reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja również witam ale niestety kawki z wami dziś nie wypiję bo zaraz zabieram się za sprzątanie więc kawka pewnie będzie w biegu:sorry:
Justyna sama niedawno przechodziłam przez podobny problem z wigilią ale naszczęście się rozwiązał życze Ci żeby i u was ten problem zniknął:tak:a S ma jeszcze jakieś rodzeństwo oprócz Lucyny?albo niech może Lucyna zaprosi ich do siebie na kolacje skoro oni spędzają ją w domu:sorry:czy zawsze tak musi byc że tylko jedni się poświecają a drudzy to olewają:crazy:
Agulka jak Adaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Dolaczam z kawka:-)
Ja tesciow do mamy nie wezme,bo moja mama nie lubi tesciowej,Lucyna tez ich nie wezmie,bo ona mieszka ze swoimi tesciami i moi sa na nich uczuleni ze wzgledu na Krystiana (Kryniu wywijas jest,a oni jeszcze go kryja). Nawet gdyby ktores z nas zaproponowalo to, to tescie nie chcieliby isc do kogos na Wigilie.

Agulka trzymam kciuki za Adasia żeby było coraz lepiej no i noc spokojna:tak:
Justyna jak Mati?

Agulka jak tam Adaśko?Jak nocka?

Agulka jak Adaś?

i tak źle i tak niedobrze,,,:wściekła/y:

Dzięki za trzymanie kciuków. :-)Adaś bardzo ładnie przespał noc, obudził się dopiero po 1 , miał sucho w gardełku i pic mu sie chciało, no ale wylądował u nas. Spalismy bez pobudki do 6:30:tak:. Obudził się z mała gorączką............. obejrzelismy bajkę i zasnęliśmy :rofl2: . Teraz mały znów poszedł na drzemkę, niech spi duzo, to pomaga w leczeniu:tak: no i widocznie potrzebuje skoro śpi:happy:.

Justyna przekichana sytuacja.

W tamtym roku byli moi rodzice u nas i w tym wypadałoby do tećiowej jechać skoro mój brat idzie do rodziców................ ale powiem szczerze bardzo bym chciała zostać u mamy na Wigilii, no i brat w pierwszy dzień jedzie z samego rano do teściowej i będą tam do niedzieli, więc miniemy się.....................
Po drugie u teściowej będą wszystkie szwagierki z rodziną ( też udało sie od dawna dawien jej zebrać wszystki dzieci na Wigilii) a że ich bardzo lubie to też bym chciała z nimi być, bo zawsze jest wesoło. Ja to dopiero mam problem:crazy: hihihihih tzn robie problem którego nie ma:cool:. Tylko kurna jest problem ze spaniem, bo nienawidzę spędu, gdzie siostry J maja do swoich domów 15 km a zostaja na noc i w jedym pokoju są 4 rodziny z dziećmi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale zobaczymy, może znów szantaż podziała: jesli oni zostaja to my wracamy na noc do domu:sorry:................ ostatnio zadziałało:laugh2:

Super że z Adasiem już lepiej:-) a sen faktycznie jest najlepszym lekarstwem także niech odpoczywa:tak: a problemu z Wigilią zazdroszczę:zawstydzona/y: bo przyznam że będzie mi smutno jeśli faktycznie zostaniemy w domu w trójkę:-(

Super że z Adasiem już lepiej:-) a sen faktycznie jest najlepszym lekarstwem także niech odpoczywa:tak: a problemu z Wigilią zazdroszczę:zawstydzona/y: bo przyznam że będzie mi smutno jeśli faktycznie zostaniemy w domu w trójkę:-(
ja to dopiero porąbana jestem:sorry: gdziekolwiek nie pojedziemy będzie fajnie:rofl2: i duzo ludzi , jesli u moich to będzie nas 9 z dziecmi a jak u teściowej to 15:szok:
Idę się schować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aneta mi też jest smutno, że Ci jest smutno:-:)-:)-:)-(

Agulka dobrze nocka była spokojna:tak:
a my spędzami wigilię sami z wyboru D:sorry:ale na szczęście mama pójdzie do brata więc nie będzie sama a teście spędzają wigilię z D siostrą która tam mieszka:tak:
Mati śpi już drugi dzień udało mi się go uspac w dzień i tak myślę żeby powrócic do drzemki w ciągu dnia

reklama
Agulka dobrze nocka była spokojna:tak:
a my spędzami wigilię sami z wyboru D:sorry:ale na szczęście mama pójdzie do brata więc nie będzie sama a teście spędzają wigilię z D siostrą która tam mieszka:tak:
Mati śpi już drugi dzień udało mi się go uspac w dzień i tak myślę żeby powrócic do drzemki w ciągu dnia
dzieciaki sa wtedy inne:tak::tak::tak::tak:

Do góry