reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) wreszcie dopchałam się do kompa bo od rana M siedział ale teraz już pojechał sobie więc mam luzik;-)za oknem szaro buro i ponuro:crazy: aż się żyć odechciewa narazie nie mam zamiaru z młodą nigdzie wybywać bo wszystko na obiad w domu jest więc nie ma potrzeby;-)
Asiek nam zawsze lekarka mówi ze jak nie ma temperatury to można wychodzić śmiało:tak: ale z drugiej strony ja bym się zastanawowiła nad tymi zakupami tylko zależy gdzie się wybieracie:sorry: bo jeśli do jakiegoś dużego marketu czu centrum handlowego to biorąc pod uwagę że młodą coś bieże odpuściłabym sobie taką eskapade bo te miejsca to niestety jedne wielkie siedliska bakteri gdzie zawsze są prychający i kaszlący i znacznie łatwiej coś złapać:sorry: więc ja bym wolała małej dodatkowo nie narażać. Ale może ja przewrażliwona jestem:zawstydzona/y:

reklama
No to ode mnie będziecie miały duuużo głosów ;-)
suuuuper,bo u mnie to nie dziala:-(
Kurna mlodego cos bierze. Moje syropki nie bardzo pomagaja, po 9 mial 37, dalam mu Ibuprofen,bo on tez jest na infekcje, nie tylko przeciw goraczce i przeciwbolowy. A jutro mielismy do Poznania jechac,a teraz to nie wiem,bo u tesciow jest Mikolaj,a do mojej mamy to nie moge go zawiezc

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-) wreszcie dopchałam się do kompa bo od rana M siedział ale teraz już pojechał sobie więc mam luzik;-)za oknem szaro buro i ponuro:crazy: aż się żyć odechciewa narazie nie mam zamiaru z młodą nigdzie wybywać bo wszystko na obiad w domu jest więc nie ma potrzeby;-)
Asiek nam zawsze lekarka mówi ze jak nie ma temperatury to można wychodzić śmiało:tak: ale z drugiej strony ja bym się zastanawowiła nad tymi zakupami tylko zależy gdzie się wybieracie:sorry: bo jeśli do jakiegoś dużego marketu czu centrum handlowego to biorąc pod uwagę że młodą coś bieże odpuściłabym sobie taką eskapade bo te miejsca to niestety jedne wielkie siedliska bakteri gdzie zawsze są prychający i kaszlący i znacznie łatwiej coś złapać:sorry: więc ja bym wolała małej dodatkowo nie narażać. Ale może ja przewrażliwona jestem:zawstydzona/y:
Aneta ma rację, jak market to Asiek sobie odpuść

U nas nawet pogoda znośna:tak:
suuuuper,bo u mnie to nie dziala:-(
Kurna mlodego cos bierze. Moje syropki nie bardzo pomagaja, po 9 mial 37, dalam mu Ibuprofen,bo on tez jest na infekcje, nie tylko przeciw goraczce i przeciwbolowy. A jutro mielismy do Poznania jechac,a teraz to nie wiem,bo u tesciow jest Mikolaj,a do mojej mamy to nie moge go zawiezc
Justyna działa tylko trzeba zachowac kolejność, włączyc kompa, usunąc ciasteczka a potem dopiero otworzyc sterone internetową:tak:

Justyna ja bym nie jechała.......... ale wiem, że łatwo się mówi jak ma się juz plany a temperatura wszystko krzyzuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zawizłam młoda do przedszkola, potem na kontrol do lekarza ( nie ma nic na oskrzelkach i Pani doktor jest bardzo zadowolona, że tak szybko to sie rozlazło), dostalismy tez skierowanie na badanie krwi.
Potem zajechałam do fryzjerki, by umówic sie po świętach, bo juz nie liczyłam przed............ a ona mi na to, że za pół godziny jest wolna..................... więc pojechałam młdoememu dać antybiotyk i sniadanko i wróciliśmy............ Adaśko był bardzo grzeczny i bawił się wałkami

Nie mogę się wziąć za robotę:sorry: mam totalnego lenia i najchętniej położyłabym się z młodą która właśnie się kula i chyba zaśnie:eek: aczkolwiek nie mówię głośno bo pewnie mój mały wywrotowiec zaraz zmieni zdanie:cool:
Justyna nie zazdroszczę podawaj syropki i obserwuj miejmy nadzieję że nic poważnego sie nie wykluje trzymam kciuki:tak:
Agulka super że Adasiowi tak szybko przeszło:-)zuch chłopak:tak: no i podziwiam go za cierpliwość u fryzjera bo ja z młodą nie mam sznas ale u niej jest przede wszystkim kwestia tego że boi się suszarki i wogóle głośnych urządzeń więc nawet bym z nią nie próbowała :no:

Nie mogę się wziąć za robotę:sorry: mam totalnego lenia i najchętniej położyłabym się z młodą która właśnie się kula i chyba zaśnie:eek: aczkolwiek nie mówię głośno bo pewnie mój mały wywrotowiec zaraz zmieni zdanie:cool:
Justyna nie zazdroszczę podawaj syropki i obserwuj miejmy nadzieję że nic poważnego sie nie wykluje trzymam kciuki:tak:
Agulka super że Adasiowi tak szybko przeszło:-)zuch chłopak:tak: no i podziwiam go za cierpliwość u fryzjera bo ja z młodą nie mam sznas ale u niej jest przede wszystkim kwestia tego że boi się suszarki i wogóle głośnych urządzeń więc nawet bym z nią nie próbowała :no:
Adaśko sam chciał siusić i ciach, ciach woskom źlobić:-D, było 7 bab więc nie nudził się;-):-D:-D:-D

Tuśka też ostatnio namiętnei bawi się w fryzjera:-D wszystkie zabawki i lalki są wyczesane i gania z nożyczkami i robi wszystkim ciach ciach:rofl2: na szczęście w zestawi z ciastoliną miała nożyczki takie co to nimi nic nie utnie bo inaczej by już wszystkie zabawki były łyse:-D ale suszarki do ręki nie weźmie i zwiewa gdzie pieprz rośnie jak ją widzi;-)

Tuśka też ostatnio namiętnei bawi się w fryzjera:-D wszystkie zabawki i lalki są wyczesane i gania z nożyczkami i robi wszystkim ciach ciach:rofl2: na szczęście w zestawi z ciastoliną miała nożyczki takie co to nimi nic nie utnie bo inaczej by już wszystkie zabawki były łyse:-D ale suszarki do ręki nie weźmie i zwiewa gdzie pieprz rośnie jak ją widzi;-)
:tak::tak::tak::tak::tak:

Usiadłam z kawką, któraś chętna?????

Donakt wstawaj spiochu:rofl2:

No ja chyba sie dołączę bo coś poranna słabo na mnie podziałała:sorry: i potrzebuję drugiej;-) idę są postawić wodę no i zajrze do zupy bo w między czasie nastawiłam ale zaraz jestem z kawką spowrotem;-):-)

reklama
Ja dziś serwuje spagetti, zostało mi mielonego z wczoraj........... a co będę sie przemęczać.

Wkurzyłam się, bo kupiłam wczoraj posciel dla mojej królewny i do Robercika( bo go wylosowałam do prezentu..... ma 2,5 roczku) i facet odpisał, że te dwa wzory niestety sie juz skończyły i mam sobie wybrać inny............. a niech się wali, bo ja akurat chcę inne.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie:szok::szok::szok:

Do góry