reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka nie ma za co ;-) jutro się wybierałam a i tak chce tam podjechać więc specjalnie bym nie jechała. Mówię cicho żeby nie zapeszyć łeb mnie puszcza za to katar przylazł:crazy:
tak własnie myśłałam, bo ledwo co Cię słyszę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: za to mnie zaczął bolec, bo oglądam pościele dla dzieci z zdecydowac się nie mogę, szwagierka chce Mai kupic ( chrzestna) i wybieram, ale są tak sliczne że łeb mi pęka

reklama
Pije kawe bo zasypiam:eek: strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało:crazy: a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów:rofl2: wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać:rofl2:

Pije kawe bo zasypiam:eek: strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało:crazy: a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów:rofl2: wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać:rofl2:
i wygrzebałaś coś??????????????????????????????????? Moja córcia to tylko Barbie albo kucyki Ponny:tak::-)

No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160:baffled: więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie:rofl2: tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)

Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona :confused2: i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :tak::-)

witam wieczorowo!

pol dnia lenistwa, a przez drugie pol nadrabialam;-):-)

zachcialo mi sie racuchow z jablkami- zemdlily mnie:sorry:
poprawialm zapiekankami:rofl2:

zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu:eek:

No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160:baffled: więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie:rofl2: tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)

gdzieś widziałam pościel 155cm ze Świnką:tak:

Maja bedzie miała naklejki na ścianie z barbie, firanki i teraz ta pościel POŚCIEL BARBIE DIAMENTOWY PAŁAC 160X200

Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona :confused2: i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :tak::-)
zdrówka:tak:
witam wieczorowo!

pol dnia lenistwa, a przez drugie pol nadrabialam;-):-)

zachcialo mi sie racuchow z jablkami- zemdlily mnie:sorry:
poprawialm zapiekankami:rofl2:

zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu:eek:
ale ucztę dziś miałaś a zapiekanke bym wszamała:tak:

reklama
Do góry