reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale żeście się rozszalały:szok: na chwilę do sklepu wyjść nie można :-D mam lenia i łeb mnie boli:crazy: chyba muszę walnąć jeszcze jedną kawę tym razem mocniejszą:eek: Tuśka właśnie wpakowała się do łóżka i oznajmiła że idzie spać:szok: ale jakoś jej nie specjalnie wierzę:confused2: pewnie się pokokosi z 20 minut i wstanie uradowana że Tusia się obudziła:-D

gagulec, a Ty kiedy masz egzamin? na jakim etapie stanelo kupno auta?
Donkat, czy Ty aby nie masz zdolności telepatycznych itp;-):-) Właśnie przed momentem rozmawiałam przez telefon z moim instruktorem jazdy i w piątek mam znać dokładna datę egzaminu- myślę, ze mogę załapać się na przyszły tydzień :szok::szok::szok::szok:
A co do kupna autka. Mieliśmy w planach Golfa III, ale jak pojechaliśmy na giełdę to stwierdzilismy, ze Vento to prawie taki sam golf tylko z wiekszym bagażnikiem wiec zostalismy przy wento. Faktem jest tez, że na późniejszy nasz wybór -renault laguna -ale ta nowsza- nie starczyło nam kasy i wybralismy tańszy wariant autka, które jak na początek dla mnie ma byc idealne:zawstydzona/y:No i ten bagażnik- jest ogromniasty- wózki wejdą bez problemu + bagaże:-p

Ja to nawet nie wiem ile u nas jest pustych:eek: kotlety się smażą znó narobiłam jak dla armii:szok: ale mama juz się cieszy bo jej zaniosę i będą mieć obiad na jutro;-) młoda zgodnie z przypuszczeniami oznajmiła że już się wyspała:-D

reklama
Czesc dziewczyny :-) wlasnie wrocilam z wygnania tj od mojej mamy u ktorej bylam z dziewczynkami od niedzieli bo W bardzo sie rozchorowal (angina) i nie chcialam zeby dziewczyny sie zarazily
dzisiaj mam wyjatkowo dobry humor bo bylismy z Helenka u okulisty i oczy ma juz zdrowe :-) i na 90% udalo nam sie zapisac Zuzie od stycznia do przedszkola a to prawdziwy cud (kobiety zapisuja tam dzieci jak sa jeszcze w ciazy) zapisalismy tez Helenke i jest piata na liscie rezerwowej...:szok::sorry:(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata :sorry:)
Agulka super ze Adas juz lepiej sie czuje :-)
dziewczyny piszecie ze macie problem z wigilia a u nas jeszcze nic nie wiadomo :sorry:rozmawialam z siostra W to powiedziala mi ze jeszcze o tym nie myslala ale jak chce isc do swoich rodzicow to oni zjedza z tesciami :-) c.d.n.jak nakarmie

Do góry