reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dzięki;-)to Ty masz mój nr. GG a ja twojego niejak tak może byc już prosze pisac swoj nrniunka juz spi:-)
dzis wstala po 7
Minia, Justyna, glosy oddane
donkat
Fanka BB :)
Dzięki;-)to Ty masz mój nr. GG a ja twojego niejak tak może byc już prosze pisac swoj nr
nie mam a skad to podejrzenie?
Donkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże jednak poszłam się położyć
monia_l
Wrześniowe mamy'07
takiej to dobrze że może w pracy się położyc i odpoczącweż za wczasu jakieś tabletki żeby się uchronic przed choróbskiemDonkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże jednak poszłam się położyć
donkat
Fanka BB :)
Muszę skoczyć po jakieś proszki żeby mnie nie rozłożyło ale najchętniej zaszyłam bym się spowrotem pod kocem
wierze Ci. najgorzej, ze siedzisz w pracy. :-(
Agulka czyżby kontrola męża w środku dnia nie pomyślnie wypadła;-) żę od wczoraj Cię nie ma Jak Adaśko?
nawet do domu nie wszedł tylko od razu z tatą pojechał innym autem do roboty, dzis jest pos Szczecinem, gdyby nie Adas na antybiotyku bysmy pojechali do marketów
Adaś o niebo lepiej
ja kupuję krople Inhalol rozstawiam szkalnki z gorącą wodą i wkraplam kilka kropelek tego................... no i też ciuchy pryskamMonia te kropelki to olbass
oj kochana kuruj się, a tak na marginesie to mnie też cos bierze, zawsze kiedy mnie podniebienie i uszy swędzą oznacza to, że katar przyjdzie no i dzis w nocy juz był kork w nochalu też leczę się FervexemW sumie to może nawet lepiej że siedzę w pracy bo przynajmniej na Tuśkę nie prycham a pod kocyk zaraz chyba znów sie zaszyję;-)
Noc cudna, tfu, tfuuuuuuuuu by nie zapeszyć, mały znów spał do samego końca u siebie, nawet kiedy Maje zabrałam rano do naszego pokoju by ja ubrać, spał twardo............... obudził sie po 7:15:-):-):-) Może to zwiastun juz czegoś dobrego w jego spaniu............. oby
Kaszle sporadycznie, w nocy ani razu............... gorączki niet, .....................
reklama
Podziel się: