reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy:no: ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok:tak: a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi :wściekła/y: chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże:crazy: jednak poszłam się położyć :zawstydzona/y:

Donkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy:no: ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok:tak: a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi :wściekła/y: chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże:crazy: jednak poszłam się położyć :zawstydzona/y:
takiej to dobrze że może w pracy się położyc i odpocząc:-pweż za wczasu jakieś tabletki żeby się uchronic przed choróbskiem:tak:

Agulka czyżby kontrola męża w środku dnia nie pomyślnie wypadła;-) żę od wczoraj Cię nie ma:cool2: Jak Adaśko?

nawet do domu nie wszedł:sorry: tylko od razu z tatą pojechał innym autem do roboty, dzis jest pos Szczecinem, gdyby nie Adas na antybiotyku bysmy pojechali do marketów:crazy:

Adaś o niebo lepiej:tak:
Monia te kropelki to olbass
ja kupuję krople Inhalol:tak: rozstawiam szkalnki z gorącą wodą i wkraplam kilka kropelek tego................... no i też ciuchy pryskam:tak:
W sumie to może nawet lepiej że siedzę w pracy bo przynajmniej na Tuśkę nie prycham:tak: a pod kocyk zaraz chyba znów sie zaszyję;-)
oj kochana kuruj się, a tak na marginesie to mnie też cos bierze, zawsze kiedy mnie podniebienie i uszy swędzą oznacza to, że katar przyjdzie no i dzis w nocy juz był kork w nochalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: też leczę się Fervexem:tak:

Noc cudna, tfu, tfuuuuuuuuu by nie zapeszyć, mały znów spał do samego końca u siebie, nawet kiedy Maje zabrałam rano do naszego pokoju by ja ubrać, spał twardo............... obudził sie po 7:15:tak::-):-):-) Może to zwiastun juz czegoś dobrego w jego spaniu............. oby:tak::tak::tak:
Kaszle sporadycznie, w nocy ani razu............... gorączki niet, ..................... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry