reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale tu ruch jak w Rzymie:-D a ja właśnie farbnęlam się kolor czekolada:szok: i jestem uchachana bo chyba wreszcie trafiłam swój wymarzony kolor:-)
Aneta Chciałabyś............ zastanawiaja sie czy nie pobrać od razu za 2 m-ce z góry, hihihiihihih
Ty się śmiej a mi dalej tego kredytu nie pobrali:eek:

a te duszyczki lubia sie urobic:tak::tak:
Agulka ma racje:tak::tak:
ja tez nie chcialam malej przyzwyczajac do wspolnego zasypiania. jendak pomyslalam, ze wazniejsze jest, zeby sie zdrzemnela o zadowalajacej mnie porze i sie przelamalam.

wieczorem Julitka usypia sama. co prawda, czasem domaga sie mojej obecnosci, ale jej tlumacze, ze jest duza dziewczynka, itp itd

tez podchodzialm do tego jak Ty, ze jak nie chce spac, t niech nie spi, ale najgorsze bylo to, ze jednak padala o 16 lub 17 i to mi bylo zupelnie nie na reke:sorry:

Julitka tez nie lubi kiwi
te nasze gwiazdy bardzo podobne do siebie pod pewnymi względami:eek::-D może zaryzykuje z tym jej spaniem i spróbuje ją ululać wraz ze mną:-D tyle że ja przynajmniej tak robię że jak widzę ją senną ok 16 to zaraz organizuje jakąś rozrywkę i się dobudza:sorry: M ma jednak z tym problem bo czesto mu popołudniu pada:crazy: chociaż dla mnie plus taki że jak wracam z pracy to mogę ją jeszcze utulić i ukochać zanim pójdzie spać:sorry:

witam!!!

a Julitke coraz czesciej ciagnie do ciecia ubran, wloskow i wszysteigo co napotka, ale swoimi nozyczkami do papieru, ktore sa ostre:sorry:

wstalam, wstalam:-D:-D dobrze, z emnie obudzilas:rofl2:

no ja myslę, siedzisz po nocach a potem nas zaniedbujesz;-)

ciezko mi sie dzis stawalo, wiec i Julitce pozwolilam dluzej pospac, wiec moje dziecko ladnie wrocilo do swoich upoodban i obudzila sie po 9:szok:

nie ładnie leniuchu:no:

potem skoczylysmy do Lidla, do PUP, na poczte i po 13 bylysmy w domku.
zjadlysmy, niunka z oporami poszla spac, a ja napalilam, obralam ziemniaczki an jutrzejsza zapiekanke:-)

P bedzie dopiero rano

buuuuuuuuuuuuuuuu:-(

4 lata temu tez byly bardzo drogie, ale wtedy to byla nowosc, wiec powinny juz staniec:sorry::laugh2:

nie sa aż takie tanie:no:

a te duszyczki lubia sie urobic:tak::tak:

Agulka ma racje:tak::tak:

Dobra uczennica:-p:-D:-D:-D

ja tez nie chcialam malej przyzwyczajac do wspolnego zasypiania. jendak pomyslalam, ze wazniejsze jest, zeby sie zdrzemnela o zadowalajacej mnie porze i sie przelamalam.

wieczorem Julitka usypia sama. co prawda, czasem domaga sie mojej obecnosci, ale jej tlumacze, ze jest duza dziewczynka, itp itd

tez podchodzialm do tego jak Ty, ze jak nie chce spac, t niech nie spi, ale najgorsze bylo to, ze jednak padala o 16 lub 17 i to mi bylo zupelnie nie na reke:sorry:

kazdy musi miec swoje 5 minut;-)

oj, ja w tym roku jestem bardzo niezorganizowana pod tym wzgledem:szok:
co prawda, nie bede kupowac przez net, ale nie zmienia to faktu, ze nie mam jeszcze 2 prezentow:zawstydzona/y:

a ja wczoraj przegladajac gazetke z reala pomyslalam o prezencie dla Mai:laugh2:: ma cos takiego GRA EDUKACYJNA LALECZKI , GRANNA (835427737) - Aukcje internetowe Allegro jest sporo roznych zetsawow interaktywnych typu: koraliki, tasiemki, guziki, zeby tworzyc jakies ubranka czy cos podbnego

pomyslę,

a kysz, a kysz chorobo:-D

Julitka tez nie lubi kiwi
Adaś też nie lubi kiwi:no: Maja zreszta też

Byłam dziś u bratowej na kawce, oczywiście się wprosiłam było jak zwykle czyli cisza i tylko dzieci mobilizowały by gębę otworzyć:crazy:

Tuśka właśnie oznajmiła że idzie spać i absolutnie odmówiła złożenia pampersa:szok: nie wiem jak to będzie ale nie chciałam się z ią kłócić i podłożyłąm jej 2 worki na śmieci i niech się kula:szok:

Tuśka właśnie oznajmiła że idzie spać i absolutnie odmówiła złożenia pampersa:szok: nie wiem jak to będzie ale nie chciałam się z ią kłócić i podłożyłąm jej 2 worki na śmieci i niech się kula:szok:
wow:szok::szok::szok::szok: Adaśko też juz mówił, że nie chce pampera, bo jest : DUZI CHOPCIK............... ale ja zakładam:tak:

wow:szok::szok::szok::szok: Adaśko też juz mówił, że nie chce pampera, bo jest : DUZI CHOPCIK............... ale ja zakładam:tak:
Właśnie Tuśka też użyła tego argumentu że jest duzi dziewcinka i nie ce pampera:-) od kilku dni już nawet na spacer jej nie zakładamy bo był bunt ale przed spaniem to pierwszy raz:szok: no nic już nie poradzę bo i tak zasnęła:sorry: trzymajcie kciuki:tak:;-)

Właśnie Tuśka też użyła tego argumentu że jest duzi dziewcinka i nie ce pampera:-) od kilku dni już nawet na spacer jej nie zakładamy bo był bunt ale przed spaniem to pierwszy raz:szok: no nic już nie poradzę bo i tak zasnęła:sorry: trzymajcie kciuki:tak:;-)
trzymam, trzymam za podłoga by chociaz ona została ocalona przed zalaniem:-D:-D:-D:-D Żartuję oczywiście:-)

Agulka czy my dziś trzymamy tylko formę na forum:eek: czy mi się zdaje:sorry: co ma być to będzie jak nie sprawdzę to się ie przekonam:no:;-) a w autku padł akumulualtor tylko dziwne bo światła mi świeciły a w dzień je wyłączyłąma:eek::sorry:chociaż nieraz mi się zdażało że pozycyjne były właczone a on odpalał:-) dobra uciekam bo mąż ma ochote na czekoladkę;-):-):rofl2:

reklama
Agulka czy my dziś trzymamy tylko formę na forum:eek: czy mi się zdaje:sorry: co ma być to będzie jak nie sprawdzę to się ie przekonam:no:;-) a w autku padł akumulualtor tylko dziwne bo światła mi świeciły a w dzień je wyłączyłąma:eek::sorry:chociaż nieraz mi się zdażało że pozycyjne były właczone a on odpalał:-) dobra uciekam bo mąż ma ochote na czekoladkę;-):-):rofl2:
Też mam wrażenie, że forum jest tylko nasze:-D

jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w ciemnych włosach, więc FOTO pilssssssssssssssss.
Ja też lecę na ciepłe nózki;-):-):-):-):-)

Do góry