reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja dziś serwuje spagetti, zostało mi mielonego z wczoraj........... a co będę sie przemęczać.

Wkurzyłam się, bo kupiłam wczoraj posciel dla mojej królewny i do Robercika( bo go wylosowałam do prezentu..... ma 2,5 roczku) i facet odpisał, że te dwa wzory niestety sie juz skończyły i mam sobie wybrać inny............. a niech się wali, bo ja akurat chcę inne.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie:szok::szok::szok:

Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogie:szok: my jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie:-D oczywiście po promocjach;-)

Muszę zaraz przejrzeć zamrażalnik i sprawdzić czy mam na tyle obcinek z piersi z kurczaka żeby mi stykło jutro na sałatkę bo obiecałam tej kumpeli co jutro idziemy na parapetówe że zrobie sałatkę i upieka ciasto:tak: ja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-) już się chyba naspała moja gwiazda bo właśnie mi się wpakowała na kolana:crazy:

Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogie:szok: my jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie:-D oczywiście po promocjach;-)
dobrze, że mamy jeszcze troche czasu i prawie wszystko kupujemy w promocjach.........
a do faceta napisałam, że żadnego innego nie będę wybierała

I bardzo dobrze powinien na bieżąco dodawać info na aukcji że brak wzoru tego czy tamtego a nie robi w ciula i liczy że ktoś potem będzie brał inny wzór:crazy: a on zadowolony bo sprzedał:crazy:

A jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrk:crazy:mamusiu choć usiądź mamusiu choć spać z Tusią i tak w kółko:wściekła/y: jak nie zaśnie to i tak mi to pikuś pójdzie spać wieczorem wcześniej;-)

I bardzo dobrze powinien na bieżąco dodawać info na aukcji że brak wzoru tego czy tamtego a nie robi w ciula i liczy że ktoś potem będzie brał inny wzór:crazy: a on zadowolony bo sprzedał:crazy:
i własnie o to chodzi by sprzedać cokolwiek........................ a napisał, że własnie przed cwila się skoćććććńczyły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musze polatać po firmowych sklepach na pewno też są te poscile bo na allegro jest OGROM.............. i szwagierka tez ma popatrzeć, do świ,ąt niby nie daleko, ale jest jeszcze troche czasu, a jak kurier ma przywieźć to na pewno zdąży, bo na Pocztę Plsa to już nie ma co liczyć

Zauwazyłaście, że przed Świętami sprzedawcy na allegro zwiększyli stawke za kuriera............. albo firmy kurierskie sie scfaniły bo wiedzą, że ludzie tylko teraz na nich moga liczyć

reklama
No a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobić:wściekła/y: a ludzie i tak zapłacą:crazy:

Do góry