reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka nie ma za co ;-) jutro się wybierałam a i tak chce tam podjechać więc specjalnie bym nie jechała. Mówię cicho żeby nie zapeszyć łeb mnie puszcza za to katar przylazł:crazy:
tak własnie myśłałam, bo ledwo co Cię słyszę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: za to mnie zaczął bolec, bo oglądam pościele dla dzieci z zdecydowac się nie mogę, szwagierka chce Mai kupic ( chrzestna) i wybieram, ale są tak sliczne że łeb mi pęka

reklama
Pije kawe bo zasypiam:eek: strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało:crazy: a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów:rofl2: wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać:rofl2:

Pije kawe bo zasypiam:eek: strasznie mi się dłuży dzisiaj a właśnie mnie siostra na GG dobiła informując że jeszcze tylko 7 godzin mi zostało:crazy: a ja mam wrażenie jakby już była 20. Co do pościeli to ja też od jakiegoś czasu przymieżam sie żeby kupić młodej ale nie potrafię się zdecydować tyle fajnych wzorów:rofl2: wiem że Tuśka by się najbardziej ucieszyła jakby dostała jakąś z jej ukochaną świnką pepą:-) ale nie mogę coś takiej trafić. Muszę poszukać na allegro może przynajmniej te pozostałę 7 godzin mi zleci jak zacznę tam grzebać:rofl2:
i wygrzebałaś coś??????????????????????????????????? Moja córcia to tylko Barbie albo kucyki Ponny:tak::-)

No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160:baffled: więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie:rofl2: tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)

Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona :confused2: i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :tak::-)

witam wieczorowo!

pol dnia lenistwa, a przez drugie pol nadrabialam;-):-)

zachcialo mi sie racuchow z jablkami- zemdlily mnie:sorry:
poprawialm zapiekankami:rofl2:

zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu:eek:

No wygrzebałam są ze świnką pepą ale wszystkie na małe kołdry a Tuśka ma 160:baffled: więc raczej dla świnki kołdry jej nie wymienie:rofl2: tym bardziej że nowiutka bo jej prababcia sprawiła jak dostała swój pokoik więc muszę wybrać coś innego;-)

gdzieś widziałam pościel 155cm ze Świnką:tak:

Maja bedzie miała naklejki na ścianie z barbie, firanki i teraz ta pościel POŚCIEL BARBIE DIAMENTOWY PAŁAC 160X200

Cześć żyję ale ................
Jestem przeziębiona :confused2: i zmykam do łóżka Melduję grzecznie że wszystko czytam na bieżąco :tak::-)
zdrówka:tak:
witam wieczorowo!

pol dnia lenistwa, a przez drugie pol nadrabialam;-):-)

zachcialo mi sie racuchow z jablkami- zemdlily mnie:sorry:
poprawialm zapiekankami:rofl2:

zmienil mi sie opiekun polisy. byl dzis. niby mlody, przystojny, a jakis taki dziwny-pedziowaty w zachowaniu:eek:
ale ucztę dziś miałaś a zapiekanke bym wszamała:tak:

reklama
Do góry