reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
P wyjezdza z Wroclawia, jedzie do Pruszkowa i potem do domku:-):-):-)

cos niunce apetyt dzis spadl:sorry:kolacji nie chce. ja w nocy nie mam zamiaru mleka robic:no:

Witam się wieczorowo:-) po 17 poleciałam dzisiaj po zakupy warzywne bo chciałam jutro kapuche na krokiety obgotować w pracy żeby w domu nie smrodzić;-):rofl2: a okazało się że warzywniaczek na deptaku na przeciwko mojej pracy jest zamknięty:crazy:

nie lapie, to bylas w pracy?

wracam a Tuśki śpi na kanapie obok M:crazy: 10 minut ją dobudzałam na szczęście się udało:tak: więdz jest szanas że pójdzie jakoś normalnie spać:eek:

nie byla amrudna?

Nigdy nie mów głośno takich rzeczy przy M;-):rofl2: on chyba po cichu planuje że ją do zakonu odda szybciej niż pozwoli jakiemuś facetowi dotknąć:-D:szok: a na marginesie fajny awatarek i suwaczek taki pasujący do Julitki;-):-)

tatusiowie tak maja: P o wszelkich dziewczynach mowi bez ceregieli, ale jak mu przypomne, ze to samo czeka nasza niunke, to od razu zmienia ton glosu:-D:-D:-D

Dzień dobry:-)
tak dla odmiany śmieję się że od dwóch tygodni usiłują mnie lekarze na chorobowe wysłać najpierw na młodego chciała mi dać zwolnienie a teraz dla mnie a ja uparcie chodzę do pracy :sorry: zresztą jeszcze jutro i znowu weekend .

A co do reakcji młodego na lekarzy to powiem Wam że jestem mile zaskoczona bo kiedyś było tak że jak tylko otwierałam drzwi do lekarza to był ryk a teraz mam prawdziwego;-) bohatera wchodzi do pani doktor mówi :
"dzień dobry jestem Igol mam kasel"

Nuska, wszedzie trabia, zeby bedac chorym siedziec w domu, dlatego chetnie wysylaja na zwolnienie

To Igorek moze sam chodzic do pani doktor;-):-)

dodam jeszcze co do lekarzy, J dzis usiłował zapisać Maję do okulisty na NFZ, zapisy są tylko raz w m-cu ( wypadło że dziś) od 13 i zapisują tylko 80osób.
J był około 9 przejazdem i zobaczył KOLOSALNĄ kolejkę , policzył ludzi, było ich 70:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pewno ktos jeszcze komuś zajął kolejkę:eek:.......... nawet o 13 juz tam nie pojechał:no::no::no: Chyba wybierzemy sie prywatnie:crazy::crazy::crazy::crazy:

a co sie Mai dzieje?

Agulka, to u was jeszcze rejestrują- u nas jak chciałam Młodego zarejestrować do okulisty to Pani uprzejmie powiedziała, ze do końca roku nie ma najmniejszych szans szans:no: wiec poszliśmy prywatnie- wizyta kiedy Ci pasuje:shocked2:

P psycholog juz pod koniec X odmowila wizyty z powodu wyczerpania kasy

aaaa, zapomnialam: Aneta, dzieki za komplement co do zmian:-)

Julitka do tej pory mowila: kikuś a dzis siedizmy i niunia mowi: kikuś...kiciuś, kiciuś....:-)
zauwazylam juz dawno, ze niunka sama koryguje swoje bledy w wymowie gdy do tego dorosnie:tak:

Donkat, tak, tak, tak o ciśnienie mi chodziło:zawstydzona/y::tak::tak::tak:
Agulka, to u was jeszcze rejestrują- u nas jak chciałam Młodego zarejestrować do okulisty to Pani uprzejmie powiedziała, ze do końca roku nie ma najmniejszych szans szans:no: wiec poszliśmy prywatnie- wizyta kiedy Ci pasuje:shocked2:
tak zapisuja, ale na styczeń:eek:
P wyjezdza z Wroclawia, jedzie do Pruszkowa i potem do domku:-):-):-)

no to zacznij grzac juz ciepłe nózki:-p
cos niunce apetyt dzis spadl:sorry:kolacji nie chce. ja w nocy nie mam zamiaru mleka robic:no:

Adaś też dziś mało jadł

Nuska, wszedzie trabia, zeby bedac chorym siedziec w domu, dlatego chetnie wysylaja na zwolnienie

To Igorek moze sam chodzic do pani doktor;-):-)

a co sie Mai dzieje?

nie nic się nie dzieje, idziemy profilaktycznie, ponieważ J ma genetyczną wadę wzroku i ujawniała się w jego rodzinie około 6 roku życia, w e wczesnym stadium jest całkowicie wyleczalne, ale w tamtych czasach teściowie to zbagatelizowali i cała jego rodzina chodzi w brylach i ma kiepski wzrok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

P psycholog juz pod koniec X odmowila wizyty z powodu wyczerpania kasy

Donakt co dziś mama zrobiła pysznego na obiadek????

Nuska kuruj się:tak:

Agulka ale awatarek ja myślałam że robak mi chodzi po monitorze i próbowałam go zabic:szok::-D:-D:-D:-D
Nuśka życzę dużo dużo zdrówka:tak:

Donkat, Maciuś wczoraj zjadł marną kolację i o 4:30 obudził się głodny (ja miałam wstawać do pracy o 5:20 i już mi nie dał spać :no:), o 5 dostał kawałek chleba, ale o 5:30 i tak wysępił mleko. Dziś też marnie zjadł, bo pół bułeczki maślanej i jedną łyżeczkę serka homo :sorry::eek:

Agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić :-D:eek::sorry:

agulka ale awatarek ja myślałam że robak mi chodzi po monitorze i próbowałam go zabic:szok::-d:-d:-d:-d
nuśka życzę dużo dużo zdrówka:tak:

donkat, maciuś wczoraj zjadł marną kolację i o 4:30 obudził się głodny (ja miałam wstawać do pracy o 5:20 i już mi nie dał spać :no:), o 5 dostał kawałek chleba, ale o 5:30 i tak wysępił mleko. Dziś też marnie zjadł, bo pół bułeczki maślanej i jedną łyżeczkę serka homo :sorry::eek:

agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić :-d:eek::sorry:
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
Dzień dobry;-)
Ja juz oczywiście w pracy,
Jak się okazało przedłuża mi jeszcze umowę i będę pracować w grudniu, a miedzy czasie zostanie ogłoszony konkurs na "normalny" etat. Ale oczywiście nie jest różowo:no:, ale to odrębna kwestia.

Do góry