reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, spóźnione, ale szczere życzenia ode mnie i Maciusia :-)
donkat
Fanka BB :)
dzieki Majandra:-), prezent piekny;-)
no wlasnie ejstem w szoku, ze niunka jzu padla o 12. raz, ze poogda spiaca, a 2, ze sie chyba tym noskiem przejela. oby jej to weszlo w nawyk
Monia, kto sie przebral za Mikolaja? po wzrpscoe sadze, ze D;-). Ola mnie rozbrajata jej modelkowa pozycja do zdjecia, nawet jak Mikolaj wchodzi
no wlasnie ejstem w szoku, ze niunka jzu padla o 12. raz, ze poogda spiaca, a 2, ze sie chyba tym noskiem przejela. oby jej to weszlo w nawyk
Monia, kto sie przebral za Mikolaja? po wzrpscoe sadze, ze D;-). Ola mnie rozbrajata jej modelkowa pozycja do zdjecia, nawet jak Mikolaj wchodzi
ja stawiam, że to był dziadekdzieki Majandra:-), prezent piekny;-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Facet;-)Majandra a mozna wiedzieć co jest w tym pudle dla Donakt????
no tak w k.ńcu słomiana wdowa od poniedziałku do piątkuFacet;-)
Antybiotyk pogorszył stan zdrowia mojego skarba.................. obudził sie chory marudzi, ęczy, popłakuje, lezy pod kołderka i chce tylko; tulic mamusi
reklama
Podziel się: