reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A no bez pomocnicy ani rusz:-D dziś ze mną myła okna w kuchni a do mycia podłóg jest pierwsza w kolejce:tak:;-) ja uciekam bo chcę obejrzeć na tvn style drugą stronę medalu a zaraz sie zaczyna także kolorowych snów babeczki i do juterka:-)

reklama
A ja się witam z pracy.
Pogoda jest dobijająca i marzę o ciepłym łóżeczku:zawstydzona/y:
Matko nie mam natchnienia.
Pozdrawiam wiec wszystkie BBonki i zdrówka życzę dla chorutkich ( Monia jak samopoczucie?)

Witam sie o poranku:-) ale tym razem bez kawki bo już wypita:-p;-) u nas za oknem niby ładnie ale widzę że wieje okrutne wietrzysko:wściekła/y: mimo to zaraz się zabieram za okno w Tuśki pokoju a potem w naszej sypialni:tak: zupe mam z wczoraj a na drugie moje towarzystwo zażyczyło sobie racuszki więc specjalnie w kuchni nie muszę nic robić:tak:
Monia jak dzisiaj?Jak minęła nocka? Mam nadzieję że to dziadostwo już Wam odpuszcza:tak:
Agulka daj znać czy kurier się zjawił. A no i wreszcie zainstalowałam w domu gg jak prosiłaś;-) ale nie mam swojej listy kontaktów a do pracy dopiero w piątek sie wybieram więc jak możesz to kliknij tam coś żebym sobie zapisała;-)

Witam .

Siedzę jak na szpilkach,. wszystko mnie denerwuje, dzwoniłam do kuriera , mówił że jest 150km ode mnie i że pamięta i zajedzie..................OBY............

J dzwonił, że chłopaki jego z pracy (on też) bardzo proszą bym starła ziemniaki i zrobiła bazę na placki ziemniaczane,,,,,,, usmażą sobie w firmie................... obiad mam juz z głowy... wszystkiego im nie dałam.

Aneta dzieki , że pamiętałaś o GG........... dośc dawno o tym pisałyśmy.............. Akwarium zrobione? Ile masz tego urlopu?

Monia jak dziś samopoczucie? Jak Mati?

Justyna a co u Ciebie?

Donakt jak długo mama zosatje? Do powrotu P? Jak jemu minęła pierwsza noc w aucie? Jakie jego wrażenia, bo pewnie dawał znaki przez drut?

Gagulec dużo siły.............. a po pracy od razu do ciepłego łżeczka.
U nas pogoda też pod psem..........

Aneta dzieki , że pamiętałaś o GG........... dośc dawno o tym pisałyśmy.............. Akwarium zrobione? Ile masz tego urlopu?

Tak dośďć dawno tylko ja ciągle zabierałam się do tego i zabrać nie mogłam:zawstydzona/y: urlop mam krótki bo do czwartku w piątek do pracy:crazy: a akwarium jeszcze nie zrobione dzisiaj ma podłaczyć ostatnie 2 filtry i wreszcie będzie spokój:tak: a jutro muszę sie kulnąć do zoologicznego bo zamóiłam sobie nowe rybki kiryski pandy i mam nadzieję że mi je przywiozą;-)

O rybkach to marzy się mojej mamie, a ja tam moge u kogoś popatrzeć, ale sama bym nie chciała mieć, sa jakieś takie bezpłciowe:eek::eek::eek::eek:

Justyna
przyszedł juz do Ciebie rachunek za prąd? Ja włąśnie przed chwila dosatłam i jest bardzo dobrze:tak: 153zł:szok::-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne:tak::-)

To zależy z tymi rybkami od akwarium jego wystroju i przede wszystkim właśnie od rybek jakie się w nim znajdują;-) ja właśnie mam fioła na punkcie tych kirysków bo są śmieszne i możesz wierzyć lub nie ale jak się je poobserwuje to można zauważyć że potrafią się śmiesznie bawić tylko pod warunkiem że masz ich chociaż 6 ;-) nam został sie jeden i też mu długo nie wróżę bo już staruszek:-D
Właśnie skończyłam myć okno w sypialni i zaczął padać deszcz:wściekła/y: także u Tuśki już raczej nie umyje dzisiaj:wściekła/y:

reklama

Justyna
przyszedł juz do Ciebie rachunek za prąd? Ja włąśnie przed chwila dosatłam i jest bardzo dobrze:tak: 153zł:szok::-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne:tak::-)
no wlasnie zamnelam drzwi za gosciem, Twoj +100,ale myslalam,ze bedzie gorzej, poprezdnio mielismy 283:szok: Co do rybek to uwazam tak jak Aneta, jak akwarium jest ladnie zrobione, skalki, roslinki, oswietlenie, fajne kolorowe rybki to super prezentuje sie. W mojje 1 pray szef mial akwarium. Bardzo duze. No ale tam rybek nie bylo widac i jak byl na urlopie to wzielam wszystko wywalilam, wymylam, wyplukalam, przynioslam z domu duze muszle, dokupilam rybki i padla jak wszedl. za rybki mi oddal i tak juz akwarium zostalo mi przydzielone

Czy któraś miała styczność z kafelkami Domino??????
gra,czy takie na sciane i podloge:eek: ze tak inteligentnie zapytam

Do góry