witam!!!
a Julitke coraz czesciej ciagnie do ciecia ubran, wloskow i wszysteigo co napotka, ale swoimi nozyczkami do papieru, ktore sa ostre
wstalam, wstalam
dobrze, z emnie obudzilas
no ja myslę, siedzisz po nocach a potem nas zaniedbujesz;-)
ciezko mi sie dzis stawalo, wiec i Julitce pozwolilam dluzej pospac, wiec moje dziecko ladnie wrocilo do swoich upoodban i obudzila sie po 9
nie ładnie leniuchu
potem skoczylysmy do Lidla, do PUP, na poczte i po 13 bylysmy w domku.
zjadlysmy, niunka z oporami poszla spac, a ja napalilam, obralam ziemniaczki an jutrzejsza zapiekanke:-)
P bedzie dopiero rano
buuuuuuuuuuuuuuuu:-(
4 lata temu tez byly bardzo drogie, ale wtedy to byla nowosc, wiec powinny juz staniec
nie sa aż takie tanie
a te duszyczki lubia sie urobic
Agulka ma racje
Dobra uczennica
ja tez nie chcialam malej przyzwyczajac do wspolnego zasypiania. jendak pomyslalam, ze wazniejsze jest, zeby sie zdrzemnela o zadowalajacej mnie porze i sie przelamalam.
wieczorem Julitka usypia sama. co prawda, czasem domaga sie mojej obecnosci, ale jej tlumacze, ze jest duza dziewczynka, itp itd
tez podchodzialm do tego jak Ty, ze jak nie chce spac, t niech nie spi, ale najgorsze bylo to, ze jednak padala o 16 lub 17 i to mi bylo zupelnie nie na reke
kazdy musi miec swoje 5 minut;-)
oj, ja w tym roku jestem bardzo niezorganizowana pod tym wzgledem
co prawda, nie bede kupowac przez net, ale nie zmienia to faktu, ze nie mam jeszcze 2 prezentow
a ja wczoraj przegladajac gazetke z reala pomyslalam o prezencie dla Mai
: ma cos takiego
GRA EDUKACYJNA LALECZKI , GRANNA (835427737) - Aukcje internetowe Allegro jest sporo roznych zetsawow interaktywnych typu: koraliki, tasiemki, guziki, zeby tworzyc jakies ubranka czy cos podbnego
pomyslę,
a kysz, a kysz chorobo
Julitka tez nie lubi kiwi