tak własnie myśłałam, bo ledwo co Cię słyszę za to mnie zaczął bolec, bo oglądam pościele dla dzieci z zdecydowac się nie mogę, szwagierka chce Mai kupic ( chrzestna) i wybieram, ale są tak sliczne że łeb mi pękaAgulka nie ma za co ;-) jutro się wybierałam a i tak chce tam podjechać więc specjalnie bym nie jechała. Mówię cicho żeby nie zapeszyć łeb mnie puszcza za to katar przylazł
reklama
Pije kawe bo zasypiam strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać
i wygrzebałaś coś??????????????????????????????????? Moja córcia to tylko Barbie albo kucyki Ponny:-)Pije kawe bo zasypiam strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać
No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160 więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)
donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo!
pol dnia lenistwa, a przez drugie pol nadrabialam;-):-)
zachcialo mi sie racuchow z jablkami- zemdlily mnie
poprawialm zapiekankami
zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu
poprawialm zapiekankami
zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu
A właśnie myślałam o Tobie;-) kuruj się kobitko bo coś długo Cię trzyma:-(Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :-)
donkat
Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :-)
jestes usprawiedliwiona, zmykaj do lozka;-):-)
a Igorek i maz sie trzymaaj?
No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160 więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)
gdzieś widziałam pościel 155cm ze Świnką
Maja bedzie miała naklejki na ścianie z barbie, firanki i teraz ta pościel POŚCIEL BARBIE DIAMENTOWY PAŁAC 160X200
zdrówkaCześć żyję ale ................
ale ucztę dziś miałaś a zapiekanke bym wszamaławitam wieczorowo!
poprawialm zapiekankami
reklama
donkat
ale ucztę dziś miałaś a zapiekanke bym wszamała
hhhmm, racuszkami moge pocztestowac, ale zapiekanki zjedzone
Podziel się: