reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
J dzwonił, że dzielą w robocie bonami świątecznymi, nam w tym roku przypadnie 750:-):-):-) czyli jak rok temu:-D:-D:-D
zazdroszcze jak cholera, na pewno nie tylko ja,bo taki zastrzyk gotowki na swieta to super sprawa
Hrudzia daj oznaki zycia:sorry:
Hrudzia na jakims watku pisala ostatnio, wiec zyje na 100%:-D

Justyna chyba dobrze kojarzę, że Ty kupujesz mleko od gospodarza. Tak z ciekawości ile płacisz za litr, bo ja biorę od 2 tyg i płacę 1,5zł/litr
ja mialam za darmo,bo moi tesciowie jako deputat ze spoldzielni dostawali i sie usralo:-( od 5 listopada kupuje w sklepie,bo spoldzielenie sprzedali, nie jest juz wlasnoscia udzialowcow,czyli pracownikow i nie dostaja juz nic. W sklepie masz litr za 2zl wiec jak najbardziej oplaca sie. A ze sprzedaza tej spoldzielni to teraz jaja beda,bo nie beda dostawali juz zadnej dodatkowej kasy czyli, dożynkowego, czesci zyskow po rocznym bilansie, wykopkowe, kasa na kazde swieta byla no i mleko. Ale sie idiotom oczy otworza:sorry:
Jadły Wasze dzieci to...................... moje na razie zachwycone Lajkonik - paluszki, precelki, krakersy - przekąski
Mati najpierw jadl z przekasek zwykle chrupki, pozniej byly talarki, precelki i paluszki. Te juniorki sa super.

W sklepie masz litr za 2zl wiec jak najbardziej oplaca sie. A ze sprzedaza tej spoldzielni to teraz jaja beda,bo nie beda dostawali juz zadnej dodatkowej kasy czyli, dożynkowego, czesci zyskow po rocznym bilansie, wykopkowe, kasa na kazde swieta byla no i mleko. Ale sie idiotom oczy otworza:sorry:

Mati najpierw jadl z przekasek zwykle chrupki, pozniej byly talarki, precelki i paluszki. Te juniorki sa super.
i jeszcze babka autem do domu przywozi, tzn stawia przy drzwiach:sorry::tak::tak::tak: jak za komuny, wystawiasz przed drzwi pustą a bierzesz na pełną;-):-D:-D:-D

Aneta Ciebie tez nie byłio widac przez cały dzień................ w końcu ktos sie odezwał , ale tylko aby się pożegnać......... a ja chciałam znów się czyms pochwalić............... ale spasowałam

Aneta Ciebie tez nie byłio widac przez cały dzień................ w końcu ktos sie odezwał , ale tylko aby się pożegnać......... a ja chciałam znów się czyms pochwalić............... ale spasowałam
Ja byłąm cały dzień:tak: tylko popołudniu gościu przywiózł dodatkowo pamięć do kompka i musiałam się wylogować a potem zapomniałam to zrobić spowrotem i tylko zaglądałam czy ktoś piszę:zawstydzona/y: a Ty się chwal babo ile wlezie przecież wiesz że my to uwielbiamy:-) zresztą już kiedyś Ci pisałyśmy że mozesz dowoli bo lubimy te klimaty;-)

reklama
Ja byłąm cały dzień:tak: tylko popołudniu gościu przywiózł dodatkowo pamięć do kompka i musiałam się wylogować a potem zapomniałam to zrobić spowrotem i tylko zaglądałam czy ktoś piszę:zawstydzona/y: a Ty się chwal babo ile wlezie przecież wiesz że my to uwielbiamy:-) zresztą już kiedyś Ci pisałyśmy że mozesz dowoli bo lubimy te klimaty;-)
ot taki prezent gwaizdkowy od rodziców do salonu:sorry: tylko kupiony na innej aukcji za niecałe 500zł:sorry:
LAMPA WISZACA soplami ZYRANDOL sopelki ODLEW SOPLE (807234663) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry