nie chciałam mówić................ ale to niemozliwe( prawie, choc cuda się zdarzają)Justyna tanio jakoś
reklama
dobry chłopak, zupka mu nie zaszkodzi oj ja bym wciągneła jakąś ostrą Chińską zupinęLaski zapominacie że mamy w domu dzieckoi samej jej nie zostawi żeby po mnie jechać M nie po piwie siedzi właśnie i wciąga zupke kusku rusku;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja tak wpadam i wypadam,a ten pałacyk to moze w srodku syfiasty albo mimo wszystko duzo roboty jest i nikt tego nie chce
dziewczynki potrzebuje pomocy-porady
moja mała jeszcze nigdy nie była chora i z tego powodu nie zabardzo wiem co mam robic...
2 dni temu miala kaszel suchy od wczoraj jest on mokry... zaczełam jej podawać syrop DROSETUX chcialam zapisac do lekarza ale przyjma nas dopiero w poniedzilalek... mala nie ma goraczki ani kataru a my dzis mielismy isc na zakupy i tereaz nie wiem czy ruszac sie z domu czy nie... wiem ze pewnie moje pytanko jest smieszne ale kurcze nie mam doswiadczenia
moja mała jeszcze nigdy nie była chora i z tego powodu nie zabardzo wiem co mam robic...
2 dni temu miala kaszel suchy od wczoraj jest on mokry... zaczełam jej podawać syrop DROSETUX chcialam zapisac do lekarza ale przyjma nas dopiero w poniedzilalek... mala nie ma goraczki ani kataru a my dzis mielismy isc na zakupy i tereaz nie wiem czy ruszac sie z domu czy nie... wiem ze pewnie moje pytanko jest smieszne ale kurcze nie mam doswiadczenia
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kaszel to ni ekoniec swiata, ja bym poszla. A jakby co to w weekend mozesz jechac na pogotowie, laski nie robia, przyjac musza
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No to ode mnie będziecie miały duuużo głosów ;-)ogolnie mozna raz,ale jest knyf...Jak wlaczycie internet to jest zakladka na samej gorze "narzedzia",a tam "opcje" o tam "wyswietl ciasteczka" i trzeba tam wejsc i kliknac "usun wszystkie ciasteczka"
Podziel się: