reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no wlasnie zamnelam drzwi za gosciem, Twoj +100,ale myslalam,ze bedzie gorzej, poprezdnio mielismy 283:szok: Co do rybek to uwazam tak jak Aneta, jak akwarium jest ladnie zrobione, skalki, roslinki, oswietlenie, fajne kolorowe rybki to super prezentuje sie. W mojje 1 pray szef mial akwarium. Bardzo duze. No ale tam rybek nie bylo widac i jak byl na urlopie to wzielam wszystko wywalilam, wymylam, wyplukalam, przynioslam z domu duze muszle, dokupilam rybki i padla jak wszedl. za rybki mi oddal i tak juz akwarium zostalo mi przydzielone

No to jakas premia była co?:sorry:

gra,czy takie na sciane i podloge:eek: ze tak inteligentnie zapytam
płytki na podłogę:tak:

reklama
Popadało jednak tylko przez chwilę więc wzięłam się za okno u Tuśki:tak: no i odrazu generalnie u niej posprzątałam co się dało odsunęłam i odkurzyłąm i wymyłąm także przed świętami będę mogłą tylko kurze zetrzeć, odkurzyć i umyć podłogę i mam labe:cool2: jutro chcę tak zrobić też w dużym pokoju i sypialni:tak:

Justyna mi też podoba sie ten telefon taki ,,kobiecy "jest zawsze oglądajacrelkame tel=go telefonu to powtarzam że super jest:tak:a dlaczego będziesz brała nokie jak podoba ci się ten???

witam:-)

wizyta w miescie al;iczona. sprawy czesciowo zalatwione.
wynalazlam szkoelnia darmowe z funduszy unijnych i mam zamiar sie odchamic:sorry:

Agulka, zla czy zadowlona?

Donakt jak długo mama zosatje? Do powrotu P? Jak jemu minęła pierwsza noc w aucie? Jakie jego wrażenia, bo pewnie dawał znaki przez drut?

mama do soboty-niedizeli. jak an nia to dlugo, bo ona jednak najlepiej sie czuje u siebie:sorry:
P po pierwszej nocy niewyspany, bo spac nie mogl chyba z wrazenia:szok:
teraz jedzie pod W-we, ale niestety nie przez Radom, bo ze Slaska jechal:-(.
poza tym, z eukradli mu szczotke z naczepy przy rozaldunku, to ejst OK:-D:-D

O rybkach to marzy się mojej mamie, a ja tam moge u kogoś popatrzeć, ale sama bym nie chciała mieć, sa jakieś takie bezpłciowe:eek::eek::eek::eek:

a mnie sie marzy akwarium. tylko, ze takie duze i juz zamontowane na stale z wymiana wody itp itd:-p

Czy któraś miała styczność z kafelkami Domino??????

:no::no::no::no:

wirus chyba odpuscił:eek:wstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrze:tak:
Agulka kurier był?????????

:-):-):-):-)suuuuper!!

sliczny no nie? Telefon - Oferta Indywidualna Abonament wlasnie ogladam telefony,bo umowa mi wychodzi,ale wezme nokie 6303

nie wyswietla mi sie obrazek:crazy:

reklama
wirus chyba odpuscił:eek:wstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrze:tak:
Agulka kurier był?????????
Monia to świetnie, że wirus juz sobie odszedł od Was

Kurier był, spisał protokół i teraz tylko czekać.
Napisałam do dostawcy ale się nie odzywa:wściekła/y:, czekam do jutra a jak nie to dzwonię
Mialam Motorole, mialam Sony Ericsona,ale co Nokia to Nokia. Moj S mowi,ze zawsze na cos napale sie,a pozniej narzekam:-D
miałam Motorolę, Sony Ericsona i LG teraz mam, ale ten co pokazałas w linku jest zaczepisty, mi też za jakieś pół roku sie kończy umowa więc pomyslę.
Z Sonego byłam bardzo zadowolona:tak: i teraz z LG też. Nokię ma zawsze mój J ( słuzbowa, bo tam zawsze dyrektor wybiera dla wszystkich takie same)) .......... ale to nie to:no::no::no::no:
witam:-)

wizyta w miescie al;iczona. sprawy czesciowo zalatwione.
wynalazlam szkoelnia darmowe z funduszy unijnych i mam zamiar sie odchamic:sorry:

co to za szkolenia

Agulka, zla czy zadowlona?

nie do końca:no:, przesyłka nie była ubezpieczona jak sie okazało ............... a na dodatek nie było żadnej naklejki ostrzegawczej na kartonie że w środku jest szkło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:........................... zobaczymy

mama do soboty-niedizeli. jak an nia to dlugo, bo ona jednak najlepiej sie czuje u siebie:sorry:
P po pierwszej nocy niewyspany, bo spac nie mogl chyba z wrazenia:szok:
teraz jedzie pod W-we, ale niestety nie przez Radom, bo ze Slaska jechal:-(.
poza tym, z eukradli mu szczotke z naczepy przy rozaldunku, to ejst OK:-D:-D

to sie nazwywają ukryte koszty:laugh2::laugh2::laugh2: Justyna doszkoliła mnie:-D:-D:-D:-D

a mnie sie marzy akwarium. tylko, ze takie duze i juz zamontowane na stale z wymiana wody itp itd:-p

:no::no::no::no:

:-):-):-):-)suuuuper!!

nie wyswietla mi sie obrazek:crazy:

Dzieci juz po kloacji, teraz dobranocke oglądają na TVP! ( przynajmniej są inne niż ciągle te same na Minimini:crazy:) a J pojechał po pizzę:szok: pierwszy raz odkąd mieszkamy w CZarnem ( 5 lat) kupujemy z miejscowej pizzerii:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry