reklama
Ale żeście się rozszalały na chwilę do sklepu wyjść nie można mam lenia i łeb mnie boli chyba muszę walnąć jeszcze jedną kawę tym razem mocniejszą Tuśka właśnie wpakowała się do łóżka i oznajmiła że idzie spać ale jakoś jej nie specjalnie wierzę pewnie się pokokosi z 20 minut i wstanie uradowana że Tusia się obudziła
zaraz po nim przyjechał tata dostawczym autem i małz sie przesiadł.................. czyli wnioskuję, że odstawił nasze auto, bo jutro jedzie w trasęMój małz własnie podjechał do domu------zwiał chyba z pracy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
przyjechał pewnie na kontrolęMój małz własnie podjechał do domu------zwiał chyba z pracy
Donkat, czy Ty aby nie masz zdolności telepatycznych itp;-):-) Właśnie przed momentem rozmawiałam przez telefon z moim instruktorem jazdy i w piątek mam znać dokładna datę egzaminu- myślę, ze mogę załapać się na przyszły tydzieńgagulec, a Ty kiedy masz egzamin? na jakim etapie stanelo kupno auta?
A co do kupna autka. Mieliśmy w planach Golfa III, ale jak pojechaliśmy na giełdę to stwierdzilismy, ze Vento to prawie taki sam golf tylko z wiekszym bagażnikiem wiec zostalismy przy wento. Faktem jest tez, że na późniejszy nasz wybór -renault laguna -ale ta nowsza- nie starczyło nam kasy i wybralismy tańszy wariant autka, które jak na początek dla mnie ma byc idealneNo i ten bagażnik- jest ogromniasty- wózki wejdą bez problemu + bagaże
Ja to nawet nie wiem ile u nas jest pustych kotlety się smażą znó narobiłam jak dla armii ale mama juz się cieszy bo jej zaniosę i będą mieć obiad na jutro;-) młoda zgodnie z przypuszczeniami oznajmiła że już się wyspała
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a ja widze zboczonego prosiakapierwsze co zauwazyla niunka jak siadla na kolanach to: ooo, kicius rusza glowa, ma malutkie nozki
mlody mnie tak wkurzal,ze ululalam go przed 16,bo myslalam,ze wyjde z siebie i stane obok,a po drodze jeszcze schlastam mu dupe albo co
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Czesc dziewczyny :-) wlasnie wrocilam z wygnania tj od mojej mamy u ktorej bylam z dziewczynkami od niedzieli bo W bardzo sie rozchorowal (angina) i nie chcialam zeby dziewczyny sie zarazily
dzisiaj mam wyjatkowo dobry humor bo bylismy z Helenka u okulisty i oczy ma juz zdrowe :-) i na 90% udalo nam sie zapisac Zuzie od stycznia do przedszkola a to prawdziwy cud (kobiety zapisuja tam dzieci jak sa jeszcze w ciazy) zapisalismy tez Helenke i jest piata na liscie rezerwowej...(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata )
Agulka super ze Adas juz lepiej sie czuje :-)
dziewczyny piszecie ze macie problem z wigilia a u nas jeszcze nic nie wiadomo rozmawialam z siostra W to powiedziala mi ze jeszcze o tym nie myslala ale jak chce isc do swoich rodzicow to oni zjedza z tesciami :-) c.d.n.jak nakarmie
dzisiaj mam wyjatkowo dobry humor bo bylismy z Helenka u okulisty i oczy ma juz zdrowe :-) i na 90% udalo nam sie zapisac Zuzie od stycznia do przedszkola a to prawdziwy cud (kobiety zapisuja tam dzieci jak sa jeszcze w ciazy) zapisalismy tez Helenke i jest piata na liscie rezerwowej...(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata )
Agulka super ze Adas juz lepiej sie czuje :-)
dziewczyny piszecie ze macie problem z wigilia a u nas jeszcze nic nie wiadomo rozmawialam z siostra W to powiedziala mi ze jeszcze o tym nie myslala ale jak chce isc do swoich rodzicow to oni zjedza z tesciami :-) c.d.n.jak nakarmie
Podziel się: