reklama
donkat
Fanka BB :)
P wyjezdza z Wroclawia, jedzie do Pruszkowa i potem do domku:-):-):-)
cos niunce apetyt dzis spadl
kolacji nie chce. ja w nocy nie mam zamiaru mleka robic
Nuska, wszedzie trabia, zeby bedac chorym siedziec w domu, dlatego chetnie wysylaja na zwolnienie
To Igorek moze sam chodzic do pani doktor;-):-)
a co sie Mai dzieje?
P psycholog juz pod koniec X odmowila wizyty z powodu wyczerpania kasy
cos niunce apetyt dzis spadl

Witam się wieczorowo:-) po 17 poleciałam dzisiaj po zakupy warzywne bo chciałam jutro kapuche na krokiety obgotować w pracy żeby w domu nie smrodzić;-)a okazało się że warzywniaczek na deptaku na przeciwko mojej pracy jest zamknięty
![]()
nie lapie, to bylas w pracy?
wracam a Tuśki śpi na kanapie obok M10 minut ją dobudzałam na szczęście się udało
więdz jest szanas że pójdzie jakoś normalnie spać
nie byla amrudna?
Nigdy nie mów głośno takich rzeczy przy M;-)on chyba po cichu planuje że ją do zakonu odda szybciej niż pozwoli jakiemuś facetowi dotknąć
a na marginesie fajny awatarek i suwaczek taki pasujący do Julitki;-):-)
tatusiowie tak maja: P o wszelkich dziewczynach mowi bez ceregieli, ale jak mu przypomne, ze to samo czeka nasza niunke, to od razu zmienia ton glosu![]()
Dzień dobry:-)
tak dla odmiany śmieję się że od dwóch tygodni usiłują mnie lekarze na chorobowe wysłać najpierw na młodego chciała mi dać zwolnienie a teraz dla mnie a ja uparcie chodzę do pracyzresztą jeszcze jutro i znowu weekend .
A co do reakcji młodego na lekarzy to powiem Wam że jestem mile zaskoczona bo kiedyś było tak że jak tylko otwierałam drzwi do lekarza to był ryk a teraz mam prawdziwego;-) bohatera wchodzi do pani doktor mówi :
"dzień dobry jestem Igol mam kasel"
Nuska, wszedzie trabia, zeby bedac chorym siedziec w domu, dlatego chetnie wysylaja na zwolnienie
dodam jeszcze co do lekarzy, J dzis usiłował zapisać Maję do okulisty na NFZ, zapisy są tylko raz w m-cu ( wypadło że dziś) od 13 i zapisują tylko 80osób.
J był około 9 przejazdem i zobaczył KOLOSALNĄ kolejkę , policzył ludzi, było ich 70a na pewno ktos jeszcze komuś zajął kolejkę
.......... nawet o 13 juz tam nie pojechał
Chyba wybierzemy sie prywatnie
![]()
a co sie Mai dzieje?
Agulka, to u was jeszcze rejestrują- u nas jak chciałam Młodego zarejestrować do okulisty to Pani uprzejmie powiedziała, ze do końca roku nie ma najmniejszych szans szanswiec poszliśmy prywatnie- wizyta kiedy Ci pasuje
![]()
donkat
aaaa, zapomnialam: Aneta, dzieki za komplement co do zmian:-)
Julitka do tej pory mowila: kikuś a dzis siedizmy i niunia mowi: kikuś...kiciuś, kiciuś....:-)
zauwazylam juz dawno, ze niunka sama koryguje swoje bledy w wymowie gdy do tego dorosnie
Julitka do tej pory mowila: kikuś a dzis siedizmy i niunia mowi: kikuś...kiciuś, kiciuś....:-)
zauwazylam juz dawno, ze niunka sama koryguje swoje bledy w wymowie gdy do tego dorosnie

tak zapisuja, ale na styczeńDonkat, tak, tak, tak o ciśnienie mi chodziło
Agulka, to u was jeszcze rejestrują- u nas jak chciałam Młodego zarejestrować do okulisty to Pani uprzejmie powiedziała, ze do końca roku nie ma najmniejszych szans szanswiec poszliśmy prywatnie- wizyta kiedy Ci pasuje
![]()

P wyjezdza z Wroclawia, jedzie do Pruszkowa i potem do domku:-):-):-)
no to zacznij grzac juz ciepłe nózki
cos niunce apetyt dzis spadlkolacji nie chce. ja w nocy nie mam zamiaru mleka robic
Adaś też dziś mało jadł
a co sie Mai dzieje?
nie nic się nie dzieje, idziemy profilaktycznie, ponieważ J ma genetyczną wadę wzroku i ujawniała się w jego rodzinie około 6 roku życia, w e wczesnym stadium jest całkowicie wyleczalne, ale w tamtych czasach teściowie to zbagatelizowali i cała jego rodzina chodzi w brylach i ma kiepski wzrok
Donakt co dziś mama zrobiła pysznego na obiadek????
Nuska kuruj się

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Donkat, Maciuś wczoraj zjadł marną kolację i o 4:30 obudził się głodny (ja miałam wstawać do pracy o 5:20 i już mi nie dał spać
), o 5 dostał kawałek chleba, ale o 5:30 i tak wysępił mleko. Dziś też marnie zjadł, bo pół bułeczki maślanej i jedną łyżeczkę serka homo 

Agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić

Agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić

donkat
Donakt co dziś mama zrobiła pysznego na obiadek????
dzis jadlysmy te tesciowej pierogi. ale jutro gotujemy ziemniaki i farsz na pyzy z miesem:-)
Agulka ale awatarek ja myślałam że robak mi chodzi po monitorze i próbowałam go zabic![]()
Monia, monitor caly?

agulka ale awatarek ja myślałam że robak mi chodzi po monitorze i próbowałam go zabic:-d:-d:-d:-d
nuśka życzę dużo dużo zdrówka![]()
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddonkat, maciuś wczoraj zjadł marną kolację i o 4:30 obudził się głodny (ja miałam wstawać do pracy o 5:20 i już mi nie dał spać), o 5 dostał kawałek chleba, ale o 5:30 i tak wysępił mleko. Dziś też marnie zjadł, bo pół bułeczki maślanej i jedną łyżeczkę serka homo
agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić :-d![]()
monia_l
Wrześniowe mamy'07
cały całydzis jadlysmy te tesciowej pierogi. ale jutro gotujemy ziemniaki i farsz na pyzy z miesem:-)
mniam mniam uwielbiammoja babcia robi najsmaczniejsze na świecie:-)
Monia, monitor caly?![]()

reklama
Dzień dobry;-)
Ja juz oczywiście w pracy,
Jak się okazało przedłuża mi jeszcze umowę i będę pracować w grudniu, a miedzy czasie zostanie ogłoszony konkurs na "normalny" etat. Ale oczywiście nie jest różowo
, ale to odrębna kwestia.
Ja juz oczywiście w pracy,
Jak się okazało przedłuża mi jeszcze umowę i będę pracować w grudniu, a miedzy czasie zostanie ogłoszony konkurs na "normalny" etat. Ale oczywiście nie jest różowo

Podziel się: