reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Melduje że jestem ale wściekła:wściekła/y: auto mi odmówiło posłuszeństwa:wściekła/y: chyba rozrusznik padł bo wogóle nie kręci:wściekła/y: rewelacja święta za pasem a tu trzeba będzie jeszcze kase w auto pakować:wściekła/y: zostawiłam grata pod pracą i myślałam że z buta mi przyjdzie wracać bo do kogo bym nie zadzwoniła to już po piwe:eek: normalnie patologia wśród rodziny i znajomych mi się szerzy:confused2:
Justyna fajny ten domek :-) no i cena bardzo fajna;-) u nas 180tyś za mieszkanie takie jak nasze trzeba dać:szok:

Melduje że jestem ale wściekła:wściekła/y: auto mi odmówiło posłuszeństwa:wściekła/y: chyba rozrusznik padł bo wogóle nie kręci:wściekła/y: rewelacja święta za pasem a tu trzeba będzie jeszcze kase w auto pakować:wściekła/y: zostawiłam grata pod pracą i myślałam że z buta mi przyjdzie wracać bo do kogo bym nie zadzwoniła to już po piwe:eek: normalnie patologia wśród rodziny i znajomych mi się szerzy:confused2:

no i jak wrocilas?

a M tez po piwie?:sorry:

ale jaka mala powierzchnia tego domku, a wyglada na ogromny

Niezawodny chrzesny Natalki po mnie przyjechał:tak: a M nie no ale czym miałby po mnie przyjechać skoro ja miałam auto;-) a dwa że przecież Tuśki by nie zostawił na tak długo co innego wyskoczyć z psem a co innego jechać 15km w jedną stronę po mnie;-)

hhhmmm, myslalam moimi kategoriami: 2 samochody:sorry:

dobra, babuszki. lece!!!
juz powinnam to zrobic ze 2godz temu:szok:

do juterka!!!

nie plotkujcie za bardzo;-)

reklama
Do góry