reklama
Nadrabiam i piszę post po poscie..........
Od rana nie było netu, ale jest tego jeden plus bo 2 okna umyłam, firanki wyprasowałam i zmieniłam na nowe.
Nie pisałam Wam, Maja była u okulisty oczywiście za kasę, no ale najwazniejsze, że nie odziedziczyła wady genetycznej wzroku, ma oczka jak kryształki.
Chyba nas czeka zakup nowego aparatu................. kurka, ten co zrąbał się w Tunezji działa jako tako, ale robi zdjęcia zamazane, przyciski nie działaja poprawnie................ filmuje tweż kiepsko
Od rana nie było netu, ale jest tego jeden plus bo 2 okna umyłam, firanki wyprasowałam i zmieniłam na nowe.
Nie pisałam Wam, Maja była u okulisty oczywiście za kasę, no ale najwazniejsze, że nie odziedziczyła wady genetycznej wzroku, ma oczka jak kryształki.
Chyba nas czeka zakup nowego aparatu................. kurka, ten co zrąbał się w Tunezji działa jako tako, ale robi zdjęcia zamazane, przyciski nie działaja poprawnie................ filmuje tweż kiepsko
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ogolnie mozna raz,ale jest knyf...Jak wlaczycie internet to jest zakladka na samej gorze "narzedzia",a tam "opcje" o tam "wyswietl ciasteczka" i trzeba tam wejsc i kliknac "usun wszystkie ciasteczka"Justyna, Monia głos mozna oddac tylko raz? Bo wczoraj na Matiego Justyny oddałam a dzis nie mogę
podoba sięAgulka, Twoj avatar mnie rozbraja!
naloz cieple skarpety, chmulnij kielicha i sie grzej!!!
skarpety wełniane to ja juz mam a kielicha to może wieczorem;-)
donkat
Fanka BB :)
Każdy ma ciasteczka........
Juz myślałam, że nikogo tu nie bedzie....................... bo nagle Wszystkie zniknłey a świecą
ja zdjadlam do kawki i chyba dlatego nie mam
ja zdjadlam do kawki i chyba dlatego nie mam
Pisałam kiedyś że złozylismy podanie o wczasy zakładowe w góry i nad morze. Wczoraj dostalismy przydział do Ustki na 2 tyg w drugiej połowie lipca:-):-):-):-)
Aneta już nie musisz patrzeć za tymi torami Wadera, J własnie kupił, ale dzieki za chęci;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: