Aneta mi też jest smutno, że Ci jest smutno:----(
Bo co by tu dużo nie mówić przykro mi że własna matka mnie olewa tym bardziej że wie jaka jest sytuacja u teściów:-( no i zwłaszcza małej mi szkoda bo wiadomo że z dziadkami zawsze fajniej:-( ale cóż jeszcze nie wszystko przesądzone może jednak zostaną w każdym bądź razie będę rozmawiała z mamą żeby wreszcie podjęła jakąś ostateczną decyzje żebym wiedziała na czym stoje;-)
Ja nie widziałam ale będę w carfurze i w l'eclercu w najbliższym czasie to sie rozejrzę;-)Spał tylko pół godziny
Czy któaś z Was wybiera się w nabliższym czasie do jakiegoś dużego marketu albo może widziała w jakimś tą kolejkę Wadera? Bo nie wiem czy zamawiać w necie czy jechac gdzię na zakupy? Ale dokładnie ta 8 metowa MIASTECZKO Zabawki WADER Miasteczko Kid Car 8m - SUPER CENA! (832380239) - Aukcje internetowe Allegro
Monia ja też bym w sumie chętnie wróciłą do drzemek bo zawsze to czas żeby porobić coś na spokojnie ale moja gwiazda o rozsądnej godzinie nawet nie myśli o spaniu ona chętnie się położy ale ok 16 a potem szaleje do 23 więc dziekuję bardzo za takie rozwiązanie