reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Byliśmy dziś u babci w szpitalu i powiem wam szczerze że bałam się4 tej wizyty jak niewiem co ale naszczęście babcia dziś czuła się dużo lepiej ,ucieszyła sie że przyjechaliśmy i nawet pytała czemu Oli nie wzieliśmy i obiecałam jej że jak tylko wyjdzie ze szpitala to odwiedzimy ją już w domku z Olą(bez Mateusza bo on na dupci tam nie usiedzi wszystko rusza ściąga z mebli więc Matus zostanie u tesciów)
Luandzia karmisz jeszcze?bo ja czekam na ciąg dalszy;-)
a ja uświadomiłam sobie że do świąt zostały tylko 2 tyg:szok:a ja prawie nic posprzątane jeszczew nie mam tylko okna pomyte i nic więcej więc zaraz po ,,Na wspólnej"zabieram się za mycie szafek w kuchni:tak:

reklama
Ja zrobilam w koncu uszka, bo wczoraj jakos nie po drodze mi bylo:-p Umylam drzwi i szafe na korytarzu. Ale mam @ i nic mi sie nie chce.
Monia,a dlaczego babcie zabrali??

Ja zrobilam w koncu uszka, bo wczoraj jakos nie po drodze mi bylo:-p Umylam drzwi i szafe na korytarzu. Ale mam @ i nic mi sie nie chce.
Monia,a dlaczego babcie zabrali??
bo ona dodatkowo ma cukrzycę i nie umieli jej unormowac tego cukru i co chwile mdlała i dodatkowo jeszcze była odwodniona bo nic nie chciała pic

Monia juz nakarmilam ;-) i to nie raz
dobrze ze odwiedziliscie babcie na pewno bardzo sie ucieszyla z waszej wizyty czasami tak jest ze wydaje sie ze jest jeszcze tyle czasu ...
dziewczyny juz sobie spia wiec ja mam luz tylko musze zaczac powaznie myslec o szkole w lutym mam egzaminy a ja nie bylam na zadnym wykladzie bo jak... no i musze sie uporac z praca magisterska ...oj ciezko bedzie
W wlasnie rozmawia ze swoja druga sistra i moze sie w koncu dowiem co z ta wigilia ...i jakie prezenty dla dzieci bo ja wole jak konkretnie mi ktos powie
juz wiem co mam niby kupic plecak do szkoly na kolkach tylko gdzie ja cos takiego znajde bo nie mam zabardzo jak chodzic po sklepach a W tym bardziej c.d.n. chyba ze zasne

Ostatnia edycja:
Witam sie o poranku:-) choć w nastroju nie ciekawym :crazy: już nie pamiętam kiedy łepetyna mnie tak bolała jak dziś rano myślałam że roztrzaskam swój telefon jak budzik zadzwonił:cool: poraz pierwszy w życiu przyjechałam do pracy i chciałam się iść położyć w którymś pokoju obok recepcji :sorry: a tu szefowa w drzwiach stanęła więc już pokimałam:crazy::zawstydzona/y: wczoraj byli u nas znajomi i zaprosili nas na parapetówke i zastanawiam się bo wypadało by coś kupić ale co:confused2:
Monia dobrze że odwiedziliście babcie :-)mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie i wróci do domku:tak:
Agulka czyżby kontrola męża w środku dnia nie pomyślnie wypadła;-) żę od wczoraj Cię nie ma:cool2: Jak Adaśko?

dzieci wstały z nocy z katarem i kaszlem:wściekła/y::crazy:własnie wybieram się do apteki po coś na katar i do miesnego po cos na obiadek
Aneta jak się nazywały te kropelki na katarek co nie trzeba kropic do naoska???
Pozdrowienia od Hrudzi:-):tak:

Ostatnia edycja:
już wróciliśmy kropelki zakupione i już w całym domu nimi pachnie:tak:
Mateusz jest coraz słabszy i robi się marudny a z noska leci jak z kranu:-(

reklama
witam!!!

jestem nie do zycia! mam @ i mnie wszystko boli:crazy:

zupka sie gotuje, wiec na dzis tyle sobie wyznaczylam do robienia. odpoczywam!

jak aj bym sie chetnie pozbyla tej stretnej Psotki!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Donkat, czy Ty aby nie masz zdolności telepatycznych itp;-):-)

No i ten bagażnik- jest ogromniasty- wózki wejdą bez problemu + bagaże:-p

widocznie mam;-):-)

czyli autko juz wybrane?

młoda zgodnie z przypuszczeniami oznajmiła że już się wyspała:-D

:-D:-D:-D:rofl2:

na 90% udalo nam sie zapisac Zuzie od stycznia do przedszkola a to prawdziwy cud (kobiety zapisuja tam dzieci jak sa jeszcze w ciazy) zapisalismy tez Helenke i jest piata na liscie rezerwowej...:szok::sorry:(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata :sorry:)

smieszne, ale prawdziwe:rofl2:

Byliśmy dziś u babci w szpitalu i powiem wam szczerze że bałam się4 tej wizyty jak niewiem co ale naszczęście babcia dziś czuła się dużo lepiej ,ucieszyła sie że przyjechaliśmy

:-):-):-)

mam niby kupic plecak do szkoly na kolkach tylko gdzie ja cos takiego znajde bo nie mam zabardzo jak chodzic po sklepach a W tym bardziej c.d.n. chyba ze zasne

taki chyba a'la torba podrozna?

Witam sie o poranku:-) choć w nastroju nie ciekawym :crazy: już nie pamiętam kiedy łepetyna mnie tak bolała jak dziś rano myślałam że roztrzaskam swój telefon jak budzik zadzwonił:cool: poraz pierwszy w życiu przyjechałam do pracy i chciałam się iść położyć w którymś pokoju obok recepcji :sorry: a tu szefowa w drzwiach stanęła więc już pokimałam:crazy::zawstydzona/y: wczoraj byli u nas znajomi i zaprosili nas na parapetówke i zastanawiam się bo wypadało by coś kupić ale co:confused2:

glowa lepiej?

najlepiej jest wiedziec w jakiej tonacji i stylu jest mieszkanie, zeby kupic jakas ozdobe. mozna tez kwaitek-jesli gospodyni lubi-uniwersalny prezent. rownie dobrze ladna posciel, kmplet recznikow

dzieci wstały z nocy z katarem i kaszlem:wściekła/y::crazy:

Pozdrowienia od Hrudzi:-):tak:

uuuu:-:)-(

Hrudzia, niech ans nie pozdrawia, tylko pisze znami;-):-):-p

Do góry