reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

ja również witam ale niestety kawki z wami dziś nie wypiję bo zaraz zabieram się za sprzątanie więc kawka pewnie będzie w biegu:sorry:
Justyna sama niedawno przechodziłam przez podobny problem z wigilią ale naszczęście się rozwiązał życze Ci żeby i u was ten problem zniknął:tak:a S ma jeszcze jakieś rodzeństwo oprócz Lucyny?albo niech może Lucyna zaprosi ich do siebie na kolacje skoro oni spędzają ją w domu:sorry:czy zawsze tak musi byc że tylko jedni się poświecają a drudzy to olewają:crazy:
Agulka jak Adaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Dolaczam z kawka:-)
Ja tesciow do mamy nie wezme,bo moja mama nie lubi tesciowej,Lucyna tez ich nie wezmie,bo ona mieszka ze swoimi tesciami i moi sa na nich uczuleni ze wzgledu na Krystiana (Kryniu wywijas jest,a oni jeszcze go kryja). Nawet gdyby ktores z nas zaproponowalo to, to tescie nie chcieliby isc do kogos na Wigilie.

Agulka trzymam kciuki za Adasia żeby było coraz lepiej no i noc spokojna:tak:
Justyna jak Mati?

Agulka jak tam Adaśko?Jak nocka?

Agulka jak Adaś?

i tak źle i tak niedobrze,,,:wściekła/y:

Dzięki za trzymanie kciuków. :-)Adaś bardzo ładnie przespał noc, obudził się dopiero po 1 , miał sucho w gardełku i pic mu sie chciało, no ale wylądował u nas. Spalismy bez pobudki do 6:30:tak:. Obudził się z mała gorączką............. obejrzelismy bajkę i zasnęliśmy :rofl2: . Teraz mały znów poszedł na drzemkę, niech spi duzo, to pomaga w leczeniu:tak: no i widocznie potrzebuje skoro śpi:happy:.

Justyna przekichana sytuacja.

W tamtym roku byli moi rodzice u nas i w tym wypadałoby do tećiowej jechać skoro mój brat idzie do rodziców................ ale powiem szczerze bardzo bym chciała zostać u mamy na Wigilii, no i brat w pierwszy dzień jedzie z samego rano do teściowej i będą tam do niedzieli, więc miniemy się.....................
Po drugie u teściowej będą wszystkie szwagierki z rodziną ( też udało sie od dawna dawien jej zebrać wszystki dzieci na Wigilii) a że ich bardzo lubie to też bym chciała z nimi być, bo zawsze jest wesoło. Ja to dopiero mam problem:crazy: hihihihih tzn robie problem którego nie ma:cool:. Tylko kurna jest problem ze spaniem, bo nienawidzę spędu, gdzie siostry J maja do swoich domów 15 km a zostaja na noc i w jedym pokoju są 4 rodziny z dziećmi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale zobaczymy, może znów szantaż podziała: jesli oni zostaja to my wracamy na noc do domu:sorry:................ ostatnio zadziałało:laugh2:

Super że z Adasiem już lepiej:-) a sen faktycznie jest najlepszym lekarstwem także niech odpoczywa:tak: a problemu z Wigilią zazdroszczę:zawstydzona/y: bo przyznam że będzie mi smutno jeśli faktycznie zostaniemy w domu w trójkę:-(

Super że z Adasiem już lepiej:-) a sen faktycznie jest najlepszym lekarstwem także niech odpoczywa:tak: a problemu z Wigilią zazdroszczę:zawstydzona/y: bo przyznam że będzie mi smutno jeśli faktycznie zostaniemy w domu w trójkę:-(
ja to dopiero porąbana jestem:sorry: gdziekolwiek nie pojedziemy będzie fajnie:rofl2: i duzo ludzi , jesli u moich to będzie nas 9 z dziecmi a jak u teściowej to 15:szok:
Idę się schować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aneta mi też jest smutno, że Ci jest smutno:-:)-:)-:)-(

Agulka dobrze nocka była spokojna:tak:
a my spędzami wigilię sami z wyboru D:sorry:ale na szczęście mama pójdzie do brata więc nie będzie sama a teście spędzają wigilię z D siostrą która tam mieszka:tak:
Mati śpi już drugi dzień udało mi się go uspac w dzień i tak myślę żeby powrócic do drzemki w ciągu dnia

reklama
Agulka dobrze nocka była spokojna:tak:
a my spędzami wigilię sami z wyboru D:sorry:ale na szczęście mama pójdzie do brata więc nie będzie sama a teście spędzają wigilię z D siostrą która tam mieszka:tak:
Mati śpi już drugi dzień udało mi się go uspac w dzień i tak myślę żeby powrócic do drzemki w ciągu dnia
dzieciaki sa wtedy inne:tak::tak::tak::tak:

Do góry