reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, Maciuś dziadkowi ostatnio zwędził, zamknął się w łazience i pół paczki zjadł 

justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudzia na jakims watku pisala ostatnio, wiec zyje na 100%J dzwonił, że dzielą w robocie bonami świątecznymi, nam w tym roku przypadnie 750:-):-):-) czyli jak rok temu
zazdroszcze jak cholera, na pewno nie tylko ja,bo taki zastrzyk gotowki na swieta to super sprawa
Hrudzia daj oznaki zycia![]()

ja mialam za darmo,bo moi tesciowie jako deputat ze spoldzielni dostawali i sie usralo:-( od 5 listopada kupuje w sklepie,bo spoldzielenie sprzedali, nie jest juz wlasnoscia udzialowcow,czyli pracownikow i nie dostaja juz nic. W sklepie masz litr za 2zl wiec jak najbardziej oplaca sie. A ze sprzedaza tej spoldzielni to teraz jaja beda,bo nie beda dostawali juz zadnej dodatkowej kasy czyli, dożynkowego, czesci zyskow po rocznym bilansie, wykopkowe, kasa na kazde swieta byla no i mleko. Ale sie idiotom oczy otworzaJustyna chyba dobrze kojarzę, że Ty kupujesz mleko od gospodarza. Tak z ciekawości ile płacisz za litr, bo ja biorę od 2 tyg i płacę 1,5zł/litr

Mati najpierw jadl z przekasek zwykle chrupki, pozniej byly talarki, precelki i paluszki. Te juniorki sa super.Jadły Wasze dzieci to...................... moje na razie zachwycone Lajkonik - paluszki, precelki, krakersy - przekąski
i jeszcze babka autem do domu przywozi, tzn stawia przy drzwiachW sklepie masz litr za 2zl wiec jak najbardziej oplaca sie. A ze sprzedaza tej spoldzielni to teraz jaja beda,bo nie beda dostawali juz zadnej dodatkowej kasy czyli, dożynkowego, czesci zyskow po rocznym bilansie, wykopkowe, kasa na kazde swieta byla no i mleko. Ale sie idiotom oczy otworza
Mati najpierw jadl z przekasek zwykle chrupki, pozniej byly talarki, precelki i paluszki. Te juniorki sa super.

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Chyba żartujesz?a ja chciałam znów się czyms pochwalić............... ale spasowałam

az mi głupioChyba żartujesz?Chwal się :-)
![]()

Ja byłąm cały dzieńAneta Ciebie tez nie byłio widac przez cały dzień................ w końcu ktos sie odezwał , ale tylko aby się pożegnać......... a ja chciałam znów się czyms pochwalić............... ale spasowałam

reklama
ot taki prezent gwaizdkowy od rodziców do salonuJa byłąm cały dzieńtylko popołudniu gościu przywiózł dodatkowo pamięć do kompka i musiałam się wylogować a potem zapomniałam to zrobić spowrotem i tylko zaglądałam czy ktoś piszę
a Ty się chwal babo ile wlezie przecież wiesz że my to uwielbiamy:-) zresztą już kiedyś Ci pisałyśmy że mozesz dowoli bo lubimy te klimaty;-)

LAMPA WISZACA soplami ZYRANDOL sopelki ODLEW SOPLE (807234663) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: