płytki na podłogęno wlasnie zamnelam drzwi za gosciem, Twoj +100,ale myslalam,ze bedzie gorzej, poprezdnio mielismy 283 Co do rybek to uwazam tak jak Aneta, jak akwarium jest ladnie zrobione, skalki, roslinki, oswietlenie, fajne kolorowe rybki to super prezentuje sie. W mojje 1 pray szef mial akwarium. Bardzo duze. No ale tam rybek nie bylo widac i jak byl na urlopie to wzielam wszystko wywalilam, wymylam, wyplukalam, przynioslam z domu duze muszle, dokupilam rybki i padla jak wszedl. za rybki mi oddal i tak juz akwarium zostalo mi przydzielone
No to jakas premia była co?
gra,czy takie na sciane i podloge ze tak inteligentnie zapytam
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Premia, jasne
Premia, jasne
Popadało jednak tylko przez chwilę więc wzięłam się za okno u Tuśki no i odrazu generalnie u niej posprzątałam co się dało odsunęłam i odkurzyłąm i wymyłąm także przed świętami będę mogłą tylko kurze zetrzeć, odkurzyć i umyć podłogę i mam labe jutro chcę tak zrobić też w dużym pokoju i sypialni
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia[/B] jak samopoczucie?)
Monia jak dzisiaj?Jak minęła nocka? Mam nadzieję że to dziadostwo już Wam odpuszcza
wirus chyba odpusciłwstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrzeMonia jak dziś samopoczucie? Jak Mati?
.
Agulka kurier był?????????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
sliczny no nie? Telefon - Oferta Indywidualna Abonament wlasnie ogladam telefony,bo umowa mi wychodzi,ale wezme nokie 6303
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mialam Motorole, mialam Sony Ericsona,ale co Nokia to Nokia. Moj S mowi,ze zawsze na cos napale sie,a pozniej narzekam
donkat
Fanka BB :)
witam:-)
wizyta w miescie al;iczona. sprawy czesciowo zalatwione.
wynalazlam szkoelnia darmowe z funduszy unijnych i mam zamiar sie odchamic
Agulka, zla czy zadowlona?
mama do soboty-niedizeli. jak an nia to dlugo, bo ona jednak najlepiej sie czuje u siebie
P po pierwszej nocy niewyspany, bo spac nie mogl chyba z wrazenia
teraz jedzie pod W-we, ale niestety nie przez Radom, bo ze Slaska jechal:-(.
poza tym, z eukradli mu szczotke z naczepy przy rozaldunku, to ejst OK
a mnie sie marzy akwarium. tylko, ze takie duze i juz zamontowane na stale z wymiana wody itp itd
:-):-):-):-)suuuuper!!
nie wyswietla mi sie obrazek
Donakt jak długo mama zosatje? Do powrotu P? Jak jemu minęła pierwsza noc w aucie? Jakie jego wrażenia, bo pewnie dawał znaki przez drut?
mama do soboty-niedizeli. jak an nia to dlugo, bo ona jednak najlepiej sie czuje u siebie
O rybkach to marzy się mojej mamie, a ja tam moge u kogoś popatrzeć, ale sama bym nie chciała mieć, sa jakieś takie bezpłciowe
a mnie sie marzy akwarium. tylko, ze takie duze i juz zamontowane na stale z wymiana wody itp itd
Czy któraś miała styczność z kafelkami Domino??????
wirus chyba odpusciłwstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrze
sliczny no nie? Telefon - Oferta Indywidualna Abonament wlasnie ogladam telefony,bo umowa mi wychodzi,ale wezme nokie 6303
reklama
Monia to świetnie, że wirus juz sobie odszedł od Waswirus chyba odpusciłwstałam dzis rano jakby nowo narodzona ;-)Mati odpukac juz 2 dzien bez wymiotów no a D dziś se wziął wolne w pracy ale też już czuje sie dobrze
Kurier był, spisał protokół i teraz tylko czekać.
Napisałam do dostawcy ale się nie odzywa, czekam do jutra a jak nie to dzwonię
miałam Motorolę, Sony Ericsona i LG teraz mam, ale ten co pokazałas w linku jest zaczepisty, mi też za jakieś pół roku sie kończy umowa więc pomyslę.Mialam Motorole, mialam Sony Ericsona,ale co Nokia to Nokia. Moj S mowi,ze zawsze na cos napale sie,a pozniej narzekam
Z Sonego byłam bardzo zadowolona i teraz z LG też. Nokię ma zawsze mój J ( słuzbowa, bo tam zawsze dyrektor wybiera dla wszystkich takie same)) .......... ale to nie to
witam:-)
co to za szkolenia
nie do końca, przesyłka nie była ubezpieczona jak sie okazało ............... a na dodatek nie było żadnej naklejki ostrzegawczej na kartonie że w środku jest szkło........................... zobaczymy
to sie nazwywają ukryte koszty Justyna doszkoliła mnie
Dzieci juz po kloacji, teraz dobranocke oglądają na TVP! ( przynajmniej są inne niż ciągle te same na Minimini) a J pojechał po pizzę pierwszy raz odkąd mieszkamy w CZarnem ( 5 lat) kupujemy z miejscowej pizzerii
Podziel się: