reklama
3 godziny na placyk, a cztery na miasto przed egzaminem. W zależności jak mi będzie szło to wolałabym wziąć tylko dwie przed egzaminem ale zobaczymy jeszcze. Na razie jestem na etapie kombinowania dwóch godzin jazdy gratis- bo jest taka możliwość ( wiec zostanie jeszcze tylko 5 albo 3).To aż 7 musisz dodatkowych wykupić?Czy wolisz tak żeby czuć się pewniej?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
nie martw sie, jest okMartwię sie o Hrudzię:---(
ja pamietam,ze badania zalatwial instruktor i kosztowalo to 50zl i juz na poczatku mowil ile kosztuje kurs + kasa na badania,ktore on zalatwi. Ale Ty chyba musisz zrobic takie prawdziwe ze wzgledu na oczy no nie?dzisiaj już z "zaskórniaków" ruszyłam 130 zł na badania ( Swoja drogą kto wymyśla ceny za badania ??????).
Luandzia Zuzia wlasnie odkrywa "uroki" posiadania rodzenstwa
A z ta choinka to korci mnie zeby kupic taka mala w doniczce na komode,ale zywa
No to trzymam kciuki żeby się udało zawsze to trochę taniej;-) a ja ja już myślę o tym jaki grudzień ciężki będzie finansowo i jak pomyślę że miałoby mi jeszcze wyskoczyć jakieś 500zł na prawko to aż mi się słabo robi3 godziny na placyk, a cztery na miasto przed egzaminem. W zależności jak mi będzie szło to wolałabym wziąć tylko dwie przed egzaminem ale zobaczymy jeszcze. Na razie jestem na etapie kombinowania dwóch godzin jazdy gratis- bo jest taka możliwość ( wiec zostanie jeszcze tylko 5 albo 3).
ja pamietam,ze badania zalatwial instruktor i kosztowalo to 50zl i juz na poczatku mowil ile kosztuje kurs + kasa na badania,ktore on zalatwi. Ale Ty chyba musisz zrobic takie prawdziwe ze wzgledu na oczy no nie?
Justyna, nie uściśliłam- dzisiejsze badania robiłam z polecenia ginekologa;-) badania lekarskie do prawka były robione na samym początku kursu i też kosztowały 50 zł.
Luandzia Zuzia wlasnie odkrywa "uroki" posiadania rodzenstwa
I ja sieteż tego obawiam, ale do czerwca mam jeszcze czas. Na razie Damian robi brzuszkowi cacy, ale co będzie później?
A z ta choinka to korci mnie zeby kupic taka mala w doniczce na komode,ale zywa
To mnie też przeraża ale mam nadzieje, ze będę jeszcze pracować w Urzędzie i może na jakieś bony się załapię, a może i M jakieś "karpiowe " będzie miał. Bo inaczej nie widzę tych światNo to trzymam kciuki żeby się udało zawsze to trochę taniej;-) a ja ja już myślę o tym jaki grudzień ciężki będzie finansowo i jak pomyślę że miałoby mi jeszcze wyskoczyć jakieś 500zł na prawko to aż mi się słabo robi
Dobrze kochana ze wogóle możesz liczyć na jakieś bony u nas szef dał kiedyś każdej po 200zł i wszystkie się śmiejemy że zrobił to przez pomyłkę bo więcej się to nie powtórzyło a i wtedy ja się nie załapałam bo byłam na macieżyńskim do tej pory jak dziewczyny to wspominają to im mówię że chyba miały jakiś sen grupowy a nic takiego nie miało miejsca
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam miałam dziś rano jechac do mamy na kawkę ale 5 min przd wyjazdem musiałam do niej zadzwonic że nie przyjadę:-(Matuś miał biegunkę i wymiotywał:-(a Ola już tak sie cieszyła że pojedziemy...ja myślałam ze obgadam z mamą sprawe świąt no i nic z tego ..............
Gagulec trzymam kciuki żeby wszystko z związane z prawkiem poszło ok no i oczywiście życzę zdania egzaminu za pierwszym razem:-)
Nuśka jak Igorek?
Asia jak chłopaki się czują? mam nadzieję że Ty nie zaraziłaś się od nich
Klavell jak Hani? temperatura już spadła?
Gagulec trzymam kciuki żeby wszystko z związane z prawkiem poszło ok no i oczywiście życzę zdania egzaminu za pierwszym razem:-)
Nuśka jak Igorek?
Asia jak chłopaki się czują? mam nadzieję że Ty nie zaraziłaś się od nich
Klavell jak Hani? temperatura już spadła?
oj tak monia juz na poczatku tygodnia. Hanifka zdrowa jak ryba,biega smieje sie w koncu odzyskalam swoje dziecko. Wczoraj skonczylismy antybiotyk, dzis tez byla juz na swiezym powitrzu rano z tata po buleczki, potem jedziemy n zakupy bo moj jutro do Turcji leci wiec zapas dl anas zrobic trzeba bysmy z hanifka dzwigac zakupow same nie musialy
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Zbieram się do pracy :-(
reklama
donkat
Fanka BB :)
witaaam!!!:-):-):-)
u nas dzis pieeekne sloneczko:-):-)milutko jak wiosna:-):-)
juz mi p[osciel niemalze wyschla, a drugie pranie sie pierze
po poludniu mamy plotkarskie spoktanie z dziewczynami z radomia. bez dzieci:-)
umowa podpisana
juz mial jechacc od razu we czwartek w trase, ale wczoraj mielismy kontrol z US, wiec odlozone wszytko an niedizlee wieczor
teraz musimy umeblowac P jego nowe M1
my mamy malenka sztuczna na okno
poza tym kupujemy co roku zywa, ale tez nie za duza
a jak sie am Helenka?
wszystko u niej w porzadku:-):-):-)
bedziemy trzymac kciuki
kochana, ja wczoraj sprzatalam a dzis juz syf
ja to sie ciesze, ze i tak swiat nie wyprawiam, tylko wszystko u mam
u nas dzis pieeekne sloneczko:-):-)milutko jak wiosna:-):-)
juz mi p[osciel niemalze wyschla, a drugie pranie sie pierze
po poludniu mamy plotkarskie spoktanie z dziewczynami z radomia. bez dzieci:-)
Donkat a co z umowa ? Podpisana? Kiedy P wyrusza w drogę?
umowa podpisana
juz mial jechacc od razu we czwartek w trase, ale wczoraj mielismy kontrol z US, wiec odlozone wszytko an niedizlee wieczor
teraz musimy umeblowac P jego nowe M1
A tak wogóle jakie macie choinki? P chce sztuczną, a ja bym chciała prawdziwą... No i znowu impas
my mamy malenka sztuczna na okno
poza tym kupujemy co roku zywa, ale tez nie za duza
niestety nie mam teraz zbyt duzo czasu na pisanie bo jak nie jedna corka to druga dokazuje
a jak sie am Helenka?
Martwię sie o Hrudzię:---(
wszystko u niej w porzadku:-):-):-)
Witam się rano.
Przyszłam się pochwalić , że jak dobrze by poszło miałabym pierwsze podejście do egzaminu na prawko w okolicach 10 grudnia- jupi.
bedziemy trzymac kciuki
później trzeba jakiś obiadek zrobić i posprzątać chałupe bo wczoraj w tej kwesti kompletnego lenia miałam
kochana, ja wczoraj sprzatalam a dzis juz syf
a ja ja już myślę o tym jaki grudzień ciężki będzie finansowo i jak pomyślę że miałoby mi jeszcze wyskoczyć jakieś 500zł na prawko to aż mi się słabo robi
ja to sie ciesze, ze i tak swiat nie wyprawiam, tylko wszystko u mam
Podziel się: