bo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilęNo a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobić a ludzie i tak zapłacą
reklama
Tak to już niestety jest ja też sobie co roku obiecuję że pokupuję wszystko wcześniej a potem latam na ostatnią chwilę przejrzałam zamrażalnik i obcinków z piersi to mi jeszcze na 3 sałatki wystarczy a przy okazji odkryłam że mam jeszcze 3 woreczki szczawiu a myślałam że już się skończył;-) także po niedzieli robię szczawiowąbo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilę
a ja marzę o zamarażlniku,Tak to już niestety jest ja też sobie co roku obiecuję że pokupuję wszystko wcześniej a potem latam na ostatnią chwilę przejrzałam zamrażalnik i obcinków z piersi to mi jeszcze na 3 sałatki wystarczy a przy okazji odkryłam że mam jeszcze 3 woreczki szczawiu a myślałam że już się skończył;-) także po niedzieli robię szczawiową
Mama mnie sie pytała wczoraj co ma maluchom kupi.c pod choinkę................. a ja choinka jasna nie wiem co, dobrze, że w przyszłym tyg jedziemy w miasto
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam:-)
byliśmy dziś rano u lekarza bo Mati wczoraj na wieczór jakoś cięzko oddychał niby dziś już lepiej ale stan podgorączkowy i kaszel nadal jest a wolałam iśc żeby miec pewnośc bo przed nami sobota i niedziela no i lekarz przebadał ,osłuchał zajrzał do uszek i stwierdził zwykłe przeziembienie naszczęście oslrzela czysteteraz Mati śpi a ja zabieram się dalej za świąteczne porządki
byliśmy dziś rano u lekarza bo Mati wczoraj na wieczór jakoś cięzko oddychał niby dziś już lepiej ale stan podgorączkowy i kaszel nadal jest a wolałam iśc żeby miec pewnośc bo przed nami sobota i niedziela no i lekarz przebadał ,osłuchał zajrzał do uszek i stwierdził zwykłe przeziembienie naszczęście oslrzela czysteteraz Mati śpi a ja zabieram się dalej za świąteczne porządki
Kurcze myślałam że w sałatce przemyce kiwi bo coś nie mogę młodej do niego przekonać a wchodzę do pokoju a ta mała łobuzica skrupulatnie wybiera wszystkie kawałeczki i układa na ławie
Siedzę i co chwile sprawdzam stan swojego konta bo mieli wczoraj ściągnąć ratę za mieszkanie i do tej pory tego nie zrobili czyżby prezent na gwiazdkę mi zrobili
Siedzę i co chwile sprawdzam stan swojego konta bo mieli wczoraj ściągnąć ratę za mieszkanie i do tej pory tego nie zrobili czyżby prezent na gwiazdkę mi zrobili
Ostatnia edycja:
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Laski pisze do Was bo jestem NIECO PODLAMANA .... Nastka (2 latka 3 m-ce) nie drzemie mi w dzien od kilku dni.... na nogach jest non stop 13-14 godzin.
Wydaje mi sie ze chyba za wczesnie na okres "bez drzemki", co ?
Wydaje mi sie ze chyba za wczesnie na okres "bez drzemki", co ?
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
a Julitke coraz czesciej ciagnie do ciecia ubran, wloskow i wszysteigo co napotka, ale swoimi nozyczkami do papieru, ktore sa ostre
wstalam, wstalam dobrze, z emnie obudzilas
ciezko mi sie dzis stawalo, wiec i Julitce pozwolilam dluzej pospac, wiec moje dziecko ladnie wrocilo do swoich upoodban i obudzila sie po 9
potem skoczylysmy do Lidla, do PUP, na poczte i po 13 bylysmy w domku.
zjadlysmy, niunka z oporami poszla spac, a ja napalilam, obralam ziemniaczki an jutrzejsza zapiekanke:-)
P bedzie dopiero rano
4 lata temu tez byly bardzo drogie, ale wtedy to byla nowosc, wiec powinny juz staniec
a te duszyczki lubia sie urobic
Agulka ma racje
ja tez nie chcialam malej przyzwyczajac do wspolnego zasypiania. jendak pomyslalam, ze wazniejsze jest, zeby sie zdrzemnela o zadowalajacej mnie porze i sie przelamalam.
wieczorem Julitka usypia sama. co prawda, czasem domaga sie mojej obecnosci, ale jej tlumacze, ze jest duza dziewczynka, itp itd
tez podchodzialm do tego jak Ty, ze jak nie chce spac, t niech nie spi, ale najgorsze bylo to, ze jednak padala o 16 lub 17 i to mi bylo zupelnie nie na reke
kazdy musi miec swoje 5 minut;-)
oj, ja w tym roku jestem bardzo niezorganizowana pod tym wzgledem
co prawda, nie bede kupowac przez net, ale nie zmienia to faktu, ze nie mam jeszcze 2 prezentow
a ja wczoraj przegladajac gazetke z reala pomyslalam o prezencie dla Mai: ma cos takiego GRA EDUKACYJNA LALECZKI , GRANNA (835427737) - Aukcje internetowe Allegro jest sporo roznych zetsawow interaktywnych typu: koraliki, tasiemki, guziki, zeby tworzyc jakies ubranka czy cos podbnego
a kysz, a kysz chorobo
Julitka tez nie lubi kiwi
Tuśka też ostatnio namiętnei bawi się w fryzjera wszystkie zabawki i lalki są wyczesane i gania z nożyczkami i robi wszystkim ciach ciach na szczęście w zestawi z ciastoliną miała nożyczki takie co to nimi nic nie utnie bo inaczej by już wszystkie zabawki były łyse ale suszarki do ręki nie weźmie i zwiewa gdzie pieprz rośnie jak ją widzi;-)
a Julitke coraz czesciej ciagnie do ciecia ubran, wloskow i wszysteigo co napotka, ale swoimi nozyczkami do papieru, ktore sa ostre
Donakt wstawaj spiochu
wstalam, wstalam dobrze, z emnie obudzilas
ciezko mi sie dzis stawalo, wiec i Julitce pozwolilam dluzej pospac, wiec moje dziecko ladnie wrocilo do swoich upoodban i obudzila sie po 9
potem skoczylysmy do Lidla, do PUP, na poczte i po 13 bylysmy w domku.
zjadlysmy, niunka z oporami poszla spac, a ja napalilam, obralam ziemniaczki an jutrzejsza zapiekanke:-)
P bedzie dopiero rano
Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie
4 lata temu tez byly bardzo drogie, ale wtedy to byla nowosc, wiec powinny juz staniec
Muszę zaraz przejrzeć zamrażalnik i sprawdzić czy mam na tyle obcinek z piersi z kurczaka żeby mi stykło jutro na sałatkę bo obiecałam tej kumpeli co jutro idziemy na parapetówe że zrobie sałatkę i upieka ciasto ja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-)
a te duszyczki lubia sie urobic
A jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrkmamusiu choć usiądź mamusiu choć spać z Tusią i tak w kółko jak nie zaśnie to i tak mi to pikuś pójdzie spać wieczorem wcześniej;-)
Agulka ma racje
ja tez nie chcialam malej przyzwyczajac do wspolnego zasypiania. jendak pomyslalam, ze wazniejsze jest, zeby sie zdrzemnela o zadowalajacej mnie porze i sie przelamalam.
wieczorem Julitka usypia sama. co prawda, czasem domaga sie mojej obecnosci, ale jej tlumacze, ze jest duza dziewczynka, itp itd
tez podchodzialm do tego jak Ty, ze jak nie chce spac, t niech nie spi, ale najgorsze bylo to, ze jednak padala o 16 lub 17 i to mi bylo zupelnie nie na reke
No a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobić a ludzie i tak zapłacą
kazdy musi miec swoje 5 minut;-)
bo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilę
oj, ja w tym roku jestem bardzo niezorganizowana pod tym wzgledem
co prawda, nie bede kupowac przez net, ale nie zmienia to faktu, ze nie mam jeszcze 2 prezentow
Mama mnie sie pytała wczoraj co ma maluchom kupi.c pod choinkę................. a ja choinka jasna nie wiem co, dobrze, że w przyszłym tyg jedziemy w miasto
a ja wczoraj przegladajac gazetke z reala pomyslalam o prezencie dla Mai: ma cos takiego GRA EDUKACYJNA LALECZKI , GRANNA (835427737) - Aukcje internetowe Allegro jest sporo roznych zetsawow interaktywnych typu: koraliki, tasiemki, guziki, zeby tworzyc jakies ubranka czy cos podbnego
witam:-)
a kysz, a kysz chorobo
Kurcze myślałam że w sałatce przemyce kiwi bo coś nie mogę młodej do niego przekonać a wchodzę do pokoju a ta mała łobuzica skrupulatnie wybiera wszystkie kawałeczki i układa na ławie
Julitka tez nie lubi kiwi
Podziel się: