A no bez pomocnicy ani rusz dziś ze mną myła okna w kuchni a do mycia podłóg jest pierwsza w kolejce;-) ja uciekam bo chcę obejrzeć na tvn style drugą stronę medalu a zaraz sie zaczyna także kolorowych snów babeczki i do juterka:-)
reklama
Witam sie o poranku:-) ale tym razem bez kawki bo już wypita;-) u nas za oknem niby ładnie ale widzę że wieje okrutne wietrzysko mimo to zaraz się zabieram za okno w Tuśki pokoju a potem w naszej sypialni zupe mam z wczoraj a na drugie moje towarzystwo zażyczyło sobie racuszki więc specjalnie w kuchni nie muszę nic robić
Monia jak dzisiaj?Jak minęła nocka? Mam nadzieję że to dziadostwo już Wam odpuszcza
Agulka daj znać czy kurier się zjawił. A no i wreszcie zainstalowałam w domu gg jak prosiłaś;-) ale nie mam swojej listy kontaktów a do pracy dopiero w piątek sie wybieram więc jak możesz to kliknij tam coś żebym sobie zapisała;-)
Monia jak dzisiaj?Jak minęła nocka? Mam nadzieję że to dziadostwo już Wam odpuszcza
Agulka daj znać czy kurier się zjawił. A no i wreszcie zainstalowałam w domu gg jak prosiłaś;-) ale nie mam swojej listy kontaktów a do pracy dopiero w piątek sie wybieram więc jak możesz to kliknij tam coś żebym sobie zapisała;-)
Witam .
Siedzę jak na szpilkach,. wszystko mnie denerwuje, dzwoniłam do kuriera , mówił że jest 150km ode mnie i że pamięta i zajedzie..................OBY............
J dzwonił, że chłopaki jego z pracy (on też) bardzo proszą bym starła ziemniaki i zrobiła bazę na placki ziemniaczane,,,,,,, usmażą sobie w firmie................... obiad mam juz z głowy... wszystkiego im nie dałam.
Aneta dzieki , że pamiętałaś o GG........... dośc dawno o tym pisałyśmy.............. Akwarium zrobione? Ile masz tego urlopu?
Monia jak dziś samopoczucie? Jak Mati?
Justyna a co u Ciebie?
Donakt jak długo mama zosatje? Do powrotu P? Jak jemu minęła pierwsza noc w aucie? Jakie jego wrażenia, bo pewnie dawał znaki przez drut?
Gagulec dużo siły.............. a po pracy od razu do ciepłego łżeczka.
U nas pogoda też pod psem..........
Siedzę jak na szpilkach,. wszystko mnie denerwuje, dzwoniłam do kuriera , mówił że jest 150km ode mnie i że pamięta i zajedzie..................OBY............
J dzwonił, że chłopaki jego z pracy (on też) bardzo proszą bym starła ziemniaki i zrobiła bazę na placki ziemniaczane,,,,,,, usmażą sobie w firmie................... obiad mam juz z głowy... wszystkiego im nie dałam.
Aneta dzieki , że pamiętałaś o GG........... dośc dawno o tym pisałyśmy.............. Akwarium zrobione? Ile masz tego urlopu?
Monia jak dziś samopoczucie? Jak Mati?
Justyna a co u Ciebie?
Donakt jak długo mama zosatje? Do powrotu P? Jak jemu minęła pierwsza noc w aucie? Jakie jego wrażenia, bo pewnie dawał znaki przez drut?
Gagulec dużo siły.............. a po pracy od razu do ciepłego łżeczka.
U nas pogoda też pod psem..........
Tak dośďć dawno tylko ja ciągle zabierałam się do tego i zabrać nie mogłam urlop mam krótki bo do czwartku w piątek do pracy a akwarium jeszcze nie zrobione dzisiaj ma podłaczyć ostatnie 2 filtry i wreszcie będzie spokój a jutro muszę sie kulnąć do zoologicznego bo zamóiłam sobie nowe rybki kiryski pandy i mam nadzieję że mi je przywiozą;-)
O rybkach to marzy się mojej mamie, a ja tam moge u kogoś popatrzeć, ale sama bym nie chciała mieć, sa jakieś takie bezpłciowe
Justyna przyszedł juz do Ciebie rachunek za prąd? Ja włąśnie przed chwila dosatłam i jest bardzo dobrze 153zł:-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne:-)
Justyna przyszedł juz do Ciebie rachunek za prąd? Ja włąśnie przed chwila dosatłam i jest bardzo dobrze 153zł:-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne:-)
To zależy z tymi rybkami od akwarium jego wystroju i przede wszystkim właśnie od rybek jakie się w nim znajdują;-) ja właśnie mam fioła na punkcie tych kirysków bo są śmieszne i możesz wierzyć lub nie ale jak się je poobserwuje to można zauważyć że potrafią się śmiesznie bawić tylko pod warunkiem że masz ich chociaż 6 ;-) nam został sie jeden i też mu długo nie wróżę bo już staruszek
Właśnie skończyłam myć okno w sypialni i zaczął padać deszcz także u Tuśki już raczej nie umyje dzisiaj
Właśnie skończyłam myć okno w sypialni i zaczął padać deszcz także u Tuśki już raczej nie umyje dzisiaj
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no wlasnie zamnelam drzwi za gosciem, Twoj +100,ale myslalam,ze bedzie gorzej, poprezdnio mielismy 283 Co do rybek to uwazam tak jak Aneta, jak akwarium jest ladnie zrobione, skalki, roslinki, oswietlenie, fajne kolorowe rybki to super prezentuje sie. W mojje 1 pray szef mial akwarium. Bardzo duze. No ale tam rybek nie bylo widac i jak byl na urlopie to wzielam wszystko wywalilam, wymylam, wyplukalam, przynioslam z domu duze muszle, dokupilam rybki i padla jak wszedl. za rybki mi oddal i tak juz akwarium zostalo mi przydzielone
gra,czy takie na sciane i podloge ze tak inteligentnie zapytamCzy któraś miała styczność z kafelkami Domino??????
Podziel się: