reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale żeście się rozszalały:szok: na chwilę do sklepu wyjść nie można :-D mam lenia i łeb mnie boli:crazy: chyba muszę walnąć jeszcze jedną kawę tym razem mocniejszą:eek: Tuśka właśnie wpakowała się do łóżka i oznajmiła że idzie spać:szok: ale jakoś jej nie specjalnie wierzę:confused2: pewnie się pokokosi z 20 minut i wstanie uradowana że Tusia się obudziła:-D

gagulec, a Ty kiedy masz egzamin? na jakim etapie stanelo kupno auta?
Donkat, czy Ty aby nie masz zdolności telepatycznych itp;-):-) Właśnie przed momentem rozmawiałam przez telefon z moim instruktorem jazdy i w piątek mam znać dokładna datę egzaminu- myślę, ze mogę załapać się na przyszły tydzień :szok::szok::szok::szok:
A co do kupna autka. Mieliśmy w planach Golfa III, ale jak pojechaliśmy na giełdę to stwierdzilismy, ze Vento to prawie taki sam golf tylko z wiekszym bagażnikiem wiec zostalismy przy wento. Faktem jest tez, że na późniejszy nasz wybór -renault laguna -ale ta nowsza- nie starczyło nam kasy i wybralismy tańszy wariant autka, które jak na początek dla mnie ma byc idealne:zawstydzona/y:No i ten bagażnik- jest ogromniasty- wózki wejdą bez problemu + bagaże:-p

Ja to nawet nie wiem ile u nas jest pustych:eek: kotlety się smażą znó narobiłam jak dla armii:szok: ale mama juz się cieszy bo jej zaniosę i będą mieć obiad na jutro;-) młoda zgodnie z przypuszczeniami oznajmiła że już się wyspała:-D

reklama
Czesc dziewczyny :-) wlasnie wrocilam z wygnania tj od mojej mamy u ktorej bylam z dziewczynkami od niedzieli bo W bardzo sie rozchorowal (angina) i nie chcialam zeby dziewczyny sie zarazily
dzisiaj mam wyjatkowo dobry humor bo bylismy z Helenka u okulisty i oczy ma juz zdrowe :-) i na 90% udalo nam sie zapisac Zuzie od stycznia do przedszkola a to prawdziwy cud (kobiety zapisuja tam dzieci jak sa jeszcze w ciazy) zapisalismy tez Helenke i jest piata na liscie rezerwowej...:szok::sorry:(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata :sorry:)
Agulka super ze Adas juz lepiej sie czuje :-)
dziewczyny piszecie ze macie problem z wigilia a u nas jeszcze nic nie wiadomo :sorry:rozmawialam z siostra W to powiedziala mi ze jeszcze o tym nie myslala ale jak chce isc do swoich rodzicow to oni zjedza z tesciami :-) c.d.n.jak nakarmie

Do góry