reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nadrabiam i piszę post po poscie..........

Od rana nie było netu, ale jest tego jeden plus bo 2 okna umyłam, firanki wyprasowałam i zmieniłam na nowe.

Nie pisałam Wam, Maja była u okulisty oczywiście za kasę, no ale najwazniejsze, że nie odziedziczyła wady genetycznej wzroku, ma oczka jak kryształki.

Chyba nas czeka zakup nowego aparatu................. kurka, ten co zrąbał się w Tunezji działa jako tako, ale robi zdjęcia zamazane, przyciski nie działaja poprawnie................ filmuje tweż kiepsko

Ostatnia edycja:
ja zdjadlam do kawki i chyba dlatego nie mam:sorry::rofl2::-D
:laugh2::laugh2::laugh2:

Pisałam kiedyś że złozylismy podanie o wczasy zakładowe w góry i nad morze. Wczoraj dostalismy przydział do Ustki na 2 tyg w drugiej połowie lipca:tak::-):-):-):-)

Aneta już nie musisz patrzeć za tymi torami Wadera, J własnie kupił:tak:, ale dzieki za chęci;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulka nie ma za co ;-) jutro się wybierałam a i tak chce tam podjechać więc specjalnie bym nie jechała. Mówię cicho żeby nie zapeszyć łeb mnie puszcza za to katar przylazł:crazy:

Do góry