz choróbsko a kysz!!!!Jestem i ja:-) ale też już po kawce bo M okupował kompa od rana a druga rzecz że pospałyśmy z Tuśką prawie do 10 ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki
fajnie że tapeta się podoba jeszcze kilka tak pozytywnych opini na jej temat i wtedy juz będę pewna na 100%
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja tez już 2 wypiłama białej herbaty jeszcze nie piłam dobra jest???A ja białą, bo kawy już 2 wypiłam
majandra
Podobna w smaku do zielonej. Mi też się ta tapeta podoba :-)ja białej herbaty jeszcze nie piłam dobra jest???
monia_l
Wrześniowe mamy'07
więc kupie i spróbujęa do tej tapety to mysle żeby pozostałe ściany pomalowac na delikatny fiolet co myślicie będzie pasowac???Podobna w smaku do zielonej. Mi też się ta tapeta podoba :-)
reklama
Podziel się: