reklama
Ja dziś serwuje spagetti, zostało mi mielonego z wczoraj........... a co będę sie przemęczać.
Wkurzyłam się, bo kupiłam wczoraj posciel dla mojej królewny i do Robercika( bo go wylosowałam do prezentu..... ma 2,5 roczku) i facet odpisał, że te dwa wzory niestety sie juz skończyły i mam sobie wybrać inny............. a niech się wali, bo ja akurat chcę inne.......
Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie
Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogie my jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie oczywiście po promocjach;-)
Muszę zaraz przejrzeć zamrażalnik i sprawdzić czy mam na tyle obcinek z piersi z kurczaka żeby mi stykło jutro na sałatkę bo obiecałam tej kumpeli co jutro idziemy na parapetówe że zrobie sałatkę i upieka ciasto ja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-) już się chyba naspała moja gwiazda bo właśnie mi się wpakowała na kolana
dobrze, że mamy jeszcze troche czasu i prawie wszystko kupujemy w promocjach.........Olej gościa i napisz że w takim razie rezygnujesz z zakupu;-) a zlewy są okrutnie drogie my jak szukaliśmy do kuchni pojechaliśmy do Wrocławia i w jeden dzień iobjechaliśmy chyba z 7 marketó spisywaliśmy ceny i tak udało się kupić zlew w leroy merlin w promocji, baterie w praktikerze a okap w castoramie oczywiście po promocjach;-)
a do faceta napisałam, że żadnego innego nie będę wybierała
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrkmamusiu choć usiądź mamusiu choć spać z Tusią i tak w kółko jak nie zaśnie to i tak mi to pikuś pójdzie spać wieczorem wcześniej;-)A jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła
i własnie o to chodzi by sprzedać cokolwiek........................ a napisał, że własnie przed cwila się skoćććććńczyły musze polatać po firmowych sklepach na pewno też są te poscile bo na allegro jest OGROM.............. i szwagierka tez ma popatrzeć, do świ,ąt niby nie daleko, ale jest jeszcze troche czasu, a jak kurier ma przywieźć to na pewno zdąży, bo na Pocztę Plsa to już nie ma co liczyćI bardzo dobrze powinien na bieżąco dodawać info na aukcji że brak wzoru tego czy tamtego a nie robi w ciula i liczy że ktoś potem będzie brał inny wzór a on zadowolony bo sprzedał
reklama
Podziel się: