reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry.
Melduje się po weekendzie. Ogólnie z chwila wyjścia dzisiaj rano z pokoju przeszedł mi dobry nastrój i humor całkowicie:-( Dlatego cieszę się, ze musiałam wyjść do pracy, ale dołuje mnie, ze musiałam zostawić w domu Damiana:wściekła/y:
Idę do pracy żeby nie mieć czasu na roztrząsanie. :no::-(
Miłego dnia BBonki.

reklama
Witam i ja o poranku:-) oczywiście z kawką;-) za oknem szaro buro i straszeczne wietrzysko:szok: a mi sie chce spać:sorry: mam nadzieję że ta kawka mnie dobudzi:tak: wczoraj dzień minął nam na leniuchowaniu. Tuśka zasnęła przed 14 a wraz z nią my wszyscy:zawstydzona/y: ale potrzebowałam takiego dnia żeby nie myśleć o sprzątaniu, gotowaniu itp tylko poprostu wyłożyć się na kanapie, pobawić z małą i mieć cały dzień taki tylko dla nas. Wiecie o co mi chodzi?

moje dziecko jakby sie zgubilo, to juz umie sobie poradzic, bo sie ladnie przedstawia: Julita Tomcik

Ja jeszcze Tuśkę nauczyłam że mieszka w Kłodzku na Rodzinnej:-) tylko jeszcze nie chce jej przejść numer domu;-) a robię to celowo bo pamietam że ja jeszcze w przedszkolu potrafiłam tylko powiedziec że mieszkam tam gdzie jest taki duży biały pies:-D także z pewnością wszyscy odrazu wiedzieli gdzie to jest;-):-D:rofl2:

Dzień dobry.
Melduje się po weekendzie. Ogólnie z chwila wyjścia dzisiaj rano z pokoju przeszedł mi dobry nastrój i humor całkowicie:-( Dlatego cieszę się, ze musiałam wyjść do pracy, ale dołuje mnie, ze musiałam zostawić w domu Damiana:wściekła/y:
Idę do pracy żeby nie mieć czasu na roztrząsanie. :no::-(
Miłego dnia BBonki.

Oj nie zazdroszczę sytuacji w domu:-(

Witam i ja juz z 2 kawką:-)
Mój Mateusz tez się nie potrafi przedstawic :no:ale zapytany ile ma lat ładnie mówi dwa:-)no i wogóle zauważyłam że ostatnio dużo słówek powtarza i zaczyna mówic:tak::-)
Gagulec współczuję sytuacji domowej:-(
Donkat ani się obejrzysz i zas bedzie sobota a co za tym idzie P bedzie w domku:tak:
Aneta moja Ola zapytana rok temu gdzie mieszka odpowiedziała że obok domu pani Zyty:-D:-Da teraz już wie gdzie na jakiej ulicy i wogóle:tak:
my wczoraj jeździliśmy po Castoramach i Praktikerach oglądaliśmy drzwi i panele na góre naszego domku bo teście się zaoferowali że pożyczą kasę więc jeździliśmy i wybieraliśmy a dziś D z teściem pojadą juz to kupic wiec zas troszeczke bedziemy do przodu :tak:ale jeszcze zostało duzo do zrobienia a kasy brak no a pozyczki w banku z takimi dochodami jak ma D to nam nie udzielą:no::wściekła/y::-(

a i problem doładowania telefonu D nadal nie rozwiązany:wściekła/y:dzwoniłam do Plusa ale do nich pieniadze nie dotarły a z mojego konta wyszły i kazali mi dzwonic do posrednika Blue media ale tam maja wiecznie wszystkie linie zajete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
EDIT. łaśnie mi oddzwonili z blue media i wszystko wyjaśnione do wieczora pieniądze mowinny wpłynąc na tel

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendzie, który był bardzo zajęty. W sobotę imieniny taty a w niedziele rodzinka cała ze strony J przyjechała................ oj ale było pełno ludzi w domu...........

Monia to super, że teściowie kaskę pożyczą, ja też siedzę w necie i wybieram wszystko co mozliwe i potrzebne oczywiście................... panele na allegro są tańsze niż w sklepach............... my też będziemy kupowali gdzieś za tydzień.............. Musimy tez jechać wybrac meble do kuchni itp.........

Donakt juz niedługo P będzie znów w domku...........

gagulec co znów chwast wnerwił? A jak tam wspólne gniazdko?

U nas pogoda ładniutka, ale LEŃ wiekszy......... mże po obiadku wyrzucę młodego na pdwórko

gagulec co znów chwast wnerwił? A jak tam wspólne gniazdko?
Dokładnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale aż wstyd mi już na BB pisać na ten temat.:zawstydzona/y:
Co do wspólnego gniazdka- jeszcze 30 dni i sytuacja będzie jasna-tzw: wóz albo przewóz-niestety obawiam się, ze jednak to my opuścimy mieszkanko i nasza wyprowadzka zakończy się wielkim zgrzytem z teściową i poszukiwaniem niańki dla Damiana albo przedszkola na gwałt:sorry:.:-(

Dokładnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale aż wstyd mi już na BB pisać na ten temat.:zawstydzona/y:
Co do wspólnego gniazdka- jeszcze 30 dni i sytuacja będzie jasna-tzw: wóz albo przewóz-niestety obawiam się, ze jednak to my opuścimy mieszkanko i nasza wyprowadzka zakończy się wielkim zgrzytem z teściową i poszukiwaniem niańki dla Damiana albo przedszkola na gwałt:sorry:.:-(
ciężko będzie ale najwazniejsze że oderwiecie chwasta od siebie:tak:

reklama
witam!!

Ja jeszcze Tuśkę nauczyłam że mieszka w Kłodzku na Rodzinnej:-) tylko jeszcze nie chce jej przejść numer domu;-)

Julitka tez zna miejscowosc, ale nikt nie zrozumie co ona mowi:-D:rofl2:

wogóle zauważyłam że ostatnio dużo słówek powtarza i zaczyna mówic:tak::-)
my wczoraj jeździliśmy po Castoramach i Praktikerach oglądaliśmy drzwi i panele na góre naszego domku bo teście się zaoferowali że pożyczą kasę więc jeździliśmy i wybieraliśmy a dziś D z teściem pojadą juz to kupic wiec zas troszeczke bedziemy do przodu :tak:ale jeszcze zostało duzo do zrobienia a kasy brak no a pozyczki w banku z takimi dochodami jak ma D to nam nie udzielą:no::wściekła/y::-(

fajnie, ze macie okazje cos znow zrobic w domku:tak::-)

Mateuszek sie rozgaduje? to jak bedzie mwoil tak duzo jak rozrabia, to:szok::szok::-D:-D

oby Wam sie udalo:tak::tak:

Do góry