reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry.
Melduje się po weekendzie. Ogólnie z chwila wyjścia dzisiaj rano z pokoju przeszedł mi dobry nastrój i humor całkowicie:-( Dlatego cieszę się, ze musiałam wyjść do pracy, ale dołuje mnie, ze musiałam zostawić w domu Damiana:wściekła/y:
Idę do pracy żeby nie mieć czasu na roztrząsanie. :no::-(
Miłego dnia BBonki.

reklama
Witam i ja o poranku:-) oczywiście z kawką;-) za oknem szaro buro i straszeczne wietrzysko:szok: a mi sie chce spać:sorry: mam nadzieję że ta kawka mnie dobudzi:tak: wczoraj dzień minął nam na leniuchowaniu. Tuśka zasnęła przed 14 a wraz z nią my wszyscy:zawstydzona/y: ale potrzebowałam takiego dnia żeby nie myśleć o sprzątaniu, gotowaniu itp tylko poprostu wyłożyć się na kanapie, pobawić z małą i mieć cały dzień taki tylko dla nas. Wiecie o co mi chodzi?

moje dziecko jakby sie zgubilo, to juz umie sobie poradzic, bo sie ladnie przedstawia: Julita Tomcik

Ja jeszcze Tuśkę nauczyłam że mieszka w Kłodzku na Rodzinnej:-) tylko jeszcze nie chce jej przejść numer domu;-) a robię to celowo bo pamietam że ja jeszcze w przedszkolu potrafiłam tylko powiedziec że mieszkam tam gdzie jest taki duży biały pies:-D także z pewnością wszyscy odrazu wiedzieli gdzie to jest;-):-D:rofl2:

Dzień dobry.
Melduje się po weekendzie. Ogólnie z chwila wyjścia dzisiaj rano z pokoju przeszedł mi dobry nastrój i humor całkowicie:-( Dlatego cieszę się, ze musiałam wyjść do pracy, ale dołuje mnie, ze musiałam zostawić w domu Damiana:wściekła/y:
Idę do pracy żeby nie mieć czasu na roztrząsanie. :no::-(
Miłego dnia BBonki.

Oj nie zazdroszczę sytuacji w domu:-(

Witam i ja juz z 2 kawką:-)
Mój Mateusz tez się nie potrafi przedstawic :no:ale zapytany ile ma lat ładnie mówi dwa:-)no i wogóle zauważyłam że ostatnio dużo słówek powtarza i zaczyna mówic:tak::-)
Gagulec współczuję sytuacji domowej:-(
Donkat ani się obejrzysz i zas bedzie sobota a co za tym idzie P bedzie w domku:tak:
Aneta moja Ola zapytana rok temu gdzie mieszka odpowiedziała że obok domu pani Zyty:-D:-Da teraz już wie gdzie na jakiej ulicy i wogóle:tak:
my wczoraj jeździliśmy po Castoramach i Praktikerach oglądaliśmy drzwi i panele na góre naszego domku bo teście się zaoferowali że pożyczą kasę więc jeździliśmy i wybieraliśmy a dziś D z teściem pojadą juz to kupic wiec zas troszeczke bedziemy do przodu :tak:ale jeszcze zostało duzo do zrobienia a kasy brak no a pozyczki w banku z takimi dochodami jak ma D to nam nie udzielą:no::wściekła/y::-(

a i problem doładowania telefonu D nadal nie rozwiązany:wściekła/y:dzwoniłam do Plusa ale do nich pieniadze nie dotarły a z mojego konta wyszły i kazali mi dzwonic do posrednika Blue media ale tam maja wiecznie wszystkie linie zajete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
EDIT. łaśnie mi oddzwonili z blue media i wszystko wyjaśnione do wieczora pieniądze mowinny wpłynąc na tel

Ostatnia edycja:
Witam i ja po weekendzie, który był bardzo zajęty. W sobotę imieniny taty a w niedziele rodzinka cała ze strony J przyjechała................ oj ale było pełno ludzi w domu...........

Monia to super, że teściowie kaskę pożyczą, ja też siedzę w necie i wybieram wszystko co mozliwe i potrzebne oczywiście................... panele na allegro są tańsze niż w sklepach............... my też będziemy kupowali gdzieś za tydzień.............. Musimy tez jechać wybrac meble do kuchni itp.........

Donakt juz niedługo P będzie znów w domku...........

gagulec co znów chwast wnerwił? A jak tam wspólne gniazdko?

U nas pogoda ładniutka, ale LEŃ wiekszy......... mże po obiadku wyrzucę młodego na pdwórko

gagulec co znów chwast wnerwił? A jak tam wspólne gniazdko?
Dokładnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale aż wstyd mi już na BB pisać na ten temat.:zawstydzona/y:
Co do wspólnego gniazdka- jeszcze 30 dni i sytuacja będzie jasna-tzw: wóz albo przewóz-niestety obawiam się, ze jednak to my opuścimy mieszkanko i nasza wyprowadzka zakończy się wielkim zgrzytem z teściową i poszukiwaniem niańki dla Damiana albo przedszkola na gwałt:sorry:.:-(

Dokładnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale aż wstyd mi już na BB pisać na ten temat.:zawstydzona/y:
Co do wspólnego gniazdka- jeszcze 30 dni i sytuacja będzie jasna-tzw: wóz albo przewóz-niestety obawiam się, ze jednak to my opuścimy mieszkanko i nasza wyprowadzka zakończy się wielkim zgrzytem z teściową i poszukiwaniem niańki dla Damiana albo przedszkola na gwałt:sorry:.:-(
ciężko będzie ale najwazniejsze że oderwiecie chwasta od siebie:tak:

reklama
witam!!

Ja jeszcze Tuśkę nauczyłam że mieszka w Kłodzku na Rodzinnej:-) tylko jeszcze nie chce jej przejść numer domu;-)

Julitka tez zna miejscowosc, ale nikt nie zrozumie co ona mowi:-D:rofl2:

wogóle zauważyłam że ostatnio dużo słówek powtarza i zaczyna mówic:tak::-)
my wczoraj jeździliśmy po Castoramach i Praktikerach oglądaliśmy drzwi i panele na góre naszego domku bo teście się zaoferowali że pożyczą kasę więc jeździliśmy i wybieraliśmy a dziś D z teściem pojadą juz to kupic wiec zas troszeczke bedziemy do przodu :tak:ale jeszcze zostało duzo do zrobienia a kasy brak no a pozyczki w banku z takimi dochodami jak ma D to nam nie udzielą:no::wściekła/y::-(

fajnie, ze macie okazje cos znow zrobic w domku:tak::-)

Mateuszek sie rozgaduje? to jak bedzie mwoil tak duzo jak rozrabia, to:szok::szok::-D:-D

oby Wam sie udalo:tak::tak:

Do góry