Też to ostatnio przerabiałam a M się już zaczął śmaić że to jakiś kochanek tylko boi się że on odbierzektos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mi tez ktos pyknal po 22ktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru
przyznac się która to się tak bawimi tez ktos pyknal po 22
Witam sie i ja, Agulka wyczułaś, ze jestem już w pracy:-) i pierwsze co podczytuje na BB.Witam z samego rańca.
Gagulec jak dziś samopoczucie? Mnie już zdążył J wnerwić...............
A samopoczucie? Dziękuje jeżeli chodzi o czysto zdrowotne - jest dobrze.
Za to mam znowu totalnego nerwa -bo brak mi słów na temat mojej teściowej- a dokładnie jej podejścia do pewnych spraw
Poza tym wczoraj Damian miał wizytę u ortopedy i na szczęście jest wszystko w porządku. I śmiać mi się chce z mojej szwagierki- ponieważ ja nie mogłam się zwolnić wiec poprosiłam, zeby Aśka poszła z małym na wizytę i stwierdziła ze ostatni raz gdziekolwiek z nim wyszła- MAły nawet na 2 minuty nie usiadł na miejscu i cała poczekalnia była jego, a co za tym idzie Aśka tez sobie nie posiedziała i stwierdziła, że ona sie nie ma siły na tak zywe dziecko. Za to u lekarza prawdopodobnie jak aniołek sie zachowywał i nawet lekarz stwierdził, że tak grzecznego i spookojnego dziecka jeszcze nie widział ))))))))))( bo nie był na poczekalni ))))
Ostatnia edycja:
Witam i ja o poranku:-) tradycyjnie z kawka;-) u nas za oknem szaro buro i ponuro ale i tak zaraz musimy skoczyć po coś na obiadek tylko jeszcze pytanie po co bo coś mi koncepcji brak
Gagulec u nas każda wizyta u lekarza przebiega tak samo czyli poczekalnia całą Tuśki z tą różnicą że jej entuzjazm mija po wejściu do gabinetu jest strasznie nietykalska i jak tylko pani doktor się do niej zbliży to jest ryk że ją na drugim końcu Kłodzka słychać a ryk mija jak ręką odjął po wyjściu z gabinetu normalnie ma jakąś alergie na lekarzy co ja już się na cudowałam bawiłam sie z nią w domu badałyśmy misie, lale mame, tate i ją oczywiście też. Pani doktor próbowała przekupstwem naklejki, pierścionki, kredki i inne cuda na kiju nawet fartuch zdejmowałą przed wejściem Tuśki bo może tu mam mała jakieś dziwne skojarzenia i nic nie pomaga zawsze scenariusz ten sam aż mi za nią wstyd mam tylko nadzieję że z wiekiem jej przejdzie
Gagulec u nas każda wizyta u lekarza przebiega tak samo czyli poczekalnia całą Tuśki z tą różnicą że jej entuzjazm mija po wejściu do gabinetu jest strasznie nietykalska i jak tylko pani doktor się do niej zbliży to jest ryk że ją na drugim końcu Kłodzka słychać a ryk mija jak ręką odjął po wyjściu z gabinetu normalnie ma jakąś alergie na lekarzy co ja już się na cudowałam bawiłam sie z nią w domu badałyśmy misie, lale mame, tate i ją oczywiście też. Pani doktor próbowała przekupstwem naklejki, pierścionki, kredki i inne cuda na kiju nawet fartuch zdejmowałą przed wejściem Tuśki bo może tu mam mała jakieś dziwne skojarzenia i nic nie pomaga zawsze scenariusz ten sam aż mi za nią wstyd mam tylko nadzieję że z wiekiem jej przejdzie
Ja zaraz chyba dołączę do popijących kawunię- głowa mi normalnie pęka i nie wiem czy to wina ciągnienia czy jaka zaraza
Damian na szczęście jeszcze współpracuje z lekarzami- choć u pediatry jest rożnie bo babkę już zna i chyba nie jest w jego guście ;-)
Damian na szczęście jeszcze współpracuje z lekarzami- choć u pediatry jest rożnie bo babkę już zna i chyba nie jest w jego guście ;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kafki, kafki... Jakas do tylu jestem dzisiaj
Mateusz tez za grzeczny nie jest w poczekalni. W zasadzie najaktywniejszy z oczekujacych,a jka wejdzie do gabinetu to z reka na ustach,bo nie da sobie w paszcze zajzec. Jest ry,a pozniej dostaje gume albo lizaka i naklejke i juz jest ok.
Kto poprasuje za mnie na ochotnika? Od poniedzialku zbieram sie i jakos mi to nie wychodzi
Mateusz tez za grzeczny nie jest w poczekalni. W zasadzie najaktywniejszy z oczekujacych,a jka wejdzie do gabinetu to z reka na ustach,bo nie da sobie w paszcze zajzec. Jest ry,a pozniej dostaje gume albo lizaka i naklejke i juz jest ok.
Kto poprasuje za mnie na ochotnika? Od poniedzialku zbieram sie i jakos mi to nie wychodzi
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Chcecie Anie Dabrowska na Chomika? Jestem zaczarowana jej muzyka...
reklama
Gagulec racja, że wyniuchałam Cię, że będziesz rano na Bb. Bo dzień bez BB to dzień stracony hihihihihihiihih
Aneta masz małą aktoreczkę................... moje maluch nigdy nie bały się lekarzy, są posłuszni , dadzą sobie wszędzie zajrzeć, nawet sami pokazują. Adaś ostatnio był bardzo niezadowolony, że Pani nie posłuchała jego plecków i nie zajrzała do gardełka. Za każdym razem same upominaja się o nagrodę czyli naklejki.......... Na poczeklani jest ruchliwy ale nie uciążliwy
U nas pogoda śliczna, troche wieje, ale słonko świeci i niebo prawie bezchmurne
ALE MAM LENIA............................
Na dodatek wnerwiają mnie fachowcy, znów przelożyli termin wylania posadzki..................... od dwóch tygodni miało być to już zrobione................. podobno nie wyrabiają się i jeszcze u kogoś nie skończyli
Aneta masz małą aktoreczkę................... moje maluch nigdy nie bały się lekarzy, są posłuszni , dadzą sobie wszędzie zajrzeć, nawet sami pokazują. Adaś ostatnio był bardzo niezadowolony, że Pani nie posłuchała jego plecków i nie zajrzała do gardełka. Za każdym razem same upominaja się o nagrodę czyli naklejki.......... Na poczeklani jest ruchliwy ale nie uciążliwy
U nas pogoda śliczna, troche wieje, ale słonko świeci i niebo prawie bezchmurne
ALE MAM LENIA............................
Na dodatek wnerwiają mnie fachowcy, znów przelożyli termin wylania posadzki..................... od dwóch tygodni miało być to już zrobione................. podobno nie wyrabiają się i jeszcze u kogoś nie skończyli
Podziel się: